Кашчей написа:petko.h.markov написа:Кашчей написа:dafquezz написа:Кашчей написа:dafquezz написа:Човече, не съм аз тоя, който ще тръгне да оправдава убийства на деца. Просто не приемам черно-бели мнения. На едните САЩ им е проблема в живота, Русия е най-великата страна, другите мразят всичко руско и плюят "рубладжиите", за мен САЩ и Русия са страни на една и съща монета. Неприятни са ми руснаците, имам мнение по някои въпроси, защото имам роднини, страдали от режима без никаква реална вина. Това не значи обаче, че празнувам 4 Юли и се радвам, като свалят руски цивилен самолет...
Всичко изброено от теб не ти попречи да твърдиш, че в Украйна има редовна руска войска..На кое да вярваме?
Аз все така съм на мнение, че по един или друг начин имаше руски военни в Украйна. Това не противоречи на горното. Както казах, гледат си интереса хората.
Ти можеш ли да заемеш твърда позиция и да кажеш Да, в Украйна има редовна руска войска, или Не, в Украйна няма... и тъ нъ?! Никой не спори или отрича за наемници, говорим за редовна войска! Всеки служил в БА знае какво е редовна армия, редовно подразделение..само ти увърташ!
А редовната войска няма ли и други дрехи.На шашав ли се правиш?Как ще влезнат така облечени,та това си е агресия на Русия!
Има бе, как да няма има дрехи за Украйна, за Беларус, за Молдова, за Грузия за Азербайджан, за Сирия, за Полша, за Литва, Латвия и Естония..за навсякъде имат различни дрехи и ги носят със себе си, в раница.
????.Това ли само можа да измислиш?
пп.Както и в друга тема.
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
petko.h.markov написа:
Мани го Путин,говоря ти за Асад!Не ги мисли САЩ.
Петко, допреди 3-4 години Либия се управляваше от Кадафи. Знаеш ли кой управлява Либия сега-някакво име, но легитимно, да напишеш?!?
В Сирия искат да стане същото, като този път мястото е още по-удобно-близо е до Русия.
Нали го прочете,да си изберат.Ти за Кадафи ли тъгуваш?Сложни са нещата в тези държави.
Не тъгувам, но по негово време май нямаше такива тълпи към Италия.
Имаше наши мед.сестри.
Имаше и други, но техните правителства ги изтеглиха навреме, а наш Ваньо, дето го величаете, остави нашите. Всъщност, да не си българин в нужда зад граница, и тогава, и по-рано, че и сега!
Сега за Кадафи ли говорим или за Ваньо?