sin4ec написа: Изборът ти е логичен, но за жалост гласът ти ще отиде на вятъра, ДСБ с този 1,5 % няма да влезе!
Не се връзвайте на подобни приказки и на "социологически проучвания" и гласувайте по убеждения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа: Изборът ти е логичен, но за жалост гласът ти ще отиде на вятъра, ДСБ с този 1,5 % няма да влезе!
Viktor4o_Rs написа:Иначе толкова много идиоти в предизборна кампания не помня отдавна - Боко, комунистите, Пръмовица, Волен, Яне, пародията СДС, Марешки и прочие ...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
donDiego написа:parvanoff,ако се чувстваш обиден,говори лошо за теб,..така ми се струва.Да използваш "контраобиди" в този случай е показателно що за човек си,защото никъде в последният си пост не съм обидил персонално никой.Наричаш ме лъжец..аз бих те нарекъл манипулиран глупец,но това едва ли ще промени нещо ,всичко свърши за фашизоидната ви организацийка.
ПП:[offtopic]Поне ник-а си смени,че с тези разсъждения и с този ник си като контрареволюционер в очите на тукпишещите...венсеремос другарю[/offtopic]
sin4ec написа:parvanoff написа:Твоето мнение отдавна не означава нищо... Човекът с няколкото акаунта, банван, заради "културният" и "интелигентен" начин на изразяване, който лъже, за да докаже тезата си, което не се прави от честен човек, а дори няма и потенциалът да води един културен диалог, а само обижда и то хиляди хора-дори и в случая се вижда как обижда, като всеки, който няма просто какво умно да каже, защото няма доводи, с които да докаже тезата си!... Това нито е смешно, нито е положително-това просто е тъжно... Тъжно е, защото той не води градивни дискусии, с които да стигне до начин за подобряване на положението, както на себе си, така на хората около него, а и на всички хора в България, а за него е по-важно да обижда хората...
Кой те пита, бе, пуряк? Муклесс!
"
М. Н.: Така и това разбиране, минаваме през техническо задание на съответната обществена поръчка. И техническото задание на тия поръчки са го правили Криси (3) , Миро, тоя моя пиар (4) и тоя Боян (5) педерастът на Сашо (6).
Б. Б.: Не на Сашо, а на Славка Бозукова (7).
М. Н.: Да, де на Славка.
Б. Б.: Аз съм го изгонил тоя още като бях главен секретар, 60 000 лева събра за деца сираци и ги украдна всичките. От мое име ги беше събрал. Тоя Боянчо Кривогледия.
М. Н.: И Ани Русчева, дето тая на. (8)
Б. Б.: Аз къдет съм, той (Боян) не може да се появи. Така че, ако си работил със него, аз изрично съм предупредил за какъв човек става въпрос!
М. Н.: Ми той Сашо ми го прати.
Б. Б.: Ми да не ти го е пратил, бе! Къв ти е Сашо да ти го прати? Аз съм го изгонил, че ми е украднал 60 000 лева, беше събрал за деца, за сираци от мое име! Ще ти го пратим аз крадеца???!
М. Н.: и Ани Русчева. Те са ми дали и те идват при мен и казват: Ние сме се разбрали, Труд, 24 часа
Б. Б.: Ма хубаво, те не могат да се разберат, ама ти(Найденов) си ПРИНЦИПАЛА.
М. Н.: Аз за тва казвам, че притеснения нямам, щото
Б. Б.: Не е виновен тоя, който яде баница, а тоя дето я дава, ти(Найденов) си виновен! "
DANS написа:От записите разбираме че прокурор Копчева, е прекратила сигналите на ГЕРБ от 2010г. за енергийната мафия, "по заповед от горе" на "червените"!
Става въпрос за бившия съветник на Гоце, Борис Велчев , "назначен" от началника си за главен прокурор!???
"
М. Н.: Така и това разбиране, минаваме през техническо задание на съответната обществена поръчка. И техническото задание на тия поръчки са го правили Криси (3) , Миро, тоя моя пиар (4) и тоя Боян (5) педерастът на Сашо (6).
Б. Б.: Не на Сашо, а на Славка Бозукова (7).
М. Н.: Да, де на Славка.
Б. Б.: Аз съм го изгонил тоя още като бях главен секретар, 60 000 лева събра за деца сираци и ги украдна всичките. От мое име ги беше събрал. Тоя Боянчо Кривогледия.
М. Н.: И Ани Русчева, дето тая на. (8)
Б. Б.: Аз къдет съм, той (Боян) не може да се появи. Така че, ако си работил със него, аз изрично съм предупредил за какъв човек става въпрос!
М. Н.: Ми той Сашо ми го прати.
Б. Б.: Ми да не ти го е пратил, бе! Къв ти е Сашо да ти го прати? Аз съм го изгонил, че ми е украднал 60 000 лева, беше събрал за деца, за сираци от мое име! Ще ти го пратим аз крадеца???!
М. Н.: и Ани Русчева. Те са ми дали и те идват при мен и казват: Ние сме се разбрали, Труд, 24 часа
Б. Б.: Ма хубаво, те не могат да се разберат, ама ти(Найденов) си ПРИНЦИПАЛА.
М. Н.: Аз за тва казвам, че притеснения нямам, щото
Б. Б.: Не е виновен тоя, който яде баница, а тоя дето я дава, ти(Найденов) си виновен! "
alexveselinov написа:България трябва да се отърве от мафиотските формирования на ГЕРБ,БСП и Алексей Петров!
donDiego написа:Виж сега, незная защо си мислиш,че аз съм за социалистите,защо си толкова убеден,че това са компромати на Станишев и защо допускаш ,какво би се случило,ако се върне на власт 3-та коалиция,казвам,че трябва някой да понесе политическа и лична отговорност за това,което днес бе изнесено пред обществото и не приемам защитната теза на ГЕРБ,че това е скалъпено,много бързо забравихте какво се случи с Мишо бирата,разговорите с Ваньо Танов за него ,масовите назначения и уволнения на министри и замове...това доказва неподготвеност,незрялост дори,защото като назначиш ръководител,значи имаш визия за бъдеща работа,и сам си го избираш ,мега аматьорско е да сменяш през 2-3 дни министри,шефове на агенции,директори на ДФ..как ли се чувстват европейските партньори на България,като трябва всяка седмица да водят разговори с нов министър...и то от тъп та по-тъп....нима ти харесва ,как се води външната политика от Младенов и ти е много симпатичен ли,че ни вкара в дипломатически (покрити,поне до колкото можаха) скандали с всичките ни съседи и партньори
![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Днеска Бойко пак показвал МОСТОВЕ, ЗАЛИ, ЕСТАКАДИ, МАГИСТРАЛИ! Просто не разбирам какво против имате срещу тоя човек!![]()
![]()
ИКОНОМИКА ДА ВИДИШ В СТРАНАТА! ЗАВОДИ, ХАЛЕТА!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982, Thsmith и 6 госта