Представители на Асоциацията на потребителите на телекомуникационни услуги са изпратили писмо до еврокомисаря за новите технологии и заместник-председател на Европейската комисия Нели Крус с информация за нелоялна търговска практика от страна на bТV.
Председателят на УС на Асоциацията Янаки Ганчев заяви на пресконференция, че има нарушаване на конкуренцията на пазара и разпределянето му в полза на свързани лица. Изявлението му бе във връзка със спиране на сигнала на BТV към Булсатком, който беше обвинен за неплащане на задължения към медията.
Пламен Петков от Булсатком заяви, че операторът няма задължения към телевизията. В хода на пресконференцията стана известно, че bТV ще пусне сигнала за празниците, поради което Петков изрази надежда преговорите между двете страни да се върнат в нормалните търговски параметри.
Маргарита Георгиева, изпълнителен директор на Българската асоциация на кабелните комуникационни оператори, отбеляза, че ако при Булсатком проблемът е отчасти решен, то подобен проблем остава при много от членовете на асоциацията, в която има 21 кабелни оператори.
„Преценихме, че ще върнем сигнала на ТВ7 по Булсатком, считано от днес за празниците. С изричната уговорка обаче, че това го правим само и единствено заради обществения интерес и плурализма, който българските зрители заслужават”, каза изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков.
От Булсатком са изпратили писмо до телевизията, с което признават задълженията си за последните месеци и заявят, че те ще бъдат погасени в първия работен ден след Коледните празници. По информация на БЛИЦ, Булсатком дължи на ТВ7 близо 200 000 лева.
Булсат е номер 1!!!
BTV преустанови излъчването си в мрежата на Булсатком
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: БТВ и ТВ7 връщат сигнала към Булсатком за празниците!
На кой му пука за Булсатком?
Re: BTV преустанови излъчването си в мрежата на Булсатком
[center]
[/center]
Аз лично като абонат на Булсатком НЕ желая да плащам дори и стотинка за подобно телевизионно съдържание. Мисля, че най-разумното и правилно решение на БСК е да сложи BTV в отделен пакет и който желае да си го купува допълнително.

Аз лично като абонат на Булсатком НЕ желая да плащам дори и стотинка за подобно телевизионно съдържание. Мисля, че най-разумното и правилно решение на БСК е да сложи BTV в отделен пакет и който желае да си го купува допълнително.

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Re: Абонатите на Bulsatcom остават без ШЛ и Лига Европа
di4o написа:BadBoy написа:Познайте от първият път кой купи Виваком и същият какъв му се явява Булсатком, пък и става дума за една честота от 1800 Mhz
Кой? Не можем да познаем ...
БСК се готвят за 4-ти GSM оператор и ще се явят конкуренция на настоящите, а Виваком ги купи Цветан Василев, който е и собственик на ТВ7, така че в този спор въобще не става дума за това което ни се поднася на нас зрителите. ; )
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Madridist написа:[center][/center]
съгласен съм...няма как 50% от предаванията ти за деня да са турски...недопустимо е...
Ужас ! И затова аз плащам ! Да я махат от пакета и БТВ да се плаща отделно ! Нямам намерение повече да давам пари за тъпи турски сериали и още по тъпи поръчкови предавания !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
11,5 часа турски продукции. Надявам се не се разберат и Булсатком преустанови излъчването на БосфорТВ за постоянно!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Е добре де ами на Слави Трифонов ревеше че бтв се издържа от реклами, сега какво се оказа???
Madridist написа:[center][/center]

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
Не виждам,от къде на къде някоя(няколко) ефирна телевизия,която никой не я гледа,ще иска да диктува политиката на някой кабелен или цифров оператор
На всичкото отгоре,излъчването и в интернет да е платено
Тези наистина са се самозабравили 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване