Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 17 ное 2015 00:48

smoothc написа:ИД е дело на Русия!

Това е ясно, ама не разбрах Япония има ли пръст в тая работа?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 ное 2015 00:57

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Какво значение има по каква подбуда е даден атентат, нали коментираме тук кой колко е подготвен за такива атентати ??!

Дали ще е заради религия, национализъм или Бог знае какво друго, тероризмът си е тероризъм, или си подготвен за него, или не. Дотук, никой май не е подготвен. И за това този спор е толкова тъп и безпредметен, ама пусто, все гледате треските у чуждото око.

По принцип такива субекти, които са предразположени към това да ''убиват кръстоносци'' се следят и в Русия, и във Франция, и в Англия, изобщо навсякъде.
Затова има сериозно значение по каква подбуда е атентата и кой го извършва.

Няма и не може да има, такова нещо, като подготвена държава от атентати. Какво ми пречи на мен, ако реша, утре да се взривя в Москва, Пекин, Вашингтон, Мадрид, София , Анкара или Лима ? Коя сила на тоя свят би ме спряла !? Освен, ако не ни праснат чипове в мозъците, друг начин няма.
По принцип е много несправедливо, как след всеки атентат, където и да е било, започват едни невероятни обвинения към службите на дадената страна, как се била провалила, как службите и не работят и т.н. но никой не осъзнава, че на всеки 1 атентат има сигурно 100 такива, които са предотвратени. Но, хубавото нито се помни, нито го интересува някой, помнят се успешните атентати...

Въобще много са ми смешни сегашните популиски изказвания отвсякъде, включително и от нашата страна, как щели да стегнат сигурността, да засилят контрола и т.н. Каквото и да засилиш, каквото и да стегнеш, винаги ще се провалиш, ще хванеш 100 терориста, един ще изпуснеш и нещата са ясни на къде отиват...
Последна промяна от dunavfc на 17 ное 2015 00:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 ное 2015 00:57

HoUs4oOL написа:

Аз също смятам, че не може Тойота да не са били наясно каква е схемата, така че за мен са съучастници, дори и да е неумишлено.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 ное 2015 00:59

Е, каква вина имат от Тойота, че човекът Х е продал на човекът Y, колата си !?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2015 00:59

diplomat написа:
HoUs4oOL написа:

Аз също смятам, че не може Тойота да не са били наясно каква е схемата, така че за мен са съучастници, дори и да е неумишлено.

Всички останали терористи като карат Хамъри, какво правим 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2015 01:02

dunavfc написа:Е, каква вина имат от Тойота, че човекът Х е продал на човекът Y, колата си !?

Абе какъв човек Х ;) Имат си дистрибутори във всяка държава. Имат си и доволно много корпоративни клиенти, като нашите EVN примерно. Дай и те да са терористи или да не им продаваме автомобили, заради кефа на чипсовете 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 ное 2015 01:04

CTAHKO написа:Всички останали терористи като карат Хамъри, какво правим 8-)

Тойоти, Хамъри, Калашници... Схемата е ясна. :lol: За всекиго по нещо. :lol: :lol: И вълкът сит, и агнето цяло (ама доволно остригано). :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 ное 2015 01:09

diplomat написа:
CTAHKO написа:Всички останали терористи като карат Хамъри, какво правим 8-)

Тойоти, Хамъри, Калашници... Схемата е ясна. :lol: За всекиго по нещо. :lol: :lol: И вълкът сит, и агнето цяло (ама доволно остригано). :mrgreen:

Ми така де. Ще се появи онова ястребинче Маккейн и ще държи сметка на терористите, що не купуват неговата стока :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 ное 2015 01:09

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Е, каква вина имат от Тойота, че човекът Х е продал на човекът Y, колата си !?

Абе какъв човек Х ;) Имат си дистрибутори във всяка държава. Имат си и доволно много корпоративни клиенти, като нашите EVN примерно. Дай и те да са терористи или да не им продаваме автомобили, заради кефа на чипсовете 8-)

Точно това искам да кажа. Тойота например продава коли в Йордания, Кувейт или Ливан и от там, какво става с тези коли, кой на кого продава, препродава и т.н. не е в правомощията на Тойота.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 ное 2015 01:10

CTAHKO написа:

Точно това искам да кажа. Тойота например продава коли в Йордания, Кувейт или Ливан и от там, какво става с тези коли, кой на кого продава, препродава и т.н. не е в правомощията на Тойота.

Върни се в “Свободна зона”