Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 11 ное 2015 09:20

petko.h.markov написа:"То по тази логика, някой може да каже, че ти защитаваш САЩ в Карибската криза, ти защитаваш САЩ в абсолютно всичко, което правят. Янки природа. Ако утре от американските бази разположени на наша територия, полетят ракети към някоя друга държава, как ще реагираш ? :roll: :|
Преди 89г имаше ракетни дивизионни за ПВО на много места в България,ходеха на стрелби в СССР,до Карлово/Марино поле/имаше ракети земя-земя.
Сега къде има и колко американски бази че даже и ракети.

Петко, нещо много важно - преди 89-та ПВО-тата и ракетите си бяха наши и руски военни в България не е имало :!: Усещаш ли разликата :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 ное 2015 09:33

Русия щяла да обстрелва България с ядрено оръжие. :o :shock: :lol:
Не се излагайте.

И тука никога няма да бъде разположено такова, именно защото ще е прекалено лесна цел.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 ное 2015 09:39

boabbb написа:
petko.h.markov написа:"То по тази логика, някой може да каже, че ти защитаваш САЩ в Карибската криза, ти защитаваш САЩ в абсолютно всичко, което правят. Янки природа. Ако утре от американските бази разположени на наша територия, полетят ракети към някоя друга държава, как ще реагираш ? :roll: :|
Преди 89г имаше ракетни дивизионни за ПВО на много места в България,ходеха на стрелби в СССР,до Карлово/Марино поле/имаше ракети земя-земя.

Петко, нещо много важно - преди 89-та ПВО-тата и ракетите си бяха наши и руски военни в България не е имало :!: Усещаш ли разликата :?:

Имаш предвид закупени от нас.Не знам и се съмнявам някой,от пишещите тук да знае.Аз съм служил 1.5г след като завърших само в един ракетен дивизион.
Там нямаше,но по другите дали е имало не знам.Сега говорят за американски бази,ама никой не е влизал в тях.
пп.Не обичам оръжията въобще и не ме интересуват.Но всички наши висши военни бяха завършили в СССР.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2015 09:47

petko.h.markov написа:
boabbb написа:

Имаш предвид закупени от нас.Не знам и се съмнявам някой,от пишещите тук да знае.Аз съм служил 1.5г след като завърших само в един ракетен дивизион.
Там нямаше,но по другите дали е имало не знам.Сега говорят за американски бази,ама никой не е влизал в тях.
пп.Не обичам оръжията въобще и не ме интересуват.Но всички наши висши военни бяха завършили в СССР.

Това кой къде е завършил за мен няма значение, въпроса е, че на мен не ми се нравят чужди войски на територията на България :!: Ние не сме окупирани :!:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 ное 2015 09:52

boabbb написа:
petko.h.markov написа:
boabbb написа:

Това кой къде е завършил за мен няма значение, въпроса е, че на мен не ми се нравят чужди войски на територията на България :!: Ние не сме окупирани :!:

Ти лично виждал ли си?Не разбирам и това прехласване на някои,с изключение на руснаците,по руската военна мощ.Като че ли става въпрос за лъкове и стрели,а не
за смъртоносни оръжия.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 ное 2015 09:55

Е, от чисто инженерна гледна точка, новите им разработки са доста интересни с възможностите си, които се надявам да не видиме в действие, въпреки някои противоречиви сигнали в последно време ... Иначе при нас няма бази, но в на други места има и на мен това не ми харесва ... Тука не е Западна Германия 46-та година :!:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 ное 2015 10:46

boabbb написа:Е, от чисто инженерна гледна точка, новите им разработки са доста интересни с възможностите си, които се надявам да не видиме в действие, въпреки някои противоречиви сигнали в последно време ... Иначе при нас няма бази, но в на други места има и на мен това не ми харесва ... Тука не е Западна Германия 46-та година :!:

Абе как ракетите им се движат и удрят целта без сателитна навигация е ясно, макар да е впечатляващо като технология. Но как елиминират вражеската електроника в огромни зони, без това да пречи на тяхната електроника в същите зони, за мен е пълна загадка. И не само за мен. Да речем, че са създали Легендарния чип-това би обяснило щита около техните машини. Но те блокират и всички радиовръзки в зоната, а техните си работят. Очевидно става дума за сериозен научен пробив в областта на електромагнитните полета, а вероятно и в квантовата физика.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 ное 2015 11:44

С-300 за Иран - до края на годината! :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 ное 2015 12:01

HoUs4oOL написа:С-300 за Иран - до края на годината! :)

Изображение
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 11 ное 2015 13:24

sin4ec написа: Абе как ракетите им се движат и удрят целта без сателитна навигация е ясно, макар да е впечатляващо като технология. Но как елиминират вражеската електроника в огромни зони, без това да пречи на тяхната електроника в същите зони, за мен е пълна загадка. И не само за мен. Да речем, че са създали Легендарния чип-това би обяснило щита около техните машини. Но те блокират и всички радиовръзки в зоната, а техните си работят. Очевидно става дума за сериозен научен пробив в областта на електромагнитните полета, а вероятно и в квантовата физика.

Предпочитам никога да не научим отговорите! Като знаем в кой блок се намира България в момента, по-добре тези технологии да си останат тайна.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Върни се в “Свободна зона”