Dani написа:Ще схрускате виеБазел е 2 класи над онзи Левски
Глупости говориш, момче.
Не си гледал онези мачове, така че нямаш база за сравнение.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dani написа:Ще схрускате виеБазел е 2 класи над онзи Левски
THE G.A.M.E написа:fr3ak_boy написа:Киево Верона: Сичиняно, Мантовани, Семиоли, Джунти, Дзанкета, Амаури, Лана, Скурто, Моро, Бриги, Тирибоки
С този състав са играли в София. Аз нищо особено не виждам. Амаури беше по едно време навлязъл във форма, ама чак пък да е бил класен играч... Типичен средняшки отбор от Италия.
Подчертаните от мен тогава бяха Национали на Италия и Бразилия.
siniq_fen написа:Абе , момчета, не се излагайте .. Кой е облагодетелстван от СТАРИЯ ФОРМАТ, ЧЕ НЕ РАЗБРАХТогава най-силния отбор, който можеше да ти се падне беше Барселона или Арсенал, а днес е БАЗЕЛ... я легнете да поспите, май сте недоспали
THE G.A.M.E написа:Dani написа:Ще схрускате виеБазел е 2 класи над онзи Левски
Глупости говориш, момче.
Dani написа:THE G.A.M.E написа:Dani написа:Ще схрускате виеБазел е 2 класи над онзи Левски
Глупости говориш, момче.
Ти знаеш по-добре от мен кои мачове съм гледал

THE G.A.M.E написа:siniq_fen написа:Абе , момчета, не се излагайте .. Кой е облагодетелстван от СТАРИЯ ФОРМАТ, ЧЕ НЕ РАЗБРАХТогава най-силния отбор, който можеше да ти се падне беше Барселона или Арсенал, а днес е БАЗЕЛ... я легнете да поспите, май сте недоспали
Абе мани, все неподготвени ...
Ние тогава, вместо Киево, можехме да се паднем с Марибор, Малмьо и тем подобни, ама не, жребия ни хвърли срещу 6-тият в Италия.
Сега Клубовете от Англия, Испания, Италия, Германия и Франция, в плейофа си играят помежду, а другият поток е потокът на Шампионите.
turbogena написа:Dani написа:THE G.A.M.E написа:Dani написа:Ще схрускате виеБазел е 2 класи над онзи Левски
Глупости говориш, момче.
Ти знаеш по-добре от мен кои мачове съм гледал
2006-та на колко години си бил?
Dani написа:Били ли са в състава за световното, което Италия спечели?
Dani написа:На 8, но гледах мача. И със сигурност съм имал по-добри познания за футбола от теб, когато си бил на 8
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта