Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 авг 2013 12:04

Dani написа:Много ме кефи като някой ми каже, че не съм гледал футбол толкова рано. Ти като си разбрал какво е топка на 12, аз не съм виновен ;) Също така гледах европейското 2004, мачовете на ЦСКА с Ливърпул 2005 и бях на стадиона при титлата 2005 ;)

Не бе човек, няма как на 8 да си осъзнавал тактики, подредба, и като цяло, колко сила и класа има даден отбор.

То и аз имам ясни спомени от Световното в Мексико 1986-та, когато бях почти на 7, ама немога да ти кажа каква беше тактическата постройка на Нашите.
Даже смятах, че тогавашните Световни Шампиони от Италия, не заслужаваха равният ... К'во ми е разбирала тиквата. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 авг 2013 12:05

Гледам и не вярвам на очите си! Ше ми сравнявате Базел с Левски преди 2 години? Тва е скандално! Че срешу кой толкова играха Левски? Да влязоха, поздравления, ама няма място за сравнение.. :lol: :lol: Някои много са си повервали. :lol: :lol: Пийнете една студена вода.. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 авг 2013 12:05

siniq_fen написа:
Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8 ;)

Това па как го установи :lol: :lol:

Никак. Просто говори колкото да не заспи. ;) На 8 години само е зяпал мачовете на Левски по телевизията и е псувал защо там не са розовите. :oops:
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 22 авг 2013 12:05

Red_Girl написа:Гледам и не вярвам на очите си! Ше ми сравнявате Базел с Левски преди 2 години? Тва е скандално! Че срешу кой толкова играха Левски? Да влязоха, поздравления, ама няма място за сравнение.. :lol: :lol: Някои много са си повервали. :lol: :lol: Пийнете една студена вода.. :lol:

:lol: :lol: :lol:

Левски от 2006, пак не си в час....

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 авг 2013 12:07

Red_Girl написа:Гледам и не вярвам на очите си! Ше ми сравнявате Базел с Левски преди 2 години? Тва е скандално! Че срешу кой толкова играха Левски? Да влязоха, поздравления, ама няма място за сравнение.. :lol: :lol: Някои много са си повервали. :lol: :lol: Пийнете една студена вода.. :lol:

И за пореден път нашата приятелка се изказа непотготвена :| :mrgreen:
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 авг 2013 12:07

MuFc1878 написа:

:lol: :lol: :lol:

Ххахах ... Тя от как ходи на Рожен, нещо ... :mrgreen:
Може "Шумкаря" да и е повлиял. :|
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 22 авг 2013 12:08

Dani написа:
THE G.A.M.E написа:
Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8 ;)

Колко горещи шоколада удари тази сутрин, я си признай. :lol:

Много ме кефи като някой ми каже, че не съм гледал футбол толкова рано. Ти като си разбрал какво е топка на 12, аз не съм виновен ;) Също така гледах европейското 2004, мачовете на ЦСКА с Ливърпул 2005 и бях на стадиона при титлата 2005 ;)

Ако ще се фукаме, първият ми футболен спомен е Нюкасъл 1999. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 22 авг 2013 12:09

THE G.A.M.E написа:
Dani написа:Много ме кефи като някой ми каже, че не съм гледал футбол толкова рано. Ти като си разбрал какво е топка на 12, аз не съм виновен ;) Също така гледах европейското 2004, мачовете на ЦСКА с Ливърпул 2005 и бях на стадиона при титлата 2005 ;)

Не бе човек, няма как на 8 да си осъзнавал тактики, подредба, и като цяло, колко сила и класа има даден отбор.

То и аз имам ясни спомени от Световното в Мексико 1986-та, когато бях почти на 7, ама немога да ти кажа каква беше тактическата постройка на Нашите.
Даже смятах, че тогавашните Световни Шампиони от Италия, не заслужаваха равният ... К'во ми е разбирала тиквата. :lol:

Е знаех, че Барса, Реал, Ман Юнайтед, Челси и т.н. са най-силните отбори. Може да не съм знаел ква е разликата между 4-4-2 и 4-3-3, но си гледах мачовете. И не можеш да ме убедиш, че Киево е по-силен отбор от Базел ;)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 22 авг 2013 12:09

MuFc1878 написа:

Все тая.. Базел мин година стигнаха далече в Европа и са име.. Все едно ние да се сравняваме с некой от тея отбори.. Аре стига глупости. Толкова сме далече... :!:

И гледам нешо пак за посещения на мачове говорите.. :lol: :lol: Я да си признаят бързо тея дето много говорят от колко време почнаха да ходят редовно по мачове? :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 авг 2013 12:10

fr3ak_boy написа:Ако ще се фукаме, първият ми футболен спомен е Нюкасъл 1999. ;)

Моят е когато Пул спечелиха Уефа ;)

Върни се в “Свободна зона”