rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
Както казах, приятелските мачове не са интересни. По-добре да си гледаш твоя нац. отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
MCMXIII написа:rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
Знаех си, че съм абсурден тип. Аз съм гледал Славия- Локо, когато играеха Челси с Ливърпул или с Манчестър или с някой друг във ВЛ
ЕМИЛ написа:Сега ги погледнах мачовете в програмата . Как ще ходя да изпраскам 8 мача на система 5,6,7 и 8 от 8 на гол - гол .....![]()
![]()
siniq_fen написа:MCMXIII написа:rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
Знаех си, че съм абсурден тип. Аз съм гледал Славия- Локо, когато играеха Челси с Ливърпул или с Манчестър или с някой друг във ВЛ
И аз бих го направил сигурно. Много ми пука като са Смелси, Лузърпул или Мангалчестър
we are the champions написа:siniq_fen написа:MCMXIII написа:rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
И аз бих го направил сигурно. Много ми пука като са Смелси, Лузърпул или Мангалчестър
Кого ?? Лузърпул ?! Иво ,ще се караме с тебе
MCMXIII написа:rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

siniq_fen написа:MCMXIII написа:rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

we are the champions написа:И аз така лошото е ,че утре сутринта заминавам и няма да мога си взема печалбата...
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 8 госта