Ще има ли война според вас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Ще има ли война според вас?

Мнениеот Neo M » 04 мар 2014 12:45

CTAHKO написа:Всеки момент се очаква изявление на Путин. Ще го видим какво ще каже 8-) В горния си пост имам предвид интервенция на Руската централна банка, зад която естествено стои руската държава, а не на някакви руски олигарси. Иначе точно тези руски олигарси перат парите си чрез западните банки :) Постнал съм интересна статия по темата в една от общите теми.

Ми те тези олигарси са включени по някакъв начин и в държавния апарат. Едно и също е. Работят за държавата, дават съвети на бащицата, изпълняват решенията му по места. С една дума- имат целия инструментариум, който би им потрябвал, ако решат да му намажат ските. Един от тях е собственика на любимия ти английски клуб. Руската банка ще има възможност да се меси до време, но ако процеса с обезценяването на рублата продължи, тогава ще има криви усмивки в Москва.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 04 мар 2014 12:46

pampi написа: Не ми се прави на експерт, щото ГВ не е някакво си кашишко поделение...Първото което е, с автомат 62 година при автоматична, да си съдереш дупето не можеш ги вкара на едно място...Газовете вдигат пушкалото нагоре...Основното изискване беше да се научиш да пускаш по два, и винаги вторият бие нагоре...Второто което е, това дето ти го разправям си беше чиста проба самодейност, къде от скука, къде от килешлък, които загуби поема по мърлявия наряд. Нас патрони под отчет не са ни водили, времената бяха такива, мястото дето съм бил беше такова...С това АК на гъза и 100 патрона в четирите пълнителя се е налагало и по населени места да патрулирам, щото се случиха тогава едни събития и нямаше още Вътрешни войски...Тъй че не ми философствай наизуст...

Оправданията почнаха, но мисълта не дойде с тях... :mrgreen: Сега било самодейност. Ми като е самодейност, седиш и четеш хората, при които е било не самойденост. И спираш с философиите. В 8цата вкарвал ...

CTAHKO написа: Каква вода си пуснал бе :lol: Нали съм ти казвал, като се обръщаш към мен, ще се обръщаш само с факти ;) Празни приказки не ми се слушат(четат) 8-) Още повече, като знам кой ги казва ;) И аз мога да ти кажа, че съм Юри Гагарин ;)

Знам, знам, Юри Гагарин си, това го знаем всички във форума. Заседнал си в сифона нали? :mrgreen:
Междувременно, на празните ми приказки, можеш спокойно да отговориш как това не е вярно, как се стреля в 8цата, и как точната стрелба става точно като в книгите за Винету, а аз, приказвайки за постоянност в стрелбата и настройки на оръжието съм написал глупости. Давай, знам, че можеш :mrgreen: Клоунче...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2014 12:54

Започна изявлението на Путин 8-) Гледам го онлайн по Россия 24 8-) Разминаха се нещата :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 мар 2014 12:54

tprodanov написа:

Оправданията почнаха, но мисълта не дойде с тях... :mrgreen: Сега било самодейност. Ми като е самодейност, седиш и четеш хората, при които е било не самойденост. И спираш с философиите. В 8цата вкарвал ...

Ти си неспасяем, бе... :lol:
Въобще с АК стрелял ли си?
Самодеец, бил ли си на мисия с заповед при нужда да се стреля "на месо"? Човек на прицел държал ли си с пръст на спусака? Ще ми сравнява той спортна стрелба с военна стрелба... :lol: АК-то да не е снайперска винтовка, че ще му коригираш приклади, оптики, прицели и т.н...
И после нямало било нужда от военна подготовка... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 04 мар 2014 12:57

Кво ми се правите на големи разбирачи бе ?? Моя най голям успех с оръжие в ръка беше на едно стрелбище на което свалих 2 капачки ! ;) По едната капачка произведох 2 изтрела ! С първата сачма капачката се завъртя вътре в ринга половин оборот , но не падна и застана с тънката част към мене. Викам на един приятел ако я бутна , както е така седи на криво, ше черпиш ли 2 бири и той се съгласи . Бум втората сачма и капачката падна. Тоя на стрелбището се изуми и ми подари снимка на Роки :P
Тоя работа не е като да гониш мечки в гората и да целиш 8-мици :lol:
Последна промяна от saffron на 04 мар 2014 13:00, променено общо 1 път.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2014 12:58

pampi написа:
tprodanov написа:

Ти си неспасяем, бе... :lol:
Въобще с АК стрелял ли си?
Самодеец, бил ли си на мисия с заповед при нужда да се стреля "на месо"? Човек на прицел държал ли си с пръст на спусака? Ще ми сравнява той спортна стрелба с военна стрелба... :lol: АК-то да не е снайперска винтовка, че ще му коригираш приклади, оптики, прицели и т.н...
И после нямало било нужда от военна подготовка... 8-)

Абе какво му обръщаш внимание на проданчето :lol: Не го ли виждаш как се излага :lol: Служил не знам си къде, ама тръгнал да сравнява стрелбата с АК и флоберката :lol: Това според теб може ли да го направи човек, служил в казарма :lol:

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 04 мар 2014 12:58

мда бе тя спортната стрелба се състй точно с АК47 :)
Единственото за спортна стрелба е или с флоберковите пушки или с спортни пушки (които не са бойни) за Скиит или Трап.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 мар 2014 12:59

Война няма да има.

Но ще има поуки, и мъничко срам. :lol:
И от 2-те страни. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 мар 2014 12:59

tprodanov написа:Знам, знам, Юри Гагарин си, това го знаем всички във форума. Заседнал си в сифона нали? :mrgreen:
Междувременно, на празните ми приказки, можеш спокойно да отговориш как това не е вярно, как се стреля в 8цата, и как точната стрелба става точно като в книгите за Винету, а аз, приказвайки за постоянност в стрелбата и настройки на оръжието съм написал глупости. Давай, знам, че можеш :mrgreen: Клоунче...

Я марш на пушкажийницата 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 мар 2014 13:00

saffron написа:Кво ми се правите на големи разбирачи бе ?? Моя най голям успех с оръжие в ръка беше на едно стрелбище на което свалих 2 капачки ! ;) По едната капачка произведох 2 изтрела ! С първата сачма капачката се завъртя вътре в ринга половин оборот , но не падна и застана с тънката част към мене. Викам на един приател ако я бутна , както е така на криво, ше черпиш ли 2 бири и той се съгласи . Бум втората сачма и капачката падна. Тоя на стрелбището се изуми и ми подари снимка на Роки :P
Тоя работа не е като са гониш мечки в гората и да целиш 8-мици :lol:

:lol: :lol: :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”