THE G.A.M.E написа:Тц, тц, тц ... Журналята кРътят варовик с това - "Подвиг".![]()
То ако е "подвиг" да отстраниш смешници като Партизан, по-добре да закриваме футбола ...
Верно си е...
Всеки ден отстраняваме шампиони на Словакия,Сърбия и т.н.!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Тц, тц, тц ... Журналята кРътят варовик с това - "Подвиг".![]()
То ако е "подвиг" да отстраниш смешници като Партизан, по-добре да закриваме футбола ...

[/center]Dani написа:THE G.A.M.E написа:Тц, тц, тц ... Журналята кРътят варовик с това - "Подвиг".![]()
Ми подвиг е. Кога за последно български отбор е отстранявал такъв отбор? А и ще играят в групи, докато Левски и ЦСКА ще броят мухите
delqnski47 написа:THE G.A.M.E написа:Тц, тц, тц ... Журналята кРътят варовик с това - "Подвиг".![]()
Верно си е...
delqnski47 написа:THE G.A.M.E написа:Тц, тц, тц ... Журналята кРътят варовик с това - "Подвиг".![]()
Верно си е...
THE G.A.M.E написа:delqnski47 написа:THE G.A.M.E написа:Тц, тц, тц ... Журналята кРътят варовик с това - "Подвиг".![]()
Верно си е...
Мисля е излишно да споменавам, че критерият ни е на ниво Сан Марино ...
siniq_fen написа:Не си прав! На какво отгоре да очакваме , че ще елиминираме такива отбори с лекота? Какво има български отбор в Европа, и какво - Партизан? Абсолютен подвиг! Браво на Лудогорец!
THE G.A.M.E написа:delqnski47 написа:THE G.A.M.E написа:Тц, тц, тц ... Журналята кРътят варовик с това - "Подвиг".![]()
Верно си е...
Мисля е излишно да споменавам, че критерият ни е на ниво Сан Марино ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта