dafquezz написа:А Сорос е лош, щото банда прости бедняци така казва
Наемен работник в кабеларка да говори за банда прости бедняци
Поздрав и за теб!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кашчей написа:dafquezz написа:А Сорос е лош, щото банда прости бедняци така казва
Наемен работник в кабеларка да говори за банда прости бедняци![]()
Поздрав и за теб!
dafquezz написа:Кашчей написа:dafquezz написа:А Сорос е лош, щото банда прости бедняци така казва
Поздрав и за теб!
Ако ще и кенефи да чистя, никога не бих обвинил някой освен себе си за положението, в което се намирам.
Всъщност, като се замисля, Сорос е виновен, че съм наемник в кабеларка. Ако не беше Сорос, щях да съм милионер, а България - по-добре уредена и чиста от Швейцария. Колко било удобно...
irradeum написа:Време беше ушанките да се разшават и да дадат признаци на живот . Страх да не им спрат рубличките, майкоууу ! Не вярвам чак да са толкова тъпи , че да вярват на глупостите, които пишат. Може и да греша де - толкова по зле за тях.
irradeum написа:Време беше ушанките да се разшават и да дадат признаци на живот . Страх да не им спрат рубличките, майкоууу ! Не вярвам чак да са толкова тъпи , че да вярват на глупостите, които пишат. Може и да греша де - толкова по зле за тях.
dafquezz написа:Кашчей написа:dafquezz написа:А Сорос е лош, щото банда прости бедняци така казва
Поздрав и за теб!
Ако ще и кенефи да чистя, никога не бих обвинил някой освен себе си за положението, в което се намирам.
Всъщност, като се замисля, Сорос е виновен, че съм наемник в кабеларка. Ако не беше Сорос, щях да съм милионер, а България - по-добре уредена и чиста от Швейцария. Колко било удобно...
fcb_bg написа:irradeum написа:Време беше ушанките да се разшават и да дадат признаци на живот . Страх да не им спрат рубличките, майкоууу ! Не вярвам чак да са толкова тъпи , че да вярват на глупостите, които пишат. Може и да греша де - толкова по зле за тях.
Научи ли регистрационните табели бе, трол рошав?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта