Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Мнениеот megan fox » 27 фев 2012 01:45

JackPackage написа:
sl321 написа:Още един мач в сметката на Барселона в който бяха подпрени от съдиите! Пък вие си плачете.
Две несправедливо отсъдени засади във вреда на Атлетико Мадирд,една неосъдена дузпа за игра с ръка на Бускетс в наказателното поле,несправедливо отсъдени картони на Атлетико и 100 % картони за Барселона които не бяха отсъдени.
Според мен подарени от съдията поне 2 т.
Претендентите за моралната шампионска титла ,да изваждат и да събират.....

Не бе...те бяха ощетени - цели 2 гола им отмениха - НЕПРАВИЛНО, щото нали на тях им е позволено да играят с ръце....
СМЕШНИЦИ.... и смеят да се оплакват от съдиите.... :mrgreen:

Бла, бла! Стига циврихте, като малко деца сте! Реферите бяха слаби и сбъркаха във вреда и на двата отбора! Имаше спестени картони и за двата отбора! А тъпака, който второто полувреме сбърка два пъти при засадите на Атлети, също така сбърка и първото полувреме, когато не видя засада на Фалкао... - Явно човека толкова си може. Който отбор бе пред очите му - той беше ощетен. Да, ситуациите са 2:1 във вреда на Атлети, но той очевидно толкова си може.

За головете мисля, че ги обсъждахме достатъчно!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 фев 2012 01:48

megan fox написа:
JackPackage написа:
sl321 написа:Още един мач в сметката на Барселона в който бяха подпрени от съдиите! Пък вие си плачете.
Две несправедливо отсъдени засади във вреда на Атлетико Мадирд,една неосъдена дузпа за игра с ръка на Бускетс в наказателното поле,несправедливо отсъдени картони на Атлетико и 100 % картони за Барселона които не бяха отсъдени.
Според мен подарени от съдията поне 2 т.
Претендентите за моралната шампионска титла ,да изваждат и да събират.....

Не бе...те бяха ощетени - цели 2 гола им отмениха - НЕПРАВИЛНО, щото нали на тях им е позволено да играят с ръце....
СМЕШНИЦИ.... и смеят да се оплакват от съдиите.... :mrgreen:

Бла, бла! Стига циврихте, като малко деца сте! Реферите бяха слаби и сбъркаха във вреда и на двата отбора! Имаше спестени картони и за двата отбора! А тъпака, който второто полувреме сбърка два пъти при засадите на Атлети, също така сбърка и първото полувреме, когато не видя засада на Фалкао... - Явно човека толкова си може. Който отбор бе пред очите му - той беше ощетен. Да, ситуациите са 2:1 във вреда на Атлети, но той очевидно толкова си може.

За головете мисля, че ги обсъждахме достатъчно!

Фокс, първото полувреме нападахме към другата врата, сещаш се ;) :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 фев 2012 01:55

JackPackage написа:Фокс, първото полувреме нападахме към другата врата, сещаш се ;) :lol: :mrgreen:

Прав си, но това не променя нещата, че грешките са 2:1. И да твърдиш, че са умишлени не е сериозно. Отлично знаем, че реферите в Испания са слаби, а хеле страничните... кога за последно е имало кръг, в който да не е имало нито една сбъркана засада в някой от мачовете, без значение кои отбори играят?
Ето на, на вас ви спряха 2 атаки неправилно - факт, наскоро обаче на Осасуна им зачетоха гол от засада срещу нас. Та конкретно тия грешки са от неможене, а не с цел подпиране на някой от двата отбора... В противен случай, ако смяташ, че реферите само помагат на Барса... мислиш ли, че щяха да зачетат нередовен гол във вратата ни? ;)

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 27 фев 2012 08:26

Моето скромно мнение се различава коренно от това на Jack и sL321.
Съдията не подпря изотзад Варса.
Напротив, той дори свири откровено ПРОТИВ ФСБ.
Ако се възползвам от лексиката на Фокси <<съдията ни поряза. АКО беше изгонил Фабрето ( така интимно говорят те за Francesc "Cesc" Fàbregas i Soler ) с десет души щяхме да бием , един страшен каталунски Ад щеше да се изсипе върху "Калдерон".>>

Falcao, Godín, Messi и Busquets пропускат следващия мач.

"Съдията" Ласса е получил оценка 4 от 10
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 фев 2012 08:37

Едно не ми е ясно. Защо продължаваме със съдиите. Дали някой е подкрепян умишлено не мога да знам, т.к. съм един обикновен привърженик от на майната си. Но едно е сигурно - испанските съдии са безобразно слаби. Не съм гледал целия мач на Калдерон, видях само баскетболния чадър на Бускетс. Видях и по рано как изгониха играч на Райо, как в рамките на 2 минути за идентични нарушения имаше картон на Алонсо, но не и на играча на Райо... А бе примери безброй!
Затова предлагам да наблягаме на футболното и да се примирим с този "фактор" в примера.

[offtopic]Точно заради тези постоянни спорове не ми се пише в темата.[/offtopic]
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 27 фев 2012 10:22

ZinedineZidane написа:Едно не ми е ясно. Защо продължаваме със съдиите. Дали някой е подкрепян умишлено не мога да знам, т.к. съм един обикновен привърженик от на майната си. Но едно е сигурно - испанските съдии са безобразно слаби. Не съм гледал целия мач на Калдерон, видях само баскетболния чадър на Бускетс. Видях и по рано как изгониха играч на Райо, как в рамките на 2 минути за идентични нарушения имаше картон на Алонсо, но не и на играча на Райо... А бе примери безброй!
Затова предлагам да наблягаме на футболното и да се примирим с този "фактор" в примера.

[offtopic]Точно заради тези постоянни спорове не ми се пише в темата.[/offtopic]

+1
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 27 фев 2012 14:49

Следващия кръг ще почиват поради натрупани картони 2та най-груби играчи в първенството Пепе и Меси :!:
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 фев 2012 15:43

Los Che написа:
"Съдията" Ласса е получил оценка 4 от 10

Толкова висока? :o :shock: :shock: Дори и 0 му беше много!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 28 фев 2012 15:55

Рер свири "Отбой!"
Изображение
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 28 фев 2012 21:52

Отдавна не съм писал тук, но още ми е чудно, защо зачетоха гола на Меси, след като за такива изпълнения от играчи на Реал се дават жълти картони на поразия... И не само този гол, а и на Осасуна срещу Реал и още много... нека да си определят това, ще има ли гол, след като не е свирено или няма да има... мамка му, така е много тъпо...

А, гола на Меси си беше много красив... (и той не е виновен, че шибаняците не знаят, кво да правят... всеки свири, така както му се иска)

Върни се в “Свободна зона”