Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот smoothc » 17 ное 2015 01:10

Станко очевидно е извадил торбата с шегите...апропо, както винаги. Шегобиец, та дрънка :)
p.s.Станко, само не разбрах как от катър става ат!?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2015 01:12

М/у другото, искам да питам Томито нещо екзестинциално, ама ако ми хване поста, да ме подсети :) Знам че слухти и клюкарства, чат-пат и други работи, ама поне да се включи за малко 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2015 01:17

dunavfc написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:Е, каква вина имат от Тойота, че човекът Х е продал на човекът Y, колата си !?

Абе какъв човек Х ;) Имат си дистрибутори във всяка държава. Имат си и доволно много корпоративни клиенти, като нашите EVN примерно. Дай и те да са терористи или да не им продаваме автомобили, заради кефа на чипсовете 8-)

Точно това искам да кажа. Тойота например продава коли в Йордания, Кувейт или Ливан и от там, какво става с тези коли, кой на кого продава, препродава и т.н. не е в правомощията на Тойота.

Точно! Те и да спрат да продават автомобили, едва ли тези хора ще спрат да карат такива. А докато карат, значи ще има търсене. След като има търсене, ще има и предлагане. Та поради каква причина Тойота трябва да спрат предлагането, така и не ми става ясно :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2015 01:18

smoothc написа:Станко очевидно е извадил торбата с шегите...апропо, както винаги. Шегобиец, та дрънка :)
p.s.Станко, само не разбрах как от катър става ат!?

Не съм казал че си катър 8-) Даже не съм си го и помислял 8-) Чувството ми за хумор не е чак толкова изввратено 8-) Ако съм те надценил, моля за извинение 8-)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 ное 2015 01:31

Май не ми разбра добре въпроса, но както и да е...Явно "подковаването" ти е дошло в повече :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 ное 2015 01:31

CTAHKO написа:
diplomat написа:
HoUs4oOL написа:
smoothc написа:ИД е дело на Русия!

Това е ясно, ама не разбрах Япония има ли пръст в тая работа?

Аз също смятам, че не може Тойота да не са били наясно каква е схемата, така че за мен са съучастници, дори и да е неумишлено.

Всички останали терористи като карат Хамъри, какво правим 8-)

И стрелят с Калашников, кво праим ??! :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 17 ное 2015 01:45

Калашника е признание за това, че е номер 1(което си е факт де), а хамърите, че са създадени от САЩ :lol: :lol: :lol: (тук по-скоро вината им е косвена, само и само да свалят Асад от власт позволиха такива уроди да съществуват)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2015 01:47

1982 написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:
HoUs4oOL написа:
smoothc написа:ИД е дело на Русия!

Това е ясно, ама не разбрах Япония има ли пръст в тая работа?

Аз също смятам, че не може Тойота да не са били наясно каква е схемата, така че за мен са съучастници, дори и да е неумишлено.

Всички останали терористи като карат Хамъри, какво правим 8-)

И стрелят с Калашников, кво праим ??! :lol: :lol:

Калашников произвеждаме и ние, най-верните лакеи на чипсовете и НАТО, ама защо ли не произвеждаме Хамъри :roll: :? Нещо повече. Нашите калашници са едни от най-добрите, да не кажа най-добрите в света и затова са и най-търсени 8-) Ама ти откъде ли да знаеш ;) Хайде сега за домашно, питай някой батко, що са най-добри и най-търсени 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2015 01:53

smoothc написа:Май не ми разбра добре въпроса, но както и да е...Явно "подковаването" ти е дошло в повече :)

Така като гледам, ти си тоя дето нищо не е разбрал, но както и да е :) Усеща се липсата ти на тренинг в комуникациите ти с интелигентни и начетени люде 8-) С какви хора контактуваш по цял ден, направо не ми се мисли 8-) Само мога да изкажа напълно искрените си съболезнования 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 ное 2015 02:02

Soulen написа:Калашника е признание за това, че е номер 1(което си е факт де), а хамърите, че са създадени от САЩ :lol: :lol: :lol: (тук по-скоро вината им е косвена, само и само да свалят Асад от власт позволиха такива уроди да съществуват)

Ма те и Хамърите са най-добрите, неслучайно и руснаците ги изкопираха. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”