Groucho написа:siniq_fen написа:КОГА почва Григорий
Eм, след края на срещата между Анастейжъ и Джейми. Ама двете спазват законите на Мърфи и отиват към трети сет
Филм минус ще ми свърши ли работа или трябва да използвувам интернет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:siniq_fen написа:КОГА почва Григорий
Eм, след края на срещата между Анастейжъ и Джейми. Ама двете спазват законите на Мърфи и отиват към трети сет
siniq_fen написа:Филм минус ще ми свърши ли работа или трябва да използвувам интернет
Groucho написа:siniq_fen написа:Филм минус ще ми свърши ли работа или трябва да използвувам интернет
Знам ли... Би трябвало да предават мача.
Кашчей написа:
Ако си магьосница, трябва да си ми в картотеката на отдел "Кадри", но нещо не те намирам![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
siniq_fen написа:Ами ти сега къде гледаш дамите - там или в нета? Щото ако е по тв-то, значи 100 % ще го дават.
Groucho написа:siniq_fen написа:Ами ти сега къде гледаш дамите - там или в нета? Щото ако е по тв-то, значи 100 % ще го дават.
A, гледам ги... следя livescore-а.
Кортът е телевизионен, камерите са налице, но двете моми геройски отиват към трети сет.
Red_Girl написа:Кашчей написа:
Ако си магьосница, трябва да си ми в картотеката на отдел "Кадри", но нещо не те намирам![]()
Ми време е да ме добавиш!
Кашчей написа:Red_Girl написа:Кашчей написа:
Ми време е да ме добавиш!
Не си подала молба, с автобиография и портфолио на успехите ти.
А, да, и задължително снимка в цял ръст, в банята и анфас![]()
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
ros написа:Май само по нета... Телевизията излъчва само от централния корт на този етап
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 6 госта