Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН. АНКЕТА

Мнениеот Teo » 08 юни 2013 23:24

Изгледах цялото интервю на Болен с Бора - пълна пародия! През цялото време се хулят един друг, оня му пречил ГЕРБ, а тая си задава само един и същи провокативни въпросчета...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 юни 2013 23:25

На Волен му дойде акъла и не подкрепи овцете от ГЕРБ и техния падар ББ! Гледам ги вече 2 седмици влизат и излизат от пленарна зала на Парламента под строй, по даден знак от своя вожд/падар.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 08 юни 2013 23:28

W84me написа:На Волен му дойде акъла и не подкрепи овцете от ГЕРБ и техния падар ББ! Гледам ги вече 2 седмици влизат и излизат от пленарна зала на Парламента под строй, по даден знак от своя вожд/падар.

За разлика от овцете от Атака, които изненадващо, но правят същото. :mrgreen:
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2013 23:29

viali69 написа:
dunavfc написа:И какво лошо има в това,че ББ подкрепя Турция след,като всичко е само формално ? Дали е против или не,Турция ще влезе в ЕС след 50 год. така че,няма нищо лошо,ако е подходил дипломатично.

Няма лошо. Пък и кой ли го пита него. Лошото е да не поставяме никакви условия за приемането и.
Това означава край с България !
Безвизово влизане, право на закупуване на българска земя и равнопоставеност като европейски граждани на многомилионното население на Турция е равно на национално самоубийство от страна на България.
Не може да не признаеш, че тук Сидеров има много по-далновидна и национално отговорна позиция от Борисов.

По принцип аз съм "ЗА" влизането на Турция в ЕС,но това няма значение,дълга и широка. Това,което искам да ти кажа е,че значението на ББ,Станишев,Доган,Волен или който и да е било друг български политик относно влизането на Турция в ЕС е чисто и просто нещо ФОРМАЛНО,защото когато дойде денят в който българският премиер трябва да каза "ЗА" или "Против" нито един от тези изброени няма да е жив ;) Така,че дали ББ е подходил правилно или не,дали Волен е далновиден или не,няма никакво значение,членството на Турция не стои на преден план и ще е така,доста години още...

Сидеров,докато е опозиция с 6-7 % винаги може да бъде дълновиден и национално отговорен,но всички знаем,че това няма да бъде така ако е премиер нали ? Защото,ако като премиер действа както сега,ще ни гарантира излизане от ЕС,война с някого и т.н. а това със сигурност не е нито далновидно,нито национално отговорно ;)

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 08 юни 2013 23:32

Red_Neck написа:Колеги, тотално размихте темата :) - както обикновено.
По повод ПОРЕДНОТО изпълнение на г-н Сидеров мнението ми е:
Да се благодари, че бе в студиото с Лора Крумова (която макар да е малко шматка на моменти, аз лично много уважавам и харесвам като журналист), а не с някой мъж, който да го нашамари на 10-тата минута в ефир. Сидеров след последните избори прекрачва всякакви граници. Държи се като истински бей (спомнете си горкият полицай пред НС, който се опита да помогне на Тео "журналистчето") - изключително надменно и провокативно-грубо. Тръгнал да нахлува в кабинета и да търси сметка на Фандъкова понеже бил депутат - ами какво общо има кмет на столицата с НС?
Абе, едно-две ли да бяха да си затвориш очите - всеки ден скандали, всеки ден в новините.
Вече определено си мисля, че го прави от липса на елементарно възпитание, но и нарочно - избирателите са му такива, харесват подобен начин на поведение и се кефят "как ги Волен-осата ги разбива".
Днес специално си плещеше едни и същи заучени фрази, нямащи нищо общо с въпросите, които му се задаваха.
Аз лично не споделям мнението на някои колеги във форума, че Лора го е провокирала. По-скоро се подразни от наглото му и безцеремонно държание и го постави на мястото му. Черешката на тортата бе "...... много плавният преход към общото между проституцията и политиката!" На Волен-осата ( или по-скоро "търтея") му идеше да си изяде вратовръзката ....... :)
Обръщам се към всички симпатизанти на Атака:
Аз принципно съм против националистически формации, но ако вие им симпатизирате си задайте въпросите: Какво точно е направил Сидеров за България през годините? Защо превърна политическата формация в семеен бизнес (раздели се с Капка, но пък приюти друго гълъбче)? Защо му позволявте да ви манипулира по подобен унизителен начин?

ПП: Прегледайте му клипчетата с изцепките последните години и се замислете дали подобен "политик" е лидерът, който искате да имате.

Пич, от години се опитвам да си намеря национал-социалистическа партия на която да съм привърженик. Ма.ка му, една няма читава. Тоя е "помияр" по собствените му думи, какво да искам аз от него, като държание или възпитание?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2013 23:33

От къде идват тия еретични размисли,че Станишев го гласят за Лидер на ЕС ? Нещо явно съм пропуснал информационният поток....
Ако в това има някаква истинна е най-добре да закриваме ЕС и да приключваме всичко...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 08 юни 2013 23:36

Искам само да призова тези, отговорили с ДА в анкетата да споделят какво според тях трябваше да бъде правителството и кой да бъде премиер (било в рамките на сегашното народно събрание или при нови избори на есен). С изключение на 2-3-ма които са ми ясни, много ми е интересно какво е мнението на останалите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 юни 2013 23:41

dunavfc написа:От къде идват тия еретични размисли,че Станишев го гласят за Лидер на ЕС ? Нещо явно съм пропуснал информационният поток....
Ако в това има някаква истинна е най-добре да закриваме ЕС и да приключваме всичко...

DIKOFF - Осман Октай:
http://novanews.bg/news/view/2013/06/08/51717/%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%B0%D0%BD-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B0%D0%B9-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%88%D0%B5%D0%B2-%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D0%B4%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B7%D1%83-/
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2013 23:42

Айде,аз нахално въпреки,че съм в групата на ясните,ще се аргументирам :mrgreen: Правителството трябваше или да бъде съставено от всички 4 партии ( което щеше да бъде абсурдно,но е важен принципът ) или да има нови избори. Народа не избра ГЕРБ,но не избра и БСП + ДПС,мисля че това е повече от ясно,който не го разбира си е негов проблем. АТАКА трябваше да покажат принципи,а не да правят тънки сметки. Влизаш гласуваш "Против" и това е...

Аз съм за премиер Орешарски,но не и за обкръжението му.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2013 23:44

Голе,ако това е вярно,верно края на ЕС е дошъл :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”