137 години свободна България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Messi_fan

Re: 137 години свободна България

Мнениеот Messi_fan » 03 мар 2015 20:06

Днеска е светла дата. Днеска всеки истински българин свежда благодарно глава пред подвига на нашите деди и на руската войска освободителка. Честит празник, българи.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2015 20:09

Siegfried написа:Забрави да допълниш, че никога не си гледал американски филми, че никога не си пил Кока-Кола и че никога не си слушал Металика :mrgreen:
Ако случайно не отговаряш на някое от горните условие, ти вече не си русофил за мен!

Честно да ти кажа, не зная за теб, но за мен най-голямото удоволствие в този безмилостен и безскрупулен свят е, да седна пред старият "Рубин" с чаша квас в ръката и да си пусна да гледам и слушам "Чёрный кофе" 8-) Едно от малкото истински удоволствия в тоя живот 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2015 20:10

Messi_fan написа:Днеска е светла дата. Днеска всеки истински българин свежда благодарно глава пред подвига на нашите деди и на руската войска освободителка. Честит празник, българи.

Благодаря ти друже! Виж само колко от потребителите ще ти благодарят за искрените пожелания и сам си направи сметка, колко сме българите 8-)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 мар 2015 20:12

CTAHKO написа:
Siegfried написа:Забрави да допълниш, че никога не си гледал американски филми, че никога не си пил Кока-Кола и че никога не си слушал Металика :mrgreen:
Ако случайно не отговаряш на някое от горните условие, ти вече не си русофил за мен!

Честно да ти кажа, не зная за теб, но за мен най-голямото удоволствие в този безмилостен и безскрупулен свят е, да седна пред старият "Рубин" с чаша квас в ръката и да си пусна да гледам и слушам "Чёрный кофе" 8-) Едно от малкото истински удоволствия в тоя живот 8-)

За мен най-върховното удоволствие е да си сложа фланелката с логото на ЦРУ и да си пусна Рамбо 2, докато слушам "Seek and Destroy", нагъвайки хот-дог и гълтайки Кока-Кола :idea:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 мар 2015 20:15

Siegfried написа:
CTAHKO написа:

За мен най-върховното удоволствие е да си сложа фланелката с логото на ЦРУ и да си пусна Рамбо 2, докато слушам "Seek and Destroy", нагъвайки хот-дог и гълтайки Кока-Кола :idea:

Филми без звук, маащ и пиеш едновременно. Тц, тц, тц... къв сръчко. Ако ти вържа трион на гъза и дърва ще режеш паралелно с другото. Ше си еволюирал.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 03 мар 2015 20:17

Siegfried написа:За мен най-върховното удоволствие е да си сложа фланелката с логото на ЦРУ и да си пусна Рамбо 2, докато слушам "Seek and Destroy", нагъвайки хот-дог и гълтайки Кока-Кола :idea:

За мен е най-голямо удоволствие да си пусна Руски канал ,да хапна руски Лакомства от магазин Берьозка, да слушам Ала Пугачова, да усъвършенствам руския език и да гледам филма "Москва не вярва на сълзи" и да си сложа фланелка на Путин с надпис "Нас не догогонят"! :twisted:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 мар 2015 20:18

aleksandrov77 написа:
Siegfried написа:За мен най-върховното удоволствие е да си сложа фланелката с логото на ЦРУ и да си пусна Рамбо 2, докато слушам "Seek and Destroy", нагъвайки хот-дог и гълтайки Кока-Кола :idea:

За мен е най-голямо удоволствие да си пусна Руски канал ,да хапна руски Лакомства от магазин Берьозка, да слушам Ала Пугачова, да усъвършенствам руския език и да гледам филма "Москва не вярва на сълзи" и да си сложа фланелка на Путин с надпис "Нас не догогонят"! :twisted:

Това не беше ли една песен на ЛЕСБИЙСКИЯ дует ТАТУ ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Евразийските ценности в действие :idea:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 мар 2015 20:20

fcb_bg написа:
Siegfried написа:
CTAHKO написа:

Филми без звук, маащ и пиеш едновременно. Тц, тц, тц... къв сръчко. Ако ти вържа трион на гъза и дърва ще режеш паралелно с другото. Ше си еволюирал.

Много рандъм коментар... ес южуъл :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 03 мар 2015 20:21

Siegfried написа:
CTAHKO написа:Българските интереси съвпадат с тези на матушка Россия! Факт :!: Какъв български патриот може да си, ако згърбвайки българските интереси плюеш по руските??? Не осъзнаваш ли, че правейки това, ти предаваш и България и нейните интереси 8-)

В един момент си помислих, че си най-обикновен трол, който нарочно провокира хората, за да ги дразни. Най-вероятно това е най-правилното заключение по твоя случай. Ако обаче наистина си толкова зле, то... е, какво да ти кажа повече? По-добре нищо - ако един човек е решил да си чупи главата, никой, ама НИКОЙ не може да го спаси... от самия него.
Две държави с идентичен светоглед и интереси, няма. За мен има български интереси и после са всички останали на всички останали държави.

Аз да троля? Ти чуваш ли се какви ги говориш (пишеш) 8-) Що се отнася до това какви патриоти сте и как българските интереси са над всичко, нали ви видяхме как наскачахте и колко се радвахте за спирането на ЮП от Маккейн и компания ;) Ей такива патриоти сте всички русофоби ;)
Последна промяна от CTAHKO на 03 мар 2015 20:22, променено общо 1 път.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 03 мар 2015 20:21

Siegfried написа:
aleksandrov77 написа:

Това не беше ли една песен на ЛЕСБИЙСКИЯ дует ТАТУ ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Евразийските ценности в действие :idea:

Само дето не са лесбийки, а е просто маркетингов трик. Но браво, че поне се опита. Вярно не ти се получи опитчето за интрижка, но поне пробва. Шах и мат. 8-)

Върни се в “Свободна зона”