ZinedineZidane написа:Мачът - Локомотив-Берое, агитката: "Ей жълтури майка ви ..." Изводи няма да правя, само после да не чувам за комплекси и оправдания!
Коя от двете? То и тия и тия не ви обичат много
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZinedineZidane написа:Мачът - Локомотив-Берое, агитката: "Ей жълтури майка ви ..." Изводи няма да правя, само после да не чувам за комплекси и оправдания!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:ZinedineZidane написа:Мачът - Локомотив-Берое, агитката: "Ей жълтури майка ви ..." Изводи няма да правя, само после да не чувам за комплекси и оправдания!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:rhaegar написа:ZinedineZidane написа:Мачът - Локомотив-Берое, агитката: "Ей жълтури майка ви ..." Изводи няма да правя, само после да не чувам за комплекси и оправдания!
То само една агитка скандира подобна идиотщина... Да са живи и здрави, не ми пречат, но ми е смешно като заговорят кой бил комплексиран и как сме били селяни...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
rhaegar написа:
Имам странното чувство, че тоя До Карно/Кармо ще го гледаме в синьо след Нова година.

[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта