Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 23:24

fcb_bg написа:Тихо, тихо, да не ти цитирам какво направи Брайвик в една напреднала демократична европейска държава и каква му беше присъдата. Чак и филм ще снимат за него, книига ще пише в панделата.
Колко ше лежи всъщност? 21г? Ебаси майтапа.

Не знам с каква болна цел споменаваш Норвегия, но това е една от най-благоустроените страни в света, с много висок стандарт на живот. И наистина щастливо живеещи хора.

А болни мозъци като Брайвик има навсякъде, дори и в най-напредналите общества. Уви.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 ное 2015 23:26

1982 написа:Никой не ти говори за историята, а за съвременността. Иран е дивашка и уродлива държава, а ти ги браниш бясно, защото са съюзник на Русия, това на всеки му е ясно.

http://en.mehrnews.com/news/112000/Iran ... I-unveiled
Колко от европейските недивашки и неуродливи държави ги има тия работи?

Iran Contributes 40% of Muslim World Science

http://financialtribune.com/archive/201 ... ld-science

Top 20 Countries in Production of Nanoscience (Iran: 7th)

[offtopic]http://statnano.com/news/48147[/offtopic]

Countries in Production of Science Articles: (Iran 15 th in 2011)

Изображение

Countries with the most engineers: (Iran 3rd)

Изображение

Iran is one of nine countries to have launched satellites into space.

Действително ужасно дивашка държава.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 18 ное 2015 23:27

FLANKER написа:Путин: МОЙ ДЪЛГ Е ДА ИЗПРАТЯ ТЕРОРИСТИТЕ НА БОГА!

Бог може и да изпраща терористите, но мой дълг е да му ги върна обратно.

Това каза руският президент Владимир Путин по повод последните терористични нападения, включително и официалното потвърждение, че руският самолет в Египет е свален от бомба поставена в багажното отделение на машината.

Думите на Путин бяха предадени от водещата на „Russia Today“ Реми Малуф, която туитна казаното от руския държавен глава в нейния профил в Туитър.

източник: БГНЕС

Интересно изказване.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 ное 2015 23:29

THE G.A.M.E написа:Че аз иранците си ги храча отдавна. :lol:

Е, нали и българите са иранска издънка, така не ''храчиш'' ли и по-себе си? :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 23:30

1982 написа:
fcb_bg написа:Лаик.

Лаик съм, да, всеки, който не плюе по цял ден САЩ и не величае Русия, е лаик.

Вие сте безнадежден случай, Георги Бенковски е престъпник, Иран е прекрасна държава и хората там живеят щастливо, но злите американци пускат лъжи за тях ...... начетох се на какво ли не в тоя форум.

Виж се къв си тъп бе - обвиняваш и ровиш Иран постоянно, САМО защото Хизбула се бият за руснаците срещу ИД. Грам не си обвинил друг, даже никаква връзка не си дал кой е отсреща, кой им купува петрола, артефактите, робините, децата дори... даже Израел не ги натиска иранците и сключи сделка с руснаците, само ти ровиш Иран кви били. ИД ли са ти по-готини бе, чалма скапана? Иранец атентатор търсят ли в Париж и Белгия? САЩ бият ли Хизбула в Сирия? Във Виена определяха 5 часа кой е там терорист и кой не. Писна ми на хуя от малоумните ти приказки и малоумното ти дълбаене за няма нищо. Маса народ се гневи и иска главорезите да пукнат, само ти си тоя дет си на контра и ровиш тъпия Иран къв бил.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 18 ное 2015 23:35

1982 написа:
fcb_bg написа:Тихо, тихо, да не ти цитирам какво направи Брайвик в една напреднала демократична европейска държава и каква му беше присъдата. Чак и филм ще снимат за него, книига ще пише в панделата.

Не знам с каква болна цел споменаваш Норвегия, но това е една от най-благоустроените страни в света, с много висок стандарт на живот. И наистина щастливо живеещи хора.

А болни мозъци като Брайвик има навсякъде, дори и в най-напредналите общества. Уви.

Ти говориш за обществото и реакцията на властите, забрави ли? Ако е нормално един да разстреля 80 и да е жив, **** съм ти и норвегията и съюза ивсичките путки майни, дето погребват с малоумната си толерантност континента.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 ное 2015 23:37

1982 написа:Лаик съм, да, всеки, който не плюе по цял ден САЩ и не величае Русия, е лаик.

Вие сте безнадежден случай, Георги Бенковски е престъпник, Иран е прекрасна държава и хората там живеят щастливо, но злите американци пускат лъжи за тях ...... начетох се на какво ли не в тоя форум.

Ми, не са много нещастни да ти кажа.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CmKN1ZgY9ZA[/youtube]
Тия двете от женски пол на 0:22 ще бъдат убити с камъни, защото косата им се вижда нали? :lol:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XkYLIxggNmk[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6tIV0nqfg-s[/youtube]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 ное 2015 23:39

fcb_bg написа:
1982 написа:

Ти говориш за обществото и реакцията на властите, забрави ли? Ако е нормално един да разстреля 80 и да е жив, **** съм ти и норвегията и съюза ивсичките путки майни, дето погребват с малоумната си толерантност континента.

А нормално ли е,един грузинец да умори 30млн.украинци заради дъмпинг на световния пазар и после да бъде"бащата на народите"

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 23:42

HoUs4oOL написа:............

Не усещаш ли колко ниско продължаваш да падаш ??!

Абе, ти да не си рязан, почваш сериозно да ме съмняваш, да не си ирански преселник в Русия или нещо такова, че е тая фанатична любов към Иран ??!

Аз му пиша какви гнусотии търпят обикновените хора в Иран, че за един безобиден видеоклип, младежи получават затвор и камшици, жена я плашат със смърт, че не носела някакво було, нищо че отдавна дори не живее в Иран, той ми пише, че Иран пуснал сателити в Космоса и направил 2 робота. :lol: :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 23:47

fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Лаик.

Лаик съм, да, всеки, който не плюе по цял ден САЩ и не величае Русия, е лаик.

Виж се къв си тъп бе - обвиняваш и ровиш Иран постоянно, САМО защото Хизбула се бият за руснаците срещу ИД. Грам не си обвинил друг, даже никаква връзка не си дал кой е отсреща, кой им купува петрола, артефактите, робините, децата дори... даже Израел не ги натиска иранците и сключи сделка с руснаците, само ти ровиш Иран кви били. ИД ли са ти по-готини бе, чалма скапана? Иранец атентатор търсят ли в Париж и Белгия? САЩ бият ли Хизбула в Сирия? Във Виена определяха 5 часа кой е там терорист и кой не. Писна ми на хуя от малоумните ти приказки и малоумното ти дълбаене за няма нищо. Маса народ се гневи и иска главорезите да пукнат, само ти си тоя дет си на контра и ровиш тъпия Иран къв бил.

,
Не съм тъп, руско изчадие, аз никъде не защитавам бясно която и да е ислямска измет, вие сте тези, които фанатично браните тук ислямските уроди Хизбула и Иран, понеже са съюзници на любимата ви Русия.

Пиша го ясно, от мен - един голям kур за ИДИЛ, Иран, Хизбула, Ал Кайда и всякакви такива фанатизирани ислямисти, дето ебават майката на сума невинни, никога, ама никога няма да ме видиш да браня подобни изчадия, аз не съм русофил, че да ми говори Кремъл кои са добрите ислямисти и кои лошите.

Върни се в “Свободна зона”