Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
В някой от мачовете многото смени убиват заряда . Докато в нашия макетата ще скочат оти ни мразат .
Бобан Грънчаров ще ги поведе
п.с. Дарко повикан ли е ?
п.с. Дарко повикан ли е ?
Последна промяна от ЕМИЛ на 14 авг 2013 14:41, променено общо 1 път.
- becks32milan
- Контакти:
Dani написа:becks32milan написа:Groucho написа:Уф, Италия - Архентина и Англия - Скотландия са интересни контроли, ама се засичат с нашия мач.
Националните френдлита са скучни, има тръпка само когато твоята държава играе
Искаш да кажеш, че Македония - България ще ти е по-интересен от Италия - Аржентина ли?
Да
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
Само Левски!
rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
абсурд не абсурд наше си е
- we are the champions
- Контакти:
Джуджето няма да играе мача става без никакъв смисъл
Знаех си, че съм абсурден тип. Аз съм гледал Славия- Локо, когато играеха Челси с Ливърпул или с Манчестър или с някой друг във ВЛ
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- we are the champions
- Контакти:
MCMXIII написа:rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
Знаех си, че съм абсурден тип. Аз съм гледал Славия- Локо, когато играеха Челси с Ливърпул или с Манчестър или с някой друг във ВЛ
Е това вече и пари да ми даваш няма да го направя
- modor
- Контакти:
MCMXIII написа:rhaegar написа:Вас нещо ви хапе. Абсурд е да гледам нашите с Македония, когато има Италия-Аржентина. Все едно да гледам Славия-Локо вместо някой английски мач.
Фадимир веднага да се яви
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.