Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Войната в Украйна

Мнениеот ReBorn1982 » 28 окт 2025 22:51

Dust написа:Другаря Лукашенко ще се въоръжава с "Орешник", той пък от кой чак толкова много се страхува.
Белоруссия поставит "Орешник" на боевое дежурство в декабре

Ми всеки, който не слугува на Запада, има от какво да се страхува. Ако не вярваш, питай Джон Болтън .....

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 окт 2025 22:52

goshev пий си лекарствата и не ме занимавай с твоята шизофрения.
ReBorn1982 написа:Ми всеки, който не слугува на Запада, има от какво да се страхува. Ако не вярваш, питай Джон Болтън .....

Ако нещо съм пропуснал ме поправи, но Беларус какво общо има със запада и ако една страна сама не реши къде да членува и с кой да дружи, то никой не може да я накара на сила.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 окт 2025 23:00

Bet_Expert написа:https://www.vesti.bg/sviat/la-stampa-4-prichini-zashto-putin-niama-da-specheli-v-ukrajna-6242321
Снимката на диктатора е култова.
Същински злобен изрод!
Няма такова изражение :))
Зверски поглед и свити от злоба устни.
Да ти е кеф да го гледаш, хаха:))
А статията направо разкрива цялата му несъстоятелност и комплексарщина, като на всяко джудже.

Тия лайна де си ги тряснал са такава лъжа..Нищо общо с реалноста и това какво предстои..Статията нищо ама нищо не разкрива.Заблуждава такива наивници като теб..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 28 окт 2025 23:09

icko65 написа:
Bet_Expert написа:https://www.vesti.bg/sviat/la-stampa-4-prichini-zashto-putin-niama-da-specheli-v-ukrajna-6242321
Същински злобен изрод!
А статията направо разкрива цялата му несъстоятелност и комплексарщина, като на всяко джудже.

Тия лайна де си ги тряснал са такава лъжа..Нищо общо с реалноста и това какво предстои..Статията нищо ама нищо не разкрива.Заблуждава такива наивници като теб..

Личи си, че си жител на бившия град Сталин, сегашна Варна:))
Братска дружба - КПСС.
Пак ще си говорим след Нова Година :))

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 29 окт 2025 04:36

https://www.actualno.com/europe/analiz- ... 13602.html

Ей, прост Путляк и това си е.
Тоя преди да падне ще стане за смях и на кучетата.
Тества ракета, която е изоставена от САЩ като технология от 70-те години.
А Путляка я представя като нещо иновативно и супер мощно.
Хората са забравили кога са ползвали такива ракети.
Самият факт, че е технология от 50-те години на миналия век буди смях.
И един въпрос, вие на тази снимка устни виждате ли?
Тоя от злоба няма устни бе.
Как може такова проклето джудже убиец да е начело на най-голямата страна в света цели 30 години?
Това извращение може да стане само в Русия.
Един велосипед не могат да измислят, ама тръгнал да воюва и до дуе мускули.
Хората му слагат санкции, които за 48 часа му нанасят щети за 5.5 млрд $, той точно в тоя момент тръгнал да тества ракети и да се прави на мъж.
Абе, мухльо, държавата ти гори, тая нощ Украйна ти е ударила нови рафинерии, целият свят ти казва, че влизаш в рецесия и Русия на практика е на бунището, той ракети тества.
И сега като му изхвърлят всички руски банки и техните клонове от SWIFT, за да му фалира хубаво и банковата система и в Русия ще ядат плъхове и кори от бреза като през 1941 год.
Да не говорим за неговите мобилизации, че изпотрепа милиони руски момчета и мъже и ги осакати завинаги.
Хора, диктатурата е лошо нещо!
Там, където има диктатура, няма живот!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 29 окт 2025 04:57

В предсмъртното си обръщение Литвиненко обвинява руския президент Путин за убийството си.

„ Бих желал да благодаря на много хора. На моите лекари; на сестрите и на болничния персонал, които правят всичко възможно за мен; на британската полиция, която разследва моя случай взискателно и професионално и охранява семейството ми. Бих желал да благодаря на британското правителство за това, че ме взеха под тяхна закрила. За мен е чест да бъда британски гражданин.
Бих желал да благодаря на британската общественост за тяхната подкрепа и за това, че се интересува от тежкото състояние, в което се намирам.

Благодаря на моята съпруга Марина, която бе до мен. Любовта ми към нея и към нашия син е безгранична.

Лежейки тук, аз ясно чувам ударите на крилата на ангела на смъртта. Може и да успея временно да му се изплъзна, но краката ми не бягат толкова бързо, колкото бих желал. По тази причина мисля, че сега е времето да кажа едно-две неща на човека, отговорен за моето настоящо състояние.

Може да успеете да ме накарате да мълча, но това мълчание си има цена. Вие се показахте като нецивилизован и безмилостен, такъв, какъвто Ви изкарват най-жестоките критики.

Вие показахте, че не цените живота, свободата или каквито и да било ценности на цивилизацията.

Вие се показахте като недостоен за поста, който заемате, и за доверието на цивилизованите хора.

Може и да успеете да накарате един човек да замълчи, но вълната на протеста по цял свят ще ечи в ушите Ви, г-н Путин, до края на живота Ви.

Нека Господ ви прости за онова, което сторихте не само на мен, но и на многообичната ни Русия. ...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 29 окт 2025 07:20

Dust написа:
ReBorn1982 написа:Ми всеки, който не слугува на Запада, има от какво да се страхува. Ако не вярваш, питай Джон Болтън .....

Ако нещо съм пропуснал ме поправи, но Беларус какво общо има със запада и ако една страна сама не реши къде да членува и с кой да дружи, то никой не може да я накара на сила.

Може, може .... просто САЩ сменят режима с марионетен и изведнъж дадената държава става покорно кученце на Запада. Много пъти сме го гледали този сценарий.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 окт 2025 20:08

Bet_Expert написа:
icko65 написа:
Същински злобен изрод!

Личи си, че си жител на бившия град Сталин, сегашна Варна:))
Братска дружба - КПСС.
Пак ще си говорим след Нова Година :))

Ми жител съм на сегашния Варна..То и ти си жител на град от ЕС..ама каква полза..Нали няма бившо в цялата работа.Ама има.....ф-а-л-ш-и-в-о..

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 29 окт 2025 20:12

Bet_Expert написа:https://www.actualno.com/europe/analiz-testyt-na-burevestnik-e-poveche-politicheski-piar-otkolkoto-istinsko-oryjie-news_2513602.html

Ей, прост Путляк и това си е.
Тоя преди да падне ще стане за смях и на кучетата.
Тества ракета, която е изоставена от САЩ като технология от 70-те години.
А Путляка я представя като нещо иновативно и супер мощно.
Хората са забравили кога са ползвали такива ракети.
Самият факт, че е технология от 50-те години на миналия век буди смях.
И един въпрос, вие на тази снимка устни виждате ли?
Тоя от злоба няма устни бе.
Как може такова проклето джудже убиец да е начело на най-голямата страна в света цели 30 години?
Това извращение може да стане само в Русия.
Един велосипед не могат да измислят, ама тръгнал да воюва и до дуе мускули.
Хората му слагат санкции, които за 48 часа му нанасят щети за 5.5 млрд $, той точно в тоя момент тръгнал да тества ракети и да се прави на мъж.
Абе, мухльо, държавата ти гори, тая нощ Украйна ти е ударила нови рафинерии, целият свят ти казва, че влизаш в рецесия и Русия на практика е на бунището, той ракети тества.
И сега като му изхвърлят всички руски банки и техните клонове от SWIFT, за да му фалира хубаво и банковата система и в Русия ще ядат плъхове и кори от бреза като през 1941 год.
Да не говорим за неговите мобилизации, че изпотрепа милиони руски момчета и мъже и ги осакати завинаги.
Хора, диктатурата е лошо нещо!
Там, където има диктатура, няма живот!

Спри с простотиите бе момче.Идея си нямаш какво предстои..Русия щяла плъхове да яде..Бягай на пясъка с лопатката..

Върни се в “Свободна зона”