Red_Girl написа:Кво става, хулигани??Днес пак имаше пиршество и се размазахме...
![]()
Качила съм 1 кг и 200 гр.. И мисля от утре да мина на диета..
Отиде на заека порциона-Симона ще го изрупа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Кво става, хулигани??Днес пак имаше пиршество и се размазахме...
![]()
Кашчей написа:Red_Girl написа:Кво става, хулигани??Днес пак имаше пиршество и се размазахме...
![]()
Отиде на заека порциона-Симона ще го изрупа![]()

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

MaRTo1233 написа:Ае вие в НИМХ ли сте или в клуб на анонимното плюскане![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Кашчей написа:Red_Girl написа:Кво става, хулигани??Днес пак имаше пиршество и се размазахме...
![]()
Днес пак бяхме на баница, пица, тортичка, бонбони и др сладки..![]()
![]()

ЕМИЛ написа:Мони , вие се събирате да ядете или да работите ?

Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Мони , вие се събирате да ядете или да работите ?
Тва е в обедната почивка от 12 до 2.
Кашчей написа:Red_Girl написа:Кво става, хулигани??Днес пак имаше пиршество и се размазахме...
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ЕМИЛ написа:Red_Girl написа:ЕМИЛ написа:Мони , вие се събирате да ядете или да работите ?
Тва е в обедната почивка от 12 до 2.
Ха .От 12 до 2 се надумквате и после до 5 храната да слегне и не работите , нали ?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта