Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

stanleys
Контакти:

Re: Вожда Борисов отново радио звезда - скандални СРС-та на Буда

Мнениеот stanleys » 27 апр 2013 20:48

sin4ec написа: Изборът ти е логичен, но за жалост гласът ти ще отиде на вятъра, ДСБ с този 1,5 % няма да влезе!

Не се връзвайте на подобни приказки и на "социологически проучвания" и гласувайте по убеждения :!: Накрая ще се преброим

haha

Мнениеот haha » 27 апр 2013 21:11

Viktor4o_Rs написа:Иначе толкова много идиоти в предизборна кампания не помня отдавна - Боко, комунистите, Пръмовица, Волен, Яне, пародията СДС, Марешки и прочие ...

Само Жорж се губи. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 28 апр 2013 10:35

donDiego написа:parvanoff,ако се чувстваш обиден,говори лошо за теб,..така ми се струва.Да използваш "контраобиди" в този случай е показателно що за човек си,защото никъде в последният си пост не съм обидил персонално никой.Наричаш ме лъжец..аз бих те нарекъл манипулиран глупец,но това едва ли ще промени нещо ,всичко свърши за фашизоидната ви организацийка.
ПП:[offtopic]Поне ник-а си смени,че с тези разсъждения и с този ник си като контрареволюционер в очите на тукпишещите...венсеремос другарю :mrgreen:[/offtopic]

Трябва да си се взел много насериозно, за да си мислиш, че някой в някакъв сайт може да ме обиди. :lol: Което не променя фактът, че ръсиш обиди обаче-това, че никой не можеш да обидиш е ясно, но това така или иначе говори за твоя характер! А дали си обидил в последният или предпоследният пост няма никакво значение. Макар че трябва да си много незапознат с елементарни работи, за да кажеш, че обида срещу Борисов не е персонална обида! А кой е манипулиран е ясно-аз не видях да отговориш на нито един мой въпрос, но продължаваш да обиждаш... Аз доказах тезата си с доводи и ти зададох въпроси ти да докажеш твоите плюнки по хората, но ти отново се покри с обиди... Манталитет, както се казва. Призовах те да докажеш, че съм комунист, но за разлика от теб, който с доводи показах, че защитава комунягите, то ти нищо не можеш да кажеш, което ще рече, че наистина си излъгал... Че накрая няма какво, а се захвана и с ника ми. :lol: Само ще те светна, че аз съм застанал с истинското си име тук и не се срамувам да го направя, нито пък използвам други имена, защото се гордея с моето! ;) Най-малкото пък бих сложил ник и снимка на човек, който е известен с дрогата и алкохолът... Нито пък се крия от някого, защото съвестта ми е чиста!

sin4ec написа:
parvanoff написа:Твоето мнение отдавна не означава нищо... Човекът с няколкото акаунта, банван, заради "културният" и "интелигентен" начин на изразяване, който лъже, за да докаже тезата си, което не се прави от честен човек, а дори няма и потенциалът да води един културен диалог, а само обижда и то хиляди хора-дори и в случая се вижда как обижда, като всеки, който няма просто какво умно да каже, защото няма доводи, с които да докаже тезата си!... Това нито е смешно, нито е положително-това просто е тъжно... Тъжно е, защото той не води градивни дискусии, с които да стигне до начин за подобряване на положението, както на себе си, така на хората около него, а и на всички хора в България, а за него е по-важно да обижда хората...

Кой те пита, бе, пуряк? Муклесс!

С тези си думи напълно потвърди моите слова, за което благодаря! ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 28 апр 2013 10:57

Това е ЦЕНЗУРИРАНАТА част от записа, от която се разбира че Бойко Борисов е един изключително честен и принципен човек:

"
М. Н.: Така и това разбиране, минаваме през техническо задание на съответната обществена поръчка. И техническото задание на тия поръчки са го правили Криси (3) , Миро, тоя моя пиар (4) и тоя Боян (5) педерастът на Сашо (6).
Б. Б.: Не на Сашо, а на Славка Бозукова (7).
М. Н.: Да, де на Славка.
Б. Б.: Аз съм го изгонил тоя още като бях главен секретар, 60 000 лева събра за деца сираци и ги украдна всичките. От мое име ги беше събрал. Тоя Боянчо Кривогледия.
М. Н.: И Ани Русчева, дето тая на. (8)
Б. Б.: Аз къдет съм, той (Боян) не може да се появи. Така че, ако си работил със него, аз изрично съм предупредил за какъв човек става въпрос!
М. Н.: Ми той Сашо ми го прати.
Б. Б.: Ми да не ти го е пратил, бе! Къв ти е Сашо да ти го прати? Аз съм го изгонил, че ми е украднал 60 000 лева, беше събрал за деца, за сираци от мое име! Ще ти го пратим аз крадеца???!
М. Н.: и Ани Русчева. Те са ми дали и те идват при мен и казват: Ние сме се разбрали, Труд, 24 часа
Б. Б.: Ма хубаво, те не могат да се разберат, ама ти(Найденов) си ПРИНЦИПАЛА.
М. Н.: Аз за тва казвам, че притеснения нямам, щото
Б. Б.: Не е виновен тоя, който яде баница, а тоя дето я дава, ти(Найденов) си виновен! "
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 28 апр 2013 12:01

DANS написа:От записите разбираме че прокурор Копчева, е прекратила сигналите на ГЕРБ от 2010г. за енергийната мафия, "по заповед от горе" на "червените"!

Става въпрос за бившия съветник на Гоце, Борис Велчев , "назначен" от началника си за главен прокурор!??? :evil:

Това е ЦЕНЗУРИРАНАТА част от записа, от която се разбира че Бойко Борисов е един изключително честен и принципен човек:

"
М. Н.: Така и това разбиране, минаваме през техническо задание на съответната обществена поръчка. И техническото задание на тия поръчки са го правили Криси (3) , Миро, тоя моя пиар (4) и тоя Боян (5) педерастът на Сашо (6).
Б. Б.: Не на Сашо, а на Славка Бозукова (7).
М. Н.: Да, де на Славка.
Б. Б.: Аз съм го изгонил тоя още като бях главен секретар, 60 000 лева събра за деца сираци и ги украдна всичките. От мое име ги беше събрал. Тоя Боянчо Кривогледия.
М. Н.: И Ани Русчева, дето тая на. (8)
Б. Б.: Аз къдет съм, той (Боян) не може да се появи. Така че, ако си работил със него, аз изрично съм предупредил за какъв човек става въпрос!
М. Н.: Ми той Сашо ми го прати.
Б. Б.: Ми да не ти го е пратил, бе! Къв ти е Сашо да ти го прати? Аз съм го изгонил, че ми е украднал 60 000 лева, беше събрал за деца, за сираци от мое име! Ще ти го пратим аз крадеца???!
М. Н.: и Ани Русчева. Те са ми дали и те идват при мен и казват: Ние сме се разбрали, Труд, 24 часа
Б. Б.: Ма хубаво, те не могат да се разберат, ама ти(Найденов) си ПРИНЦИПАЛА.
М. Н.: Аз за тва казвам, че притеснения нямам, щото
Б. Б.: Не е виновен тоя, който яде баница, а тоя дето я дава, ти(Найденов) си виновен! "
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 апр 2013 12:12

Само се надявам пак да не се покрият нещата както случая с Мишо Бирата.Тогава някой го самоуби така и не се разбра кой.Поредния случай със сересета доказва за пореден път че България трябва да се отърве от мафиотските формирования на ГЕРБ,БСП и Алексей Петров!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 28 апр 2013 13:11

alexveselinov написа:България трябва да се отърве от мафиотските формирования на ГЕРБ,БСП и Алексей Петров!

Ти като атакист как пък не сложи и дпс тук. Очевадно е човече... :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 апр 2013 13:55

donDiego написа:Виж сега, незная защо си мислиш,че аз съм за социалистите,защо си толкова убеден,че това са компромати на Станишев и защо допускаш ,какво би се случило,ако се върне на власт 3-та коалиция :roll: ,казвам,че трябва някой да понесе политическа и лична отговорност за това,което днес бе изнесено пред обществото и не приемам защитната теза на ГЕРБ,че това е скалъпено,много бързо забравихте какво се случи с Мишо бирата,разговорите с Ваньо Танов за него ,масовите назначения и уволнения на министри и замове...това доказва неподготвеност,незрялост дори,защото като назначиш ръководител,значи имаш визия за бъдеща работа,и сам си го избираш ,мега аматьорско е да сменяш през 2-3 дни министри,шефове на агенции,директори на ДФ..как ли се чувстват европейските партньори на България,като трябва всяка седмица да водят разговори с нов министър...и то от тъп та по-тъп....нима ти харесва ,как се води външната политика от Младенов и ти е много симпатичен ли,че ни вкара в дипломатически (покрити,поне до колкото можаха) скандали с всичките ни съседи и партньори :!: 8-)

Никога не съм твърдял,че си за социалистите.Просто питах с какво си по-добър от тях ако одобряваш компроматната война която водят срещу ГЕРБ?ОК,вероятно планът им ще успее и чрез подслушване, изнудване,компромати и други нечисти методи ще спечелят изборите,но ти такива хора ли искаш да управляват България?Говориш за партньорите ни в ЕС как са се чувствали,ами помисли си какво им е било когато те (европейските партньори на България) гласуват за нас,а БСП и ДПС които уж са български партии ,гласуват против страната си и така правят държавите които ни подкрепиха смешни (http://www.bulgaria-news.bg/category/bulgaria/politics/article/post78300.html).Гласувай за ДСБ,но не ГЕРБ са противниците на сините,а БСП/ДПС.ДСБ и ГЕРБ са сестрински партии и членуват в ЕНП.Разбира се,ако не си за ДСБ,гласувай си за партията която те кефи,избора си е твой.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 апр 2013 22:33

Днеска Бойко пак показвал МОСТОВЕ, ЗАЛИ, ЕСТАКАДИ, МАГИСТРАЛИ! Просто не разбирам какво против имате срещу тоя човек! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ИКОНОМИКА ДА ВИДИШ В СТРАНАТА! ЗАВОДИ, ХАЛЕТА!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

haha

Мнениеот haha » 28 апр 2013 22:47

W84me написа:Днеска Бойко пак показвал МОСТОВЕ, ЗАЛИ, ЕСТАКАДИ, МАГИСТРАЛИ! Просто не разбирам какво против имате срещу тоя човек! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ИКОНОМИКА ДА ВИДИШ В СТРАНАТА! ЗАВОДИ, ХАЛЕТА!

Аз не виждам какъв е смисълът от неговите митинги/пресконференции. Вече и пеленачетата знаят какво ще каже, защо просто не си запише рапликите на едно радио и вместо да се разкарва натам-насам ще пускат радиото. :mrgreen:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Свободна зона”