Русия възмутена от събарянето на съветски паметник в Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Русия възмутена от събарянето на съветски паметник в Пол

Мнениеот petko.h.markov » 07 юли 2015 17:03

boabbb написа:
petko.h.markov написа:
boabbb написа:Петко, и тука си лаик, мама му дееба :lol: :lol: Основния лозунг на комунизма, именуван като социализъм по-късно, за да е по-приемливо и в по-лека форма - "От всекиго според възможностите, всекиму според потребностите" ... Имаш силна социална система и високи данъци за богатите :arrow: Франция ... Още нещо ще те питам - един от белезите на комунизма е централно-плановото стопанство. И така - нашия готин ЕС с тия субсидии за земеделие и прочее - пазарна икономика ли прави, или централно-планово :?: Щото има квоти за различните продукти ... Ние живееме в по-голям комунизъм от преди, бе :lol: Само, че не е СССР, а е ЕС - пак съюз, ама по-друг, или дето има един лаф "Същия х*й, само дето излиза от друг джоб" :mrgreen: :mrgreen: Ако и сега не си ме разбрал, ти препоръчвам да се ориентираш към по-леки теми, например федербала :mrgreen:

Явно Емил Наков не е сам в Кюстендил.Има си и теб.Преди да се ориентирам към федербала да ти кажа.Какъв социализъм във Франция виждаш.Ти знаеш ли въобще какъв социализъм беше,защото аз съм живял в него.Само една
партия,диктатура на пролетариата,еднакво мислене и обличане,всичко е държавна собственост.Пак те питам?Социална
политика равносилно на социализъм ли е?
Май си падал от черешата и все на главата.

Ето ти - викат му "демократичен социализъм" https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD_%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC - образовай се малко, да го еба, няма цял живот прост да си ходиш :lol: :lol:

Тези неща ти въобще разбираш ли ги?Или само копи-пейс.Да си чувал за "развит социализъм" случайно.Такива измислици се чуваха след всеки конгрес,да не мислиш,че ми казваш нещо ново.Къде от социална политика се спря
на "демократичен социализъм"Германия,Швеция,САЩ,които са пример за силно социални държави,имат общо със
социализма,колко ти с мислещите хора.

Върни се в “Свободна зона”