Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ros » 14 авг 2013 00:10

ZinedineZidane написа:Итит избухна накрая! Ама нашите се постараха да окакат нещата на няколко пъти, особено Калоян.

Имам чувството че близнаците се мислят за богоизбрани и всичко им е позволено. Ако не им се тегли конско ще си патим
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 авг 2013 00:11

ros написа:
ZinedineZidane написа:Итит избухна накрая! Ама нашите се постараха да окакат нещата на няколко пъти, особено Калоян.

Имам чувството че близнаците се мислят за богоизбрани и всичко им е позволено. Ако не им се тегли конско ще си патим

Аз съм сигурен, че им е било теглено няколко пъти поне, ама те все пак се мислят за богоизбрани.
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 авг 2013 00:13

siniq_fen написа:
ros написа:

Аз съм сигурен, че им е било теглено няколко пъти поне, ама те все пак се мислят за богоизбрани.

Аз не съм сигурен... "Пазим" ги като писани яйца, за да не избягат пак. Ама това им поведение и високомерие е скандално
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 авг 2013 00:15

siniq_fen написа:
NOMER14 написа:И сега какво следва? :roll:

Австрия или Швейцария :mrgreen:

На 1/2 финала - да. А на финала с кого?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 авг 2013 00:17

NOMER14 написа:
siniq_fen написа:

Какъв финал с тази игра бе :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2013 00:20

Хмм, хванах повторението на финалите в атлетиката. Най-голямата отново е на върха 8-) Световна титла пред собствена публика като за край на кариерата не е лошо :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 авг 2013 00:22

NOMER14 написа:
siniq_fen написа:

Не помня кои други бяха. Сега ще проверя.
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 авг 2013 00:26

rhaegar написа:Хмм, хванах повторението на финалите в атлетиката. Най-голямата отново е на върха 8-) Световна титла пред собствена публика като за край на кариерата не е лошо :)

Аз го гледах пряко и много се накефих!!! Исимбаева е уникална спортистка и жена със страхотно излъчване!!! Жалко, че прекратява състезателна дейност :(

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 авг 2013 00:29

ros написа:
rhaegar написа:Хмм, хванах повторението на финалите в атлетиката. Най-голямата отново е на върха 8-) Световна титла пред собствена публика като за край на кариерата не е лошо :)

Аз го гледах пряко и много се накефих!!! Исимбаева е уникална спортистка и жена със страхотно излъчване!!! Жалко, че прекратява състезателна дейност :(

Ще се омъжва и иска дете.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 авг 2013 00:37

Ако победим Швейцария или Австрия на полуфинала, на финала ще ни чака един измежду Холандия/Португалия и Беларус/Словакия. Според мен ще са холандците.
Само Левски!

Върни се в “Свободна зона”