Помощ от инженер/физик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Помощ от инженер/физик

Мнениеот vaskonti » 28 май 2016 22:56

il4o_iliew написа:
vaskonti написа:
il4o_iliew написа:
vaskonti написа:
il4o_iliew написа:
ivan56 написа:Щото е нямало самолети, а 3D анимация :lol: :lol:

Ванка, намери ми на картинката самолет. Снимката е минути след разбиването на Боинга в Пентагона. Покажи ми къде е самолета. Да не се е изгубил в някоя черна дупка? Къде са доказателствата ванка за теорията на конспирацията, че Боинг се разбил в Пентагона?
[rimg]http://picbg.net/img.php?file=89efea8564121fe7.jpg[/rimg]

Тук къде е самолета - http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=196773&start=20#p7243177

https://www.youtube.com/watch?v=9VMydblvHx4
Ето го къде е. Има си и черна кутия.

Очевидно когато се снима вътре в самата сграда, отломките се виждат. А когато снимаш от 200 метра през пушека, какво очакваш да видиш?

Очаквам да видя щети по зелената полянка пред Пентагона. Най малко това очаквам. Нали не мислиш, че неопитен пилот ще успее така да маневрира Боинг от такива размери, че да нацели точно Пентагона-страничната стена без самолета да се провлачи по зелената морава отпред. Да не говорим, че щетите нанесени на сградата са абсолютно несъвместими с Боинг. Има една дупка три пъти по-малка в диаметър от напречния диаметър на самолета. Няма черна кутия, няма отломки, няма крила, няма нищо. Самолетът се е изпарил, като в Шенксвил.

Знаеш ли под какъв ъгъл е ударът?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 22:59

Васко, небостъргач не може да рухне вследствие на пожар. Поне не на планетата земя. Ако живееш в страната на чудесата е възможно. Проучи сам въпроса преди 11-и септември виж колко небостъргача са рухнали вследствие на пожар. После ела и ми ги покажи.

За безумното твърдение на 1982 за температурите, които се били развили. Приятелю, обясни ти се сто пъти. Стомана се топи при няколко стотин градуса по-висока температура от тази която се развива от горене на керосин. Сградата не може да рухне със скорост на свободно падане от пожар. Виж, потърси в историята на архитектурата има ли такъв случай преди 11/09/2001. Като намериш само един такъв, ми се обади.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 23:03

vaskonti написа:
il4o_iliew написа:
vaskonti написа:Защо FEMA ще казва нещо, за което уж се знае, че е невъзможно? Ако има конспирация, няма ли да е включена и FEMA в нея? Или там са сериозни неподкупни професионалисти?
Какво казват от FEMA за срутването на сградите, каква е причината според тях?

Скоростта на самолетът можеш да я сметнеш сам. Елементарно. потърси в нета клипа от хеликоптера, сниман в реално време. 6 секунди преди сблъсъка там праят троен зуум ин с камера от хеликоптер. Просто раздели разстоянието от крайната точка на стоп кадъра до южната кула на времето от 6 секунди и сам ще видиш с каква скорост се е движил самолетът. Съвсем просто е. Не е нужно да разчиташ на ФЕМА, уикипедия или който и да е друг. ;)

Е какво, последно възможна ли е такава скорост или не е възможна? От гледна точка на конспирацията не е възможна, но пък доста убедено цитираш авторитетна агенция, според която е. А интересното е, че си мислиш, че това е аргумент в твоя полза.

Васко, Васко. Самолет Боинг на морско ниво не може да развие 900 км/ч. Нещото, ударило южната кула се движи с 900 км/ч. Пише си в официалния доклад на разследващите. От там нататък предполагам си достатъчно зрял/интелигентен сам да си правиш изводите. Мен какво ме питаш в момента.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 май 2016 23:07

il4o_iliew написа:За безумното твърдение на 1982 за температурите, които се били развили. Приятелю, обясни ти се сто пъти. Стомана се топи при няколко стотин градуса по-висока температура от тази която се развива от горене на керосин.

При предния ни спор ти обясних нещо ...... стоманата не е нужно да се разтопи, достатъчно е само да омекне, за да загуби част от якостните си свойства. А тук говорим и за конструкция, която е вече деформирана, следствие на зверския удар .... тоест, тя е още по-слаба.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 23:08

Прегледай някои от записите от хилядите камери на най-охраняваната сграда в света-Пентагона. Там сам ще видиш какъв е ъгъла. Мен не ме питай.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 23:22

1982 написа:
il4o_iliew написа:За безумното твърдение на 1982 за температурите, които се били развили. Приятелю, обясни ти се сто пъти. Стомана се топи при няколко стотин градуса по-висока температура от тази която се развива от горене на керосин.

При предния ни спор ти обясних нещо ...... стоманата не е нужно да се разтопи, достатъчно е само да омекне, за да загуби част от якостните си свойства. А тук говорим и за конструкция, която е вече деформирана, следствие на зверския удар .... тоест, тя е още по-слаба.

Не знам за кой път вече ти повтарям едно и също. Ти въобще четеш ли, осмисляш ли това, което пиша? Не оспорвам загубата на якостните качества на стоманата от удара и пожара. Това е неоспорим факт, който го повтарям сигурно за десети път.

Казвам ти го за последен път, дано го разбереш. Загубата на якостните качества и отслабването на метала не обяснява рухването на небостъргача без съпротивление-той пада свободно. Южната кула пада за около десет секунди. Формулата за свободно падане на тяло е h=g.t^2/2. Височината на кулата е 541 метра. Сметни по формулата сам самичък. Кулата пада свободно. Това означава, че от долните етажи няма никакво съпротивление, т.е. те са взривени/изпарили са се/ станали са на прах, не съществуват. Това е като да хвърлиш топка от тавана на небостъргача и единствената сила, която да я тегли надолу да е земното ускорение. Тя ще пада без съпротива, щото отдолу няма нещо, което да я спира. Същото се случи и с кулите- плюс WTC7. Един пожар не може да обясни този факт. Пожарът не превръща синхронно етаж под етаж, стотици тонове бетонна конструкция на прах. Не го прави мигновенно. Не може да го направи и ако гори със седмици. Дори и изкуствено да се поддържа този пожар с месеци сградата никога няма да рухне свободно. Това е селф-евидент. Дори един циганин с основно образование, който чисти улиците, ще го разбере.

По-точно от това не мога да ти го обясня. Дано схвана най-сетне.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 23:37

ivan56 написа:Някои хора цял живот си живеят в някакъв си техен измислен свят, съмняват се във всичко, пръскат ги самолети, харпове правят наводнения и бури, масони и илюминати управляват света, роштилд, евреи, дядо коледа и куп глупости.Но щом този начин на живот им харесва, нека си живеят така.На никого не пречат.Всеки сам разбира как да е нещастен.

Ванка, Ванка и на теб не ти е лесно. Ако да вярваш в теории на конспирациите като тази, че 19 джихадиста, пили алкохол на предната вечер, са похитили и разбили 4 самолета, които са се изпарили, а три небостъргача са рухнали поради пожар и от страх. Ми че ти Ванка си най-големия конспиратор, бре. От това по-голяма теория на конспирацията няма. Но щом да вярваш в такива теории те прави щастлив и спокоен, нямам нищо против, Ванка. Това е като да вярваш в мъпетите, костенурките нинджа, капитан америка и спайдъремн. Аз знам, че това са измислени персонажи, ама ако ти си щастлив, мислейки, че са истински, какъв е проблема. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2016 23:46

il4o_iliew написа:
vaskonti написа:
il4o_iliew написа:
vaskonti написа:Защо FEMA ще казва нещо, за което уж се знае, че е невъзможно? Ако има конспирация, няма ли да е включена и FEMA в нея? Или там са сериозни неподкупни професионалисти?
Какво казват от FEMA за срутването на сградите, каква е причината според тях?

Скоростта на самолетът можеш да я сметнеш сам. Елементарно. потърси в нета клипа от хеликоптера, сниман в реално време. 6 секунди преди сблъсъка там праят троен зуум ин с камера от хеликоптер. Просто раздели разстоянието от крайната точка на стоп кадъра до южната кула на времето от 6 секунди и сам ще видиш с каква скорост се е движил самолетът. Съвсем просто е. Не е нужно да разчиташ на ФЕМА, уикипедия или който и да е друг. ;)

Е какво, последно възможна ли е такава скорост или не е възможна? От гледна точка на конспирацията не е възможна, но пък доста убедено цитираш авторитетна агенция, според която е. А интересното е, че си мислиш, че това е аргумент в твоя полза.

Васко, Васко. Самолет Боинг на морско ниво не може да развие 900 км/ч. Нещото, ударило южната кула се движи с 900 км/ч. Пише си в официалния доклад на разследващите. От там нататък предполагам си достатъчно зрял/интелигентен сам да си правиш изводите. Мен какво ме питаш в момента.

Нещото? Сега пък да не казваш, че всички милиони записи в мрежата са монтаж, включително записите на самите конспиратори? Какво удря кулите, ракета Круз ли?
[/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 май 2016 23:49

Нещото? Сега пък да не казваш, че всички милиони записи в мрежата са монтаж, включително записите на самите конспиратори? Какво удря кулите, ракета Круз ли?

Казвам това, което съм казал. Не смятам да се повтарям. Свободен си да влезеш в някой архив с излъчените на живо кадри от деня. Свери траекторията на втория самолет, свери бекграунда, свери и формата на самолета в различните кадри-аматьорски и на живо по телевизията.
После сам си направи сметката кое е монтаж и кое не е. Достатъчно интелигентен си. Защо трябва да ми вярваш на мен?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 май 2016 23:51

il4o_iliew написа:

Прегледай някои от записите от хилядите камери на най-охраняваната сграда в света-Пентагона. Там сам ще видиш какъв е ъгъла. Мен не ме питай.

Ми не се вижда нищо на тия камери. Ситуацията е като оня виц за бай Ганьо, дето се опитва да обясни изригването на вулкан - нема, нема и изведнъж си еба майката.
Камерите наоколо снимат от няколко метра и не са високоскоростни. Няма как да проследят нещо, движещо се с 500 или 900км/ч. Просто в един момент се вижда взрив и това е. Ако ти знаеш за запис, на който се вижда всичко, с интерес ще го изгледам.
[/center]

Върни се в “Свободна зона”