becks32milan написа:От Англия уж щяха да идват скаути, но бяха от Чемпиъншип.. Нищо, все се започва от някъде
Недеуев е добър футболер. Требва по-бързо да се командирова в читаво първенство.
Честита победа на ботьовистите у спама.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:От Англия уж щяха да идват скаути, но бяха от Чемпиъншип.. Нищо, все се започва от някъде
Groucho написа:becks32milan написа:От Англия уж щяха да идват скаути, но бяха от Чемпиъншип.. Нищо, все се започва от някъде
Недеуев е добър футболер. Требва по-бързо да се командирова в читаво първенство.
Честита победа на ботьовистите у спама.
turbogena написа:Влади ,няма смисъл да я обиждаш. Момиче е все пак![]()
Доста глупости говори по наш адрес ,но гледай малко над нещата.
turbogena написа:Влади ,няма смисъл да я обиждаш. Момиче е все пак![]()
Доста глупости говори по наш адрес ,но гледай малко над нещата.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:
Ти по никакъв начин не ми отстъпваш.. А, да , аз поне говоря по ваш, ама "приятелите" ти говоря по твой, което е по-гадно.
Без име написа:Зидан, не знам какво мнение си имал за мен, но мен слабо ме интересува. Факт е, че публиката на стадиона ви вика "Цецу Василев, Цецу Василев". Сам си прави изводите, ако не си заслепен от пропагандата на тв7.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Без име написа:Поздравявам Зидан и Бексмилан за победата. Надявам се с честни игри първенството да бъде интересно. Очакваме ги в София през Октомври
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
turbogena написа:Red_Girl написа:
Ти по никакъв начин не ми отстъпваш.. А, да , аз поне говоря по ваш, ама "приятелите" ти говоря по твой, което е по-гадно.
Ако ще ми казваш нещо ,казвай. Не говори с недомлъвки.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта