Европейски дружества няма да могат да предоставят услуги, пряко свързани с туристически дейности в Русия. Забранява се на туристически агенции да организират пътувания до Русия, както и рекламата на подобни пътувания.
Това стана ясно, след като Съветът на ЕС и Европейската комисия представиха подробности за одобрените тази нощ нови санкции срещу Русия в областта на икономиката, енергетиката, финансите и военнопромишления комплекс. Мерките предвиждат също повишаване на контрола върху движението на руски дипломати в ЕС, съобщи БТА.
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

icko65 написа:Текат последните часове на Покровск..
те текат от има-няма година и половина :mrgreen: Аз най-много си мечтая братята орко-славяни да превземат Мирноград и да го прекръстят пак Димитров на нашия Вожд и Учител - венсеремос :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- metodito
- Контакти:
ReBorn1982 написа:Eminem написа:Да, трябва да е много прост, щом не може да направи връзка между името на клуба и представянето на играчите.
Но иначе другите са идиоти, според него. Някой с профил в тази мрежа да му обясни колко е тъп.
Западният роб е с тотално промит мозък, само да чуе за нещо руско и кръвното му хвръква в Космоса ..... много тежко увредени същества.
За съжаление в много западноевропейски правителства се върнаха нацисти на власт. Тоест децата и внуците им. И е искат реванш. Което и аз, ако бях наследник на нацист бих искал. Между другото, нещо, което няма да чуеш даже от кремълски анализатор е истината, че България, като държава след 20-те години на миналия век е про-фашистка държава. И русофобска. Това как народът бил русофилски, поне по моите наблюдения, е лъжа. Аз русофили примерно не познавам. Познавам путинисти. Но това не е русофилство. Познавам обаче русофоби. Нацисти. А путин е толкова русофил, колкото е бил Сталин.