Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 00:01

HoUs4oOL написа:
1982 написа:А, не делиш .... до оня ден не ми пишеше за групи, всички бяха в кюпа и бяха гадни терористи.

Ама, гледам вождът е поомекотил тона и ти също следваш новата директива.

Ще ми именуваш ли опозиционерите в Москва и групировките, които те представят или се затрудни?
Смисъл някакви командири на ССА ли са или?
Щото аз знам, че има опозиционери и в Турция, ама не съм запознат, ти знаеш ли нещо? :?

Ама защо пак ми пишеш за групировки, нали всички бяха гадни терористи и иронично "умерена" опозиция, съвсем доскоро ми го пишеше лично ти това ?!

Сега, изведнъж, взе да ги делиш, след като Вожда почна да омеква и да дири услугите им. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 ное 2015 00:03

1982 написа:Естествено, нали "властта" там вече е марионетна на Путин. Ама терорът си продължи, де.

Все ми е тая каква е властта, както казах в Чечня няма война.
А олигофрен, който да иска да се взриви някъде мога да ти намеря и в Пловдив, и в Париж, и в Москва и изобщо навсякъде по света. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 ное 2015 00:04

1982 написа:Ама защо пак ми пишеш за групировки, нали всички бяха гадни терористи и иронично "умерена" опозиция, съвсем доскоро ми го пишеше лично ти това ?!

Сега, изведнъж, взе да ги делиш, след като Вожда почна да омеква и да дири услугите им. :mrgreen: :mrgreen:

Не, нищо не деля, просто не съм запознат кои точно групировки са представлявали тия в Москва, затова те питам, ти вероятно имаш информация? :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 18 ное 2015 00:23

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Естествено, нали "властта" там вече е марионетна на Путин. Ама терорът си продължи, де.

А олигофрен, който да иска да се взриви някъде мога да ти намеря и в Пловдив, и в Париж, и в Москва и изобщо навсякъде по света. ;)

Именно. Путин успя да кротне Чечня и чеченците. Войната е вече в миналото. И всичко си е точно. А може би, точно това е проблема за някои хорица ? :roll: :| Какво мислиш по въпроса ? :roll:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 ное 2015 00:28

Messi_fan написа:
HoUs4oOL написа:

Именно. Путин успя да кротне Чечня и чеченците. Войната е вече в миналото. И всичко си е точно. А може би, точно това е проблема за някои хорица ? :roll: :| Какво мислиш по въпроса ? :roll:

В Чечня, Дегестан и другите клоаки в района, никога няма да бъде спокойно и никога няма да бъде в миналото...Колкото кюрдите ще се спрат в Турция, колкото палестинците в Израел, толкова и ония кавказци, ще се събудят един ден и ще кажат, че се чувстват горди руснаци. Тоя палячо Кадиров го играе, толкова мазен, долен и гнусен, че на такъв човек, никога не бива да се вярва. Прави се на по-голям руснак от руснаците..

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 00:31

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Аз не виждам простотия, явно трябва да си купя руски очила, за да я видя.

Е, аз не мога да ти обяснявам всичко, като на малоумен, извинявай. :lol:

Знаем, всеки, който не споделя сектантските ви простотии, е малоумен.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 18 ное 2015 00:31

dunavfc написа:
Messi_fan написа:
HoUs4oOL написа:

В Чечня, Дегестан и другите клоаки в района, никога няма да бъде спокойно и никога няма да бъде в миналото...Колкото кюрдите ще се спрат в Турция, колкото палестинците в Израел, толкова и ония кавказци, ще се събудят един ден и ще кажат, че се чувстват горди руснаци. Тоя палячо Кадиров го играе, толкова мазен, долен и гнусен, че на такъв човек, никога не бива да се вярва. Прави се на по-голям руснак от руснаците..

Слабо ме вълнува. Нали не се отразява на мен. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 18 ное 2015 00:35

Messi_fan написа:
HoUs4oOL написа:

Кротна ги, да, добре ги кротна - московският театър, Беслан, Домодедово, метрото, Волгоград, междуградския автобус и т.н., добре ги кротна. :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 18 ное 2015 00:35

Messi_fan написа:Именно. Путин успя да кротне Чечня и чеченците. Войната е вече в миналото. И всичко си е точно. А може би, точно това е проблема за някои хорица ? :roll: :| Какво мислиш по въпроса ? :roll:

Специално на тоя точно това му е проблема, 99% от споровете, които съм водил с него завършват или с Чечня или с Грузия.
Винаги ще има по някой ''шейтан'', който да иска да се взриви някъде, не само в Чечня, а по целия свят, без значение на колко години е и дали е бил християнин до вчера, исляма има едно такова мистично обаяние, което извратените ''духовници'' използват умело и подлъгват по-млади хора, изпаднали в безизходица.
Войната е минало, а и Кадиров успява да възпитава хората там...
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 ное 2015 00:40

HoUs4oOL, според мен в конкретната ситуация, гледаш доста наивно на нещата. Може ли до вчера да си рязал руски глави, а от утре да си по-руснак от руснаците и да се биеш в гърдите, как си готов да умреш за Русия !? Мазника Кадиров, просто се опитва да се хареса на Путин, защото има интерес от това. Аз съм убеден, че ако има истински и честен референдум в Чечня, дали тя да получи независимост или не, то повече ще гласуват за независимост.

Върни се в “Свободна зона”