Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот petko.h.markov » 16 ное 2015 19:24

fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа: Аз като казвам ,че Русия е стена пред радикалния ислям, не се шегувам.

Това е пълна измишльотина.

Айде бе!

Това го прочетох сега и ми хареса:Нали знаете кои са повече от китайците?
Гледам глобуса,въртя го като Чаплин и се чудя?Къде сте вие,къде са източниците на радикалния ислям,къде ще сложите стената?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 ное 2015 19:36

Messi_fan написа:И пак не са толкова тежки, колкото в Ню Йорк, къде се гътнаха 3000 души. За какво си говорим, за какво си говорим. :roll: :| А за останалите тежки антентати в Лондон, Париж, Мадрид, Бостън, дори ням нужда да отварям дума. :roll: :|

В интерес на истината аз не мога да се сетя за бомбен атентат в Русия, където да са загинали над 50 души.
А иначе в Дегестан редовно има акции, където бива убит някой и друг шейтан.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 ное 2015 19:49

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
fcb_bg написа: Аз като казвам ,че Русия е стена пред радикалния ислям, не се шегувам.

Айде бе!

Гледам глобуса,въртя го като Чаплин и се чудя?Къде сте вие,къде са източниците на радикалния ислям,къде ще сложите стената?

Ми там дето се води Кавказ по географски казано. Там където требваше да пробие исляма. Там където се борят с него още от времето на 1-та война в Залива. Или не знаеш? Или ти си мислиш, че тероризма и радикалния ислям е голямо зло след Кулите? Сериозно?Още СССР се сблъска с радикалния ислям и руснаците отлично знаеха каква чума е това. По онова време загиналите в кулите са били или деца, или младежи или сперматозоиди.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 ное 2015 19:52

Иран представи третата версия на хуманоидния робот ''Сурена - 3''.
Новото поколение робот има функции, които притежават само още 7 роботи в целия свят, висок е 190 сантиметра и тежи 94 килограма, може да върви по наклонена и по неравна повърхност, както и да се качва и слиза по стълби. :)
Изображение
http://defence.pk/threads/iran-unveiled ... ii.408735/
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 ное 2015 20:09

fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:

Айде бе!

Ми там дето се води Кавказ по географски казано. Там където требваше да пробие исляма. Там където се борят с него още от времето на 1-та война в Залива. Или не знаеш? Или ти си мислиш, че тероризма и радикалния ислям е голямо зло след Кулите? Сериозно?Още СССР се сблъска с радикалния ислям и руснаците отлично знаеха каква чума е това. По онова време загиналите в кулите са били или деца, или младежи или сперматозоиди.

Аз те питам сега.Сега идват от Азия и Африка,а Урал не ги спира.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 ное 2015 20:20

Ами Петко, питай архитектите и кураторите на арабските пролети.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 ное 2015 20:31

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:

Айде бе!

Аз те питам сега.Сега идват от Азия и Африка,а Урал не ги спира.

Ами никой не е очаквал Европа да е така малоумна за да приема тълпи от бежанци без паспорти, но със смартфони. Ше видиш такава тълпа да влиза безконтролно в Русия, ама друг път. Бягащите от Донбас да не беха без паспорти?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 ное 2015 20:33

Аз предлагам европейските служби за сигурност да конфискуват мобилните телефони на всеки 100 от 1000 млади мъже бежанци и да им проследят разговорите. Ще бъдат адски изненадани, бас ловя.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 ное 2015 20:45

fcb_bg написа:Аз предлагам европейските служби за сигурност да конфискуват мобилните телефони на всеки 100 от 1000 млади мъже бежанци и да им проследят разговорите. Ще бъдат адски изненадани, бас ловя.

fcb_bg написа:
Аз като казвам ,че Русия е стена пред радикалния ислям, не се шегувам.
За стената те питам!И ти като мен питаш по няколко пъти когато някои ти разтягат локуми.
Заеби я Европа,Донбас и телефоните.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 ное 2015 20:59

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:Аз предлагам европейските служби за сигурност да конфискуват мобилните телефони на всеки 100 от 1000 млади мъже бежанци и да им проследят разговорите. Ще бъдат адски изненадани, бас ловя.

fcb_bg написа:
Аз като казвам ,че Русия е стена пред радикалния ислям, не се шегувам.
За стената те питам!И ти като мен питаш по няколко пъти когато някои ти разтягат локуми.
Заеби я Европа,Донбас и телефоните.

Какво те интересува и не разбра още? Искаш ли свобода за страни пръкнали Царнаеви или искаш Путин да ги мели наред там такива ислямисти, пък ако ще и да плаща на Кадиров за да бъде мирно там?

Върни се в “Свободна зона”