Генерал Радев е новият президент на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr272
Контакти:

Re: Генерал Радев е новият президент на България!

Мнениеот pomiqr272 » 14 ное 2016 09:31

Какво очаквате от Радев? Да нападне Турция в съюз с Гърция и да я изрита от Балканския полуостров и да си я поделят с гърците , да върне Македония и с нож в ръка да да проникне в натовските бази, да разпердушини американците и да ги прати по домовете им? Нищичко няма да се случи. Преодължаваме да следваме линията на Великите сили. Тръмп иска за приятел Путин, значи и ние искаме Путин за приятел, а не, че Радев го иска.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 ное 2016 09:34

Томислав Дончев беше избираем, на първи тур щеше да е около 35/40 %-та!
Аз лично си мисля че ако БСП бяха избрали друг човек извън партията им за вице на генерала,
примерно някой учен можеше също да спечелят повече гласове на първи тур. Просто това
вице обвързва Радев и му печели противници от така наречения от мен "глуапв вот"-> никога за комунисти!
:mrgreen:

БСП-артите обаче се праскат много но съм убеден че ще плачат на следващите избори защото просто
няма да спечелят нищо повече от 1/2 %-та повече от предишните изборим което при маж. система ще
е незначителен бр. депутати може и по-малко от в момента!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 ное 2016 09:41

ББ никога не би жертвал Фандъкова за поста президент!
За него тя е на много по-важен пост от президента и би се мръднала оттам само да заеме неговото
място като премиер евентуално защото ще го слуша и реално той ще управлява. Защо е толкова важна
за него като кмет на София ли ами лесно е защото това е една от най-големите каси!
ГЕРБ управлява София вече 10 г. и си мисля че като нищо може да са превъртели през фирми пари
по-големи от тез на обръчите на Доган (даже съм убеден че е така) но за това не се шуми.
Журналята хвалят кметицата, излезне някой скандал и само изгаря някой бушон който естествено
не бива осъден но пък просто е заменен от следващия и далаверата продължава.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 ное 2016 09:42

Pichichi написа:Томислав Дончев беше избираем, на първи тур щеше да е около 35/40 %-та!
Аз лично си мисля че ако БСП бяха избрали друг човек извън партията им за вице на генерала,
примерно някой учен можеше също да спечелят повече гласове на първи тур. Просто това
вице обвързва Радев и му печели противници от така наречения от мен "глуапв вот"-> никога за комунисти!
:mrgreen:

БСП-артите обаче се праскат много но съм убеден че ще плачат на следващите избори защото просто
няма да спечелят нищо повече от 1/2 %-та повече от предишните изборим което при маж. система ще
е незначителен бр. депутати може и по-малко от в момента!

И Борисов беше избираем на първи тур. А от Дончев щеше да излезе много добър премиер. ;)
Изобщо,варианти много. Все повече понамирисва,че ГЕРБ ИСКАХА да загубят изборите.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 14 ное 2016 09:58

Ooooo, с тоя изборен рекет към народа, Борисов ще види още наказателен вот на евентуални парламентарни избори.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 14 ное 2016 10:00

Боко беше решил , че победил още преди да започне предизборната кампания.
Сами видяхте как изглеждаше след първият тур , а снощи просто се доказа колко е далеч от реалността.
Те не бях в час , те не бяха в междучасието , те дори не бяха в училището и затова се получи всичко това.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 14 ное 2016 10:05

Това,което направи Боко му викаме бомба.Сядаш на кръчма ядеш пиеш цяла вечер и после се изнизваш без да плащаш сметката :evil:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Re: Генерал Румен Радев е петия президент на България!

Мнениеот ham3r » 14 ное 2016 10:09

1982 написа:Ами, честито да му е, ще се нагуши добре покрай слугинажа си на БСП и ДПС, които стоят зад него.

За твое съжаление любимците ти Тиквата и неговия бизнес партньор Шопара от ДПС загубиха.

Честито на Генерал Радев!!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 ное 2016 10:31

Защо имам чувството, че отново ни качиха на същата пързалка, на която ни качват от 27 години? Предстои ни управление на БСП и ДПС, което като правило приключва с национална катастрофа. Просто другарите когато докопат властта започват да крадат като за последно, защото не вярват, че хората ще са толкова тъпи, че пак да ги изберат, но на всеки 4-5 години се връщат във властта. След две-три години ще се появи някой нов спасител, всички масово ще се хвърлят към него, той ще обяснява 3-4 години колко тежко наследство от предишното управление е получил, до момента в който кръга се затвори и отново БСП и ДПС ни яхнат. Както казват, народа си заслужава тези, които го управляват - явно са прави.
Последна промяна от demy27 на 14 ное 2016 10:36, променено общо 1 път.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 14 ное 2016 10:35

demy27 написа:Защо имам чувството, че отново ни качиха на същата пързалка, на която ни качват от 27 години? Предстои ни управление на БСП и ДПС, която като правило приключва с национална катастрофа. Просто другарите когато докопат властта започват да крадат като за последно, защото не вярват, че хората ще са толкова тъпи, че пак да ги изберат, но на всеки 4-5 години се връщат във властта. След две-три години ще се появи някой нов спасител, всички масово ще се хвърлят към него, той ще обяснява 3-4 години колко тежко наследство от предишното управление е получил, до момента в който кръга се затвори и отново БСП и ДПС ни яхнат. Както казват, народа си заслужава тези, които го управляват - явно са прави.

Може да благодариш на Борисов за това. 8-)

Върни се в “Свободна зона”