Нерегламентирано и чрез незаконно подслушване с ресурсите на МВР, частната фирма на МВР – БМВ, както и структурите на Митко Каратиста, Цветан Цветанов е разработвал изключително близки лица до експремиера Бойко Борисов, научи АФЕРА от свои брилянтни източници. Записи от нерегламентираното подслушване тепърва предстояло да бъдат огласявани и пускани към медиите. Цветанов е правил профили на кръга, наречен „Картоиграчите”, тъй като разработваните лица играели често карти с Борисов. В него влизат Орлин Алексиев, Иво Тонев, Сашо Сталийски, разбира се, и ексминистър председателят.
Разработките на профилите е под кодовото наименование „Картоиграчите”.
Орлин Алексиев е председател на финансовата комисия в Столичния общински съвет. Той бил ровен за сделки и схеми в железопътната инфраструктура, както и за теглени милионни кредити.
Иво Тонев – шеф на „Тотото”, бивш обшински съветник е един от кръга „Котараците”. Заедно със Сашо Сталийски той минава за един от близките на Борисов.
В профилите, които правели хората на Цветанов, изключително важно за тях било да засекат честите пътувания на Тонев с правителсвения еърбус до дестинации като Либия и Ирак, където човекът на Борисов имал касание по създаване на банка.
Според източниците на АФЕРА, Цветанов и кръга му са нюхали и обществена поръчка на „Главболгарстрой”, свързана с Тонев.
Кръгът „Картоиграчите” бил подслушван незаконно, като на хората в него са били правени и профили.
Всичко това би било похвално ако се е правело законно в името на „пречупване на гръбнака на организираната престъпност”, но „Картоиграчите” всъщност е била „папка” на Цветанов за притискане в определен момент, заради користни и властови интереси.
Afera.bg
Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Олимпий_Тамперев
- Контакти:
- we are the champions
- Контакти:
Re: ГЕРБ погребаха демокрацията, да закриваме държавата
Гербаджийска кратуна
пази боже....
Urko приятелю Костов е от същото котило. Десните партии в продължение на 23 години ни докараха до това дередже. Помисли добре ти си умен човек.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
we are the champions написа:4 ма човека си пишат сами колко забавно![]()
![]()
П.Пчудно ми е как някой като пусне подобна тема всички комунисти се появяват изведнъж ?![]()
![]()
![]()
Щото реално са 2-ма, но са с 15 регистрации. Шизофреници и в виртуалния, и в реалния живот !

we are the champions написа:4 ма човека си пишат сами колко забавно![]()
![]()
П.Пчудно ми е как някой като пусне подобна тема всички комунисти се появяват изведнъж ?![]()
![]()
![]()
Ми тия всичките са един и същи човек!
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Vincenzo написа:we are the champions написа:4 ма човека си пишат сами колко забавно![]()
![]()
![]()
![]()
Щото реално са 2-ма, но са с 15 регистрации. Шизофреници и в виртуалния, и в реалния живот !Аз тук влизам все по-рядко и по-рядко. Модовете, като са много принципни и се правят на ощипани... и допускат такива дебили...
[offtopic]Имам чувството,че не ги банват,за да им гледат сеира
- we are the champions
- Контакти:
Седем написа:we are the champions написа:4 ма човека си пишат сами колко забавно![]()
![]()
![]()
![]()
Ми тия всичките са един и същи човек!
Това ми е ясно......
Младежкото ГЕРБ явно получи тезата, а тя гласи "това е един и същ човек". Сладури, по-голяма простотия от това не съм чел, но той Вожда ви ви даде тон с обясненията му за пикаене, кенефи и т.н. и т.н.
Не само че не сме един и същи човек, но най-вероятно сме на различна възраст, от различни градове и т.н. и т.н.
Но това вие, Буда-зомбитата не може да го осъзнаете. За вас всеки, който не следва партийните "тези" е комунист
И все пак, защо не коментирате по темата? Как така 5 милиционера задържат мирно протестиращи граждани само защото надига дума срещу нелегитимния мутренски режим на пожарникаря?
Не само че не сме един и същи човек, но най-вероятно сме на различна възраст, от различни градове и т.н. и т.н.
Но това вие, Буда-зомбитата не може да го осъзнаете. За вас всеки, който не следва партийните "тези" е комунист
И все пак, защо не коментирате по темата? Как така 5 милиционера задържат мирно протестиращи граждани само защото надига дума срещу нелегитимния мутренски режим на пожарникаря?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Ятаците на Агент Буда веднага изместиха акцента на темата, за да прикрият посраните гащи на Цецо Наглецо и ескорта с цигани във Варна.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
- we are the champions
- Контакти:
КНДР написа:Ятаците на Агент Буда веднага изместиха акцента на темата, за да прикрият посраните гащи на Цецо Наглецо и ескорта с цигани във Варна.
Айде сега го напиши и от другите регистрации...