Кашчей написа:Player написа:Red Warrior написа:
Паметникът на Съветската армия за пореден път стана обект на политически послания, като този път бронзовите фигури на руските войници осъмнаха с боядисани в червено ръце, като имитация на кръв.
Поводът очевидно е честваният с военен парад в Москва Ден на победата над фашизма на 9 май.
Поредната акция по изрисуването на монумента стана факт, въпреки усилията на младежкия клуб "Червена сила", който обяви преди два дни, че ще организира граждански патрули, които да дават доброволни нощни наряди около паметника в навечерието на 9 май.
"mediapool.bg"
Голямо пазене са му хвърлили другарите.
Едно гранатометче за това паметниче само трябва! Или общината да го бута или някой да го отстреля.
И това ще реши всички проблеми на България?!
Понякога се чудя, дали имате връзка с главния процесор, когато пишете такива щуротии?!
Махаме паметника на СА и ставаме втора сила в ЕС, след Германия, защото само и единствено той ни пречи досега-така ли да ти разбирам малоумното желание?!
ПП- Личи ти, че не си ходил войник, след като смяташ, че този паметник може да се срине с гранатомет!
Хем левскар, хем некадърен!
Некадърно човече такова, къде съм написал че ще станем някаква сила като им махнем проклетия паметник? Това е паметник на унижението. Паметник на третите ни поробители след византийците и турците. По твоята логика да им дигнем паметник и на другите поробители. И никой тук не ме познава, че да ми пише биография какъв съм бил и къде съм ходил. Понеже се правиш на много умен и знаещ, знаеш ли кой е пост номер 1 и номер 2 в България?