Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
CapitanPuyol
Re: Войната в Украйна
То щото Вагнер не са руски нацисти...после нямат право и гък да кажат за Азов, които се бият на своя земя и защитават родината си. Не като Вагнер да ходят на майната си и да колят сирийци.
CapitanPuyol написа:То щото Вагнер не са руски нацисти...после нямат право и гък да кажат за Азов, които се бият на своя земя и защитават родината си. Не като Вагнер да ходят на майната си и да колят сирийци.
Като се почне такова сравнение и опорката от другата страна била, че едните официално са били начислени към армията а другите не. Естествено не се споменават събитията защо едните са в армията като подразделение а другите не са но това не е важно за путлеризма.
moreto vn написа:Рашистките орки,вече и перални оставят на бойното поле.
https://www.youtube.com/watch?v=gPnVCsnfJ1s
Жалко че си от Варна.. И да не си още по зле.. С Русия не се сравнявайте.. Бърка в задника на Запада и в твоя и така ще е. Бедна богата ще ви свали на Земята. Няма да е злото... Доброто ще е..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
CapitanPuyol
россия ще си остане ръмжаща мечка отвъд оградата на цивилизацията. Прочети кой го е написал и кога. Само със заплахи и блъфиране няма как да те имат за световна сила.
-
ReBorn1982
paceto написа:Какво значение има дали е било по времето на СССР или на Русия? Руснаци ли са и двете страни, руснаци са.
В Нагорни Карабах например в момента има руски войски с военна база в спора между Армения и Азербайджан.
Ако нямаше руски войски, сега Нагорни Карабах щеше да е изчистен от арменци. И руснаците там не са сипали бомби, отидоха след мирни преговори, сложили край на кръвопролитията. Нищо общо с американските намеси по света, сеещи смърт.
CapitanPuyol написа:россия ще си остане ръмжаща мечка отвъд оградата на цивилизацията. Прочети кой го е написал и кога. Само със заплахи и блъфиране няма как да те имат за световна сила.
Бе те и други хора са писали за мечката... след като са яли хуя.. Прочети дали е блъфиране.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
icko65 написа:Жалко че си от Варна.. И да не си още по зле.. С Русия не се сравнявайте.. Бърка в задника на Запада и в твоя и така ще е. Бедна богата ще ви свали на Земята. Няма да е злото... Доброто ще е..
То е жалко,че си и ти си от Варна и харесваш гнома диктатор.Аз против Русия нямам нищо против,дори съм ходил там,тези които е управляват те са ми противни руски фашисти и убийци.
-
ReBorn1982
JimBeam написа: .....
Само да ти обясня, че е хубаво да понаучиш символите малко. Не всеки череп е нацистки символ ....
А тук, конкретно , Зеленски, президентът на Украйна, качва снимки с нацистки символи .... после обяснявайте пак, че не били нацисти ...
moreto vn написа:icko65 написа:Жалко че си от Варна.. И да не си още по зле.. С Русия не се сравнявайте.. Бърка в задника на Запада и в твоя и така ще е. Бедна богата ще ви свали на Земята. Няма да е злото... Доброто ще е..
То е жалко,че си и ти си от Варна и харесваш гнома диктатор.Аз против Русия нямам нищо против,дори съм ходил там,тези които е управляват те са ми противни руски фашисти и убийци.
Кво толкова жалко има? Пилешки мозъци има навсякъде. От Ню Йорк до Ню Делхи и обратно. Като прибавим злобата от неуспешно съществуване (да го кажа по меко) и търсенето на вината в някого другиго и хоп... русист се ражда без проблеми.
Имаше един много подходящ виц:
Мамо, мамо!
- Как е правилно да се каже? Русизъм или расизъм?
- Миличък, ако мразиш негрите е расизъм, но ако мразиш всички останали - русизъм!
ReBorn1982 написа:JimBeam написа: .....
Само да ти обясня, че е хубаво да понаучиш символите малко. Не всеки череп е нацистки символ ....
Мда, това е най-важното нещо. Вечер се прибираш и почваш да учиш символи, преглеждаш къде що има снимки с Хитлеристи и гледаш каква фигурка са използвали, от този момент я анатемосваш и видиш ли някой с такава фигурка, край!
Да ви имам заниманията!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]