ZinedineZidane написа:Итит избухна накрая! Ама нашите се постараха да окакат нещата на няколко пъти, особено Калоян.
Имам чувството че близнаците се мислят за богоизбрани и всичко им е позволено. Ако не им се тегли конско ще си патим
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZinedineZidane написа:Итит избухна накрая! Ама нашите се постараха да окакат нещата на няколко пъти, особено Калоян.
ros написа:ZinedineZidane написа:Итит избухна накрая! Ама нашите се постараха да окакат нещата на няколко пъти, особено Калоян.
Имам чувството че близнаците се мислят за богоизбрани и всичко им е позволено. Ако не им се тегли конско ще си патим
siniq_fen написа:ros написа:ZinedineZidane написа:Итит избухна накрая! Ама нашите се постараха да окакат нещата на няколко пъти, особено Калоян.
Аз съм сигурен, че им е било теглено няколко пъти поне, ама те все пак се мислят за богоизбрани.
siniq_fen написа:NOMER14 написа:И сега какво следва?
Австрия или Швейцария
NOMER14 написа:siniq_fen написа:NOMER14 написа:И сега какво следва?
Австрия или Швейцария
На 1/2 финала - да. А на финала с кого?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
NOMER14 написа:siniq_fen написа:NOMER14 написа:И сега какво следва?
Австрия или Швейцария
На 1/2 финала - да. А на финала с кого?
rhaegar написа:Хмм, хванах повторението на финалите в атлетиката. Най-голямата отново е на върхаСветовна титла пред собствена публика като за край на кариерата не е лошо
ros написа:rhaegar написа:Хмм, хванах повторението на финалите в атлетиката. Най-голямата отново е на върхаСветовна титла пред собствена публика като за край на кариерата не е лошо
Аз го гледах пряко и много се накефих!!! Исимбаева е уникална спортистка и жена със страхотно излъчване!!! Жалко, че прекратява състезателна дейност
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта