fcb_bg написа:1982 написа:fcb_bg написа:Лаик.
Лаик съм, да, всеки, който не плюе по цял ден САЩ и не величае Русия, е лаик.
Вие сте безнадежден случай, Георги Бенковски е престъпник, Иран е прекрасна държава и хората там живеят щастливо, но злите американци пускат лъжи за тях ...... начетох се на какво ли не в тоя форум.
Виж се къв си тъп бе - обвиняваш и ровиш Иран постоянно, САМО защото Хизбула се бият за руснаците срещу ИД. Грам не си обвинил друг, даже никаква връзка не си дал кой е отсреща, кой им купува петрола, артефактите, робините, децата дори... даже Израел не ги натиска иранците и сключи сделка с руснаците, само ти ровиш Иран кви били. ИД ли са ти по-готини бе, чалма скапана? Иранец атентатор търсят ли в Париж и Белгия? САЩ бият ли Хизбула в Сирия? Във Виена определяха 5 часа кой е там терорист и кой не. Писна ми на хуя от малоумните ти приказки и малоумното ти дълбаене за няма нищо. Маса народ се гневи и иска главорезите да пукнат, само ти си тоя дет си на контра и ровиш тъпия Иран къв бил.
,
Не съм тъп, руско изчадие,
аз никъде не защитавам бясно която и да е ислямска измет, вие сте тези, които фанатично браните тук ислямските уроди Хизбула и Иран, понеже са съюзници на любимата ви Русия.
Пиша го ясно, от мен - един голям kур за ИДИЛ, Иран, Хизбула, Ал Кайда и всякакви такива фанатизирани ислямисти, дето ебават майката на сума невинни, никога, ама никога няма да ме видиш да браня подобни изчадия, аз не съм русофил, че да ми говори Кремъл кои са добрите ислямисти и кои лошите.