Бижутера написа:modor написа:не ми отговорихте на въпроса....какво е ...100 крака...3 зъба
скери?
нее
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:modor написа:не ми отговорихте на въпроса....какво е ...100 крака...3 зъба
скери?
niki87 написа:Siegfried написа:Целта ми не е да те засегна - Ники ! Просто вече се отвращавам от някой оценки на АВАТАР ......
Не се засягам за глупости...А за другото-не може на всички любимия филм да ни е Аватар
Това е все едно аз да се отвращавам защо всички не са от Левски или Байерн...нали...
![]()
modor написа:Бижутера написа:modor написа:не ми отговорихте на въпроса....какво е ...100 крака...3 зъба
скери?
нее.....това е първия ред на концерт на Веско Маринов
Siegfried написа:Madridist написа:Зигфрийд има един въпрос към теб, кой ти е любимия филм ?
Кръстникът - Жега - Зелената миля - Север-северозапад - Казабланка - Списъкът на Шиндлер - Смело сърце - Сърцето на дракона - Гладиатор - Форест Гъмп - Мръсният Хари - Аватар - Пришълците - Хищникът - Червеният дракон - Троя - Черният рицар - Междузвездни войни - Стар Трек - Белязаният - Последният самурай - всички на Чарли Чаплин - Нещото - Американската история Х - Похитителите на изчезналия кивот - Терминатор 2 - Относно Шмид - Колкото толкова - Полет над кукувиче гнездо - да продължавам ли ?
Siegfried написа:niki87 написа:Siegfried написа:Целта ми не е да те засегна - Ники ! Просто вече се отвращавам от някой оценки на АВАТАР ......
Не се засягам за глупости...А за другото-не може на всички любимия филм да ни е Аватар
Това е все едно аз да се отвращавам защо всички не са от Левски или Байерн...нали...
![]()
Ама - ти не си го гледал и го ХУЛИШ !!!! НЯМА И ГРАМ ЛОГИКА !!!!
Веско е пич.Трудно ще намериш толкова добър човек.Косура му е че пее много еднотипни и лесно затъпяващи песни :Madridist написа:Забелязал съм, че на Веско Маринов подмишниците са по-влажни от Екватора. Все едно тече Ниагарския водопад
niki87 написа:За спиЪка на Зиги прибавям Апокалипсис сега,Взвод,Пълно бойно снаражение,спасяването на редник Раян,Танго и Кеш и 90% от филмите на ужасите...Може да сЪм изпуснал някои
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта