fcb_bg написа:Ок, извинявам се, не трябваше да пиша тъп. Исках да допиша в поста, че тогава ще се види всичко в телефоните по пътя им за Германия.
Не, няма за какво даа се иззвиняваш, защото такова нещо като "европейски служби за сигурност" няма
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Ок, извинявам се, не трябваше да пиша тъп. Исках да допиша в поста, че тогава ще се види всичко в телефоните по пътя им за Германия.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:fcb_bg написа:Ок, извинявам се, не трябваше да пиша тъп. Исках да допиша в поста, че тогава ще се види всичко в телефоните по пътя им за Германия.
Не, няма за какво даа се иззвиняваш, защото такова нещо като "европейски служби за сигурност" няма
fcb_bg написа:CTAHKO написа:fcb_bg написа:Ок, извинявам се, не трябваше да пиша тъп. Исках да допиша в поста, че тогава ще се види всичко в телефоните по пътя им за Германия.
Е, аз кат сметна, че не съм прав и съм се осрал се извинявам. Обидих го без причина, защото не допълних поста си. Мисля, че затова не ме е разбрал защо искам изземване на телефоните.
CTAHKO написа:smoothc написа:ИД е дело на Русия!
Аре не се изказвай неподготвен, ако обичаш
smoothc написа:CTAHKO написа:smoothc написа:ИД е дело на Русия!
О, Станко, точно ти ли го казваш
CTAHKO написа:smoothc написа:CTAHKO написа:smoothc написа:ИД е дело на Русия!
О, каква изненадаТа аз съм най-подготвения и подкования
diplomat написа:CTAHKO написа:smoothc написа:CTAHKO написа:smoothc написа:ИД е дело на Русия!
О, каква изненадаТа аз съм най-подготвения и подкования
Ти си подкования жабок Кермит.Абсолютен мъпет си.
![]()
1982 написа:Какво значение има по каква подбуда е даден атентат, нали коментираме тук кой колко е подготвен за такива атентати ??!
Дали ще е заради религия, национализъм или Бог знае какво друго, тероризмът си е тероризъм, или си подготвен за него, или не. Дотук, никой май не е подготвен. И за това този спор е толкова тъп и безпредметен, ама пусто, все гледате треските у чуждото око.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта