Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Над 50 000 социалисти се събраха на Бузлуджа !

Мнениеот tprodanov » 28 юли 2013 16:40

Пак си го изкара на запетайките :mrgreen:
Винаги е било лесно да изкараш извън релси някой неграмотен образ, дето е решил да плеска ей така тези, ако минат :mrgreen:
Приятен ден :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 юли 2013 18:20

tprodanov написа:Пак си го изкара на запетайките :mrgreen:
Винаги е било лесно да изкараш извън релси някой неграмотен образ, дето е решил да плеска ей така тези, ако минат :mrgreen:

Не се прави на много грамотен, защото и ти пропусна няколко запетаи в предишно съобщение :x
Знаеш ли кое е най - важното за един човек? Това е да има работа, да получава от нея доходи, с които да живее достойно, да има семейство и да е обграден от култура. Тези неща има ли ги сега? Не. Тогава защо защитаваш Промените? Сега хиляди хора са безработни, няма ценности, няма семейства, няма нищо. И ти с цялото си нахалство защитаваш ситуацията след 1989 година?
Скрий се някъде!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 юли 2013 18:40

tprodanov написа:Що да ме дразни? Това, че изкарваш по 300лв дневно ме радва. Това са 6 600лв месечен доход. Хубаво е доходът на хората на е в такива размери, просто не схванах след като днес имаш възможноста за такъв доход, как точно си бил излъгат 97ма? Може би си очаквал да получаваш по 60 000? :mrgreen:

Е, малко не се връзва човек с подобен доход да е с надуваем басеин, но това е друга тема, доста по-дълбока.
Усети ли къде катастрофира? :mrgreen:

Първо, не съм казал, че това е всеки ден. Днес не беше така, но за неделя в отпускарски сезон бива . Тия сметки не знам как ги правиш, обектът ми работи 360 дни в годината. Но това са подробности.
За 97 съм говорил доста, няма да се повтарям. И не разбрах олимпийски басейн ли трябва да имам на балкона?
Какъвто и доход да имам, съм го постигнал сам, и въпреки системата. Не благодарение на нея.
Не, не разбрах, а и не виждам катастрофа никъде. Но сеир-колкото щеш.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 юли 2013 18:46

daniel875 написа:

Не се прави на много грамотен, защото и ти пропусна няколко запетаи в предишно съобщение :x
Знаеш ли кое е най - важното за един човек? Това е да има работа, да получава от нея доходи, с които да живее достойно, да има семейство и да е обграден от култура. Тези неща има ли ги сега? Не. Тогава защо защитаваш Промените? Сега хиляди хора са безработни, няма ценности, няма семейства, няма нищо. И ти с цялото си нахалство защитаваш ситуацията след 1989 година?
Скрий се някъде!

Всъщност, ако гледаме основни показатели на развитие - продължителност на живот, стандарт на живот, бвп, детска смъртност - всичко това в момента е значително по-добре.
А най-важното за един човек са здравето и образованието. И двете в момента въпреки всичко са по-добри от преди 89та. Затова защитавам прехода и промените му, при все, че можеха да бъдат на значително по-добро ниво.

sin4ec написа:
Първо, не съм казал, че това е всеки ден. Днес не беше така, но за неделя в отпускарски сезон бива . Тия сметки не знам как ги правиш, обектът ми работи 360 дни в годината. Но това са подробности.
За 97 съм говорил доста, няма да се повтарям. И не разбрах олимпийски басейн ли трябва да имам на балкона?
Какъвто и доход да имам, съм го постигнал сам, и въпреки системата. Не благодарение на нея.
Не, не разбрах, а и не виждам катастрофа никъде. Но сеир-колкото щеш.

Знаеш ли, аз ти пожелавам всеки ден да изкарваш по толкова, че и повече. А сметките са на база на стандартния работен месец. Това колко време работиш ти в годината е частен случай, който няма особено значение. Това, че си го постигнал сам е похвално - всъщност, това е и единствения и нормален начин в демокрацията. Чудно ми е, дали си получавал същия доход и преди 89та, след като отричаш приноса на системата? Ей тук е катастрофата... И в балкона, но както казах - това е дълбоката тема. :mrgreen:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 юли 2013 18:53

tprodanov написа:
daniel875 написа:

Скрий се някъде!

tprodanov написа:Всъщност, ако гледаме основни показатели на развитие - продължителност на живот, стандарт на живот, бвп, детска смъртност - всичко това в момента е значително по-добре.
А най-важното за един човек са здравето и образованието. И двете в момента въпреки всичко са по-добри от преди 89та. Затова защитавам прехода и промените му, при все, че можеха да бъдат на значително по-добро ниво.

Eто, че в последното мнение пак имаш грешки. И ти се имаш за грамотен? Образованието след 1989 година е пълна катастрофа. Само като ги видиш днешните подрастващи колко са наясно с учебния материал, трябва да четеш всеки ден морал на родителите им. Последните са под всякаква критика. Те са истинските виновници за много неща след 1989 година.
Едно време хората спортуваха, днес виж колко са пълните. Това мисля, че е достатъчно красноречиво.
Пълнотата не се дължи в повечето случаи на здравословна храна, а на стрес.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 юли 2013 19:00

daniel875 написа:Eто, че в последното мнение пак имаш грешки. И ти се имаш за грамотен? Образованието след 1989 година е пълна катастрофа. Само като ги видиш днешните подрастващи колко са наясно с учебния материал, трябва да четеш всеки ден морал на родителите им. Последните са под всякаква критика. Те са истинските виновници за много неща след 1989 година.
Едно време хората спортуваха, днес виж колко са пълните. Това мисля, че е достатъчно красноречиво.

Вероятно имам грешки. Не виждам да си ги посочил обаче. И да, имам се за грамотен.
Да минем към конкретиката - това какво виждаш ти като днешни подрастващи е въпрос на личната ти среда. Ако около теб не са наясно с учебния материал, то може би проблемът е в теб и средата, която обитаваш. Защото аз виждам достатъчно грамотни хора, при това вече излизащи с образование, напълно приложимо в бъдещата им кариера. Но щом се чувстваш като точния човек, който има правото да чете морал на родителите, аз спирам :mrgreen: Обаче не разбирам едно - защо родителите са виновни, след като те са продукт на образованието преди 89та? :mrgreen: Споменах май нещо за катастрофа....

Виж, за пълните хора си прав напълно. Това обаче не е въпрос на спорт или друго, а въпрос на много неща, които се промениха в ежедневието ни. Например факта, че вече не е нужно да чакаш 20 години, за да се сдобиеш с автомобил ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 юли 2013 19:16

Ами преди 1989 трудовият ми стаж е по бригади и два пъти по два месеца в дзифтозавода да изкарам пари за лятото.
Не, не можеше да има тогава подобни доходи. Но после мутрите си прибираха тяхното, а системата нехаеше. Системата не направи нищо, за да облекчи работата и да се наемат хора. Създаваше единствено пречки, бюрокрация и цицане от 1 януари до 31 декември включително. Два пъти ме товарят да купувам нови ЕКАПФ, при работещи предишни. Всяка година-такса поддръжка.( а като се повреди-пак си плащаш). Такса за оператор.
Такса на АВ. На ИТ. На кой ли не-без никакъв смисъл. Пререгистрации. Дране в НОИ за презаверки.( и накрая-пак проблем). На пожарната. На банката за всеки превод. А те не са един и два месечно.
И какво правим? Сума народ фалира, а мен преди две години добре, че ме посъветваха да не се хващам с една държавна история, че щях да улетя като хиляди други. Като дойдат датите, всеки си иска своето-НАП, НОИ, наемодател, работници...Ама някой да те пита как става тая работа? Имаш ли оборот, нямаш ли, а?
И сега като е криза, хората нямат пари, кой го бърка за това? Аз ако фалирам, още трима остават на улицата. На никой обаче не му пука. Не ми пука и на мен-гледам и се водя единствено от своя интерес. Преценил съм, че Орешарски е най=доброто на този етап, и точка. Решил съм да купя басейн, та да се къпе днес малкия на балкона-направил съм го. Днес болен бях на работа, устисках. Утре пак и така, Господ здраве да дава. Защото аз съм вече втора цигулка, на света има Синчец 2, и натам отива всичко. Това е философията и истината в живота, останалото са празни приказки!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 юли 2013 19:41

tprodanov написа:
daniel875 написа:Eто, че в последното мнение пак имаш грешки. И ти се имаш за грамотен? Образованието след 1989 година е пълна катастрофа. Само като ги видиш днешните подрастващи колко са наясно с учебния материал, трябва да четеш всеки ден морал на родителите им. Последните са под всякаква критика. Те са истинските виновници за много неща след 1989 година.

Вероятно имам грешки. Не виждам да си ги посочил обаче. И да, имам се за грамотен.
Да минем към конкретиката - това какво виждаш ти като днешни подрастващи е въпрос на личната ти среда. Ако около теб не са наясно с учебния материал, то може би проблемът е в теб и средата, която обитаваш. Защото аз виждам достатъчно грамотни хора, при това вече излизащи с образование, напълно приложимо в бъдещата им кариера. Но щом се чувстваш като точния човек, който има правото да чете морал на родителите, аз спирам :mrgreen: Обаче не разбирам едно - защо родителите са виновни, след като те са продукт на образованието преди 89та? :mrgreen: Споменах май нещо за катастрофа....

Виж, за пълните хора си прав напълно. Това обаче не е въпрос на спорт или друго, а въпрос на много неща, които се промениха в ежедневието ни. Например факта, че вече не е нужно да чакаш 20 години, за да се сдобиеш с автомобил ;)

Не виждам смисъл да споря с неграмотен. Първо се научи да пишеш грамотно и тогава ще продължим разговора. Голяма част от тези, които протестират и напускат България, са същите.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 юли 2013 21:13

daniel875 написа:
Не виждам смисъл да споря с неграмотен. Първо се научи да пишеш грамотно и тогава ще продължим разговора. Голяма част от тези, които протестират и напускат България, са същите.

Хахаха, 40 минути търси грешки и накрая изпляска дежурната безмислица. Прочетена книга, бЕгай да почиваш...

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 юли 2013 22:06

tprodanov написа:
daniel875 написа:

Хахаха, 40 минути търси грешки и накрая изпляска дежурната безмислица. Прочетена книга, бЕгай да почиваш...

Под интелектуалното ниво си ми, дребен, така че мълчи :x
Днес подрастващите не могат да си напишат имената, а ти ги защитаваш, че били интелигентни. Разкарай се! Затова са виновни техните родители, които също по социалистическо са си гледали кефа, а не са учили. Имаше такива екземпляри и се вижда днес, че нищо не става от тях, но са станали родители.
Демокрацията опростачи народа, а не го направо по - умен, научи на почти всичко най - лошо.
Никога не е лошо в реалния живот да четеш морал. Проблемът е, че повечето от младите хора днес са прости и обидчиви. Забравих и последното - слабохарактерни. Умният човек, когато му четеш морал, ще те разбере.

Върни се в “Свободна зона”