Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GGMU_forever

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот GGMU_forever » 25 юли 2013 18:55

CTAHKO написа:
Levskar_90 написа:
Кашчей написа:
Levskar_90 написа:Като не си ходил във Владиславово и мама и тате не те пускат не говори. Има цигани, но са малко и не слизат в центъра на ВЛВО. Също да те ограмотя Владиславово е към 70 000 човека 8-) Цигани много има в Максуда и Аспарухово. Запознай се с града си и тогава говори. За сравнение с Пловдив и София циганите във Варна са много по-малко. В Пловдив има страшно много циганяци. 8-)

Левскар, в един чат има образ с ник Левскар_92, който е също от Варна.Да нямате нещо общо с него :roll:

За твое сведение пиша само в тоя форум и най-вече за развлечение, а не като тебе да трупам репутация. Да не съм на 14 че да пиша по-чатове ??? И не не е мой ник. В тоя форум има едно момче дето се пише Levskar_95, това му е набора.

Има оше една циганска махала,ама не се сещам как се казваше 8-) То всъщност е едно село на няколко километра от Варна,което сега май е квартал :? Ама му забравих името 8-) Иначе съм съгласен,че в сравнение с Пловдив,Варна има по-малко цигани,но за сметка на това циганската махала се намира на едно от най-хубавите места в града :) Ама те тимаджиите ще им разкажат играта :lol:

И къщите им едни... :mrgreen: Веднага да ги събарят. :mrgreen:
Офтопик:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 юли 2013 18:56

Levskar_90 написа:Ако искаш и 100-ина си направи все тая. Казах ти че не пиша по някви си чатове с пубери като теб. Ползвам скайп и fb за чат с приятели. Днеска малко се поотпуснах, иначе и в тая тема не пиша. Реших обаче малко да и вдигна нивото 8-)

...за което благодарим :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 юли 2013 18:56

CTAHKO написа:
Levskar_90 написа:
Кашчей написа:
Levskar_90 написа:Като не си ходил във Владиславово и мама и тате не те пускат не говори. Има цигани, но са малко и не слизат в центъра на ВЛВО. Също да те ограмотя Владиславово е към 70 000 човека 8-) Цигани много има в Максуда и Аспарухово. Запознай се с града си и тогава говори. За сравнение с Пловдив и София циганите във Варна са много по-малко. В Пловдив има страшно много циганяци. 8-)

Левскар, в един чат има образ с ник Левскар_92, който е също от Варна.Да нямате нещо общо с него :roll:

За твое сведение пиша само в тоя форум и най-вече за развлечение, а не като тебе да трупам репутация. Да не съм на 14 че да пиша по-чатове ??? И не не е мой ник. В тоя форум има едно момче дето се пише Levskar_95, това му е набора.

Има оше една циганска махала,ама не се сещам как се казваше 8-) То всъщност е едно село на няколко километра от Варна,което сега май е квартал :? Ама му забравих името 8-) Иначе съм съгласен,че в сравнение с Пловдив,Варна има по-малко цигани,но за сметка на това циганската махала се намира на едно от най-хубавите места в града :) Ама те тимаджиите ще им разкажат играта :lol:

Каменар, ама те са изолирани там, а и има доста българи, едно момче от стария ми клас е от там ;) Във Владиславово от 70 000 човека макс 10-15% да са цигани ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 юли 2013 18:57

GGMU_forever написа:
CTAHKO написа:Има оше една циганска махала,ама не се сещам как се казваше 8-) То всъщност е едно село на няколко километра от Варна,което сега май е квартал :? Ама му забравих името 8-) Иначе съм съгласен,че в сравнение с Пловдив,Варна има по-малко цигани,но за сметка на това циганската махала се намира на едно от най-хубавите места в града :) Ама те тимаджиите ще им разкажат играта :lol:

И къщите им едни... :mrgreen: Веднага да ги събарят. :mrgreen:

И всички имат адресна регистрация на един,единствен адрес :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 юли 2013 18:59

Levskar_90 написа:Каменар, ама те са изолирани там, а и има доста българи, едно момче от стария ми клас е от там ;) Във Владиславово от 70 000 човека макс 10-15% да са цигани ;)

Да точно за това имах предвид.Абе повечко са май,ама в никакъв случай не може да се каже,че са мнозинство 8-) Просто са концентрирани на едно място.Иначе Владиславово си е град в града :) Както е Люлин в София.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 юли 2013 19:01

Там съм живял в Трошево и във Възраждане.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 юли 2013 19:02

CTAHKO написа:
Levskar_90 написа:Каменар, ама те са изолирани там, а и има доста българи, едно момче от стария ми клас е от там ;) Във Владиславово от 70 000 човека макс 10-15% да са цигани ;)

Да точно за това имах предвид.Абе повечко са май,ама в никакъв случай не може да се каже,че са мнозинство 8-) Просто са концентрирани на едно място.Иначе Владиславово си е град в града :) Както е Люлин в София.

Мда един от най-големите квартали в България :) То възраждане си е до Влво ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 юли 2013 19:03

Levskar_90 написа:
CTAHKO написа:

Мда един от най-големите квартали в България :) То възраждане си е до Влво ;)

Има и Кайсиева градина ;) Аз бях точно до Била.Възраждане 3 май се водеше :? AJ ако го знаеш къде се намира,точно на 100 метра от него :)

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 юли 2013 19:06

Кайсиева градина се води към Владиславово, нищо че си я викат още Кайсиева градина ;)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 25 юли 2013 19:08

Най-интересни ми бяха феновете на Спартак :lol: Едните викат "Ние сме истинския Спартак",другите и те така и накрая се сбият помежду си :lol:

Върни се в “Свободна зона”