Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юли 2013 20:17

ros написа:Да го кажем така... ЦСКА би като гост актуалния носител на ШЛ Ливърпул на Анфийлд, а Левски падна от Сараево, Иргиш и Търнава... като гости. Е не е ли чудо?

Те и Гак / Австрия / ги биха на Анфийлд, е и ? :lol:
А също така, са ги били отбори като Кидърминстър, Сълзбъро и Гримзби.
То е ясно, че се сравнявате с тези, ама все пак ... :mrgreen:

Незнам на какъв език да ви се обясни, че в онзи мач ако на Пуул им трябваше победа с 10- 0 това нямаше да е особен проблем. :roll:

А вярно, че си е цяло чудо ... В 2-те си участия в редовната фаза на "Лига Европа" , да завършваш последен.
Тук нашето копие на оригинала от Москва, няма как да бъде надминат. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 16 юли 2013 20:17

Rivaldo10 написа:
No Pyro No Fun написа:Само един български отбор е орисан да прави чудеса в Европа и това е ЦСКА.

Какви чудеса видя ти? :?

Видях 3:0 над Шахтьор, отстраняване на Леверкузен с две победи, бихме действащия европейски шампион на неговия стадион, отстранихме Динамо Москва... бях на стадиона когато от 0:3 с Блекбърн в София стана 3:3... това че не съм гледал полуфиналите в ЕКТ, отстраняването на Ювентус, победата над Байерн Мюнхен и др. не значи че не се гордея с тях... и правнуците ни ще се гордеят с тях.
Последна промяна от No Pyro No Fun на 16 юли 2013 20:21, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 16 юли 2013 20:18

THE G.A.M.E написа:
ros написа:
THE G.A.M.E написа:Явно Мъри е трябвало да отиде в омразен на Левски и левскарите Клуб, та да бъде оценен от левскимразците. :lol:

Да разбирам че много се обичате с Литекс, така ли? :shock:

С Литекс съперничеството е точно около 10-12 г.
Те не са ни исторически "враг".

Все пак да не забравяме, че Червенков наследи готов отбор, отбор, подготвян именно от Стоилов.
Това се пропуска незнайно защо ... ;)

Не бе... обичате се, признай си :lol: Последният сезон Литекс ви осигури 3 точки и си ги взе от нас :lol: :lol: :lol:
Сега сериозно - историята е много странно нещо - не признавате чернобелите победи на ЦСКА, но признавате историческите си различия с Ботев, които последните 20 години хич ги няма. А за Мъри - лично аз не съм казал нищо все още, ЗАЩОТО Е РАНО, защото той се провали на достатъчно много фронтове, и защото все пак в сравнение с Левски, които отпаднаха от казахстанци, Ботев отстраниха едни, но все пак говорим за Казахстан ;) .
Мъри има във визитката си отпадане от македонски отбор. Аз му пожелавам успех срещу босненците, заради истински верните им фенове ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 16 юли 2013 20:21

Ауу пак сме на тема Левски-ЦСКА.. :lol: Продадени мачове на герена, чета, че някои мислят и че тоя с Иртиш е продаден.. Ех, Борат колко е забогатял.. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic]Image[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 юли 2013 20:22

THE G.A.M.E написа:
ros написа:Да го кажем така... ЦСКА би като гост актуалния носител на ШЛ Ливърпул на Анфийлд, а Левски падна от Сараево, Иргиш и Търнава... като гости. Е не е ли чудо?

Те и Гак / Австрия / ги биха на Анфийлд, е и ? :lol:
А също така, са ги били отбори като Кидърминстър, Сълзбъро и Гримзби.
То е ясно, че се сравнявате с тези, ама все пак ... :mrgreen:

Незнам на какъв език да ви се обясни, че в онзи мач ако на Пуул им трябваше победа с 10- 0 това нямаше да е особен проблем. :roll:

А вярно, че си е цяло чудо ... В 2-те си участия в редовната фаза на "Лига Европа" , да завършваш последен.
Тук нашето копие на оригинала от Москва, няма как да бъде надминат. ;)

И аз не знам на какъв език да ви се обясни кой щеше да на място 48,ако на Лацио тогава му трябваше победа! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 юли 2013 20:24

Роска, какво значи не признавате? Щом ги има, значи са факт, остават си в историята. Въпросът е, че много фенове тръгват да се гордеят с успехи, които са постигнати, когато не са били родени дори. Няма лошо, дори похвално, че си знаят историята, но това ти е основен коз във всеки спор, не върви някак... И аз се радвам, че сме единственият отбор вкарал 5 на Барса в евротурнирите, но щеше да е друго, ако бях гледал на стадиона този мач, нали? ;) Левски също има не малко успехи в миналото, но какво значение има, ако настоящето и бъдещето на отбора е на светлинни години от миналото?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 16 юли 2013 20:25

Rivaldo10 написа:

Да, биха ги и отпаднаха, а в първият мач паднахте убедително пред полупразен стадион, защото и публиката ви е много "велика".
Левски така биха Лацио. Левски падна от много слаби отбори в последнтие години, но ЦСКА не стигнаха по-напред! Левски игра ШЛ, излезе и от групите на УЕФА, събра и най-много точки от нашите отбори в групите на ЛЕ, а вие бяхте 48/48, 5/5. Така погледнато май е по-друго? ;)

Чеки, чеки... неслучайно дадох примери с аналогични мачове в ПРЕДВАРИТЕЛНИ КРЪГОВЕ на турнирите... Имаш два мача... всички втори срещи които посочих са като гости и резултатите са видими. И разбирам да сте го правили - да го обезценяваш... ама не сте и просто няма как да стане. Ти попита за чудо - да... това беше чудо и да австрийците също ги биха на Анфийлд и сигурно си се гордеят с това. Вие обаче си паднахте като пичо в Ливърпул, когато играхте с тях ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 юли 2013 20:27

Red_Girl написа:Ауу пак сме на тема Левски-ЦСКА.. :lol: Продадени мачове на герена, чета, че някои мислят и че тоя с Иртиш е продаден.. Ех, Борат колко е забогатял.. :lol: :lol:

Моникооо :twisted: , онзиден си говорих с двама ваши юноши, няма да им кажа имената. :twisted:
Те ми казаха, че ако им разследват мачовете, ще им свършат кариерите преди да са започнали. Казаха и някои неща за първенството, но тях няма да ги споделям. ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юли 2013 20:29

Red_Girl написа:Ауу пак сме на тема Левски-ЦСКА.. :lol: Продадени мачове на герена, чета, че някои мислят и че тоя с Иртиш е продаден.. Ех, Борат колко е забогатял.. :lol: :lol:

Може да не ви се вярва, ама като станах преди 2 часа, последното, което исках е, да водя спор с цесекари, кой е по-малко слабият от Левски и техният тим. :lol:

Иронията е, че вас за малко не ви закриха, а Левски отпадна ( при това надигран убедително ) ... От отбор, носещ името на централно-Сибирска река.
А иначе спорим ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 юли 2013 20:29

delqnski47 написа:
ralka_levskarka написа:Влади, какви 10 минути слънчице? Главата си вкара автогола към 88 минута.

Няма значение,важно е какъв характер има отборът!Не може само с 30 метровите удари на Гаджев и с някакъв смешен гол на Дембеле на биеш Лил и да минеш напред!Не става тая работа!Ето Ботев показа характер!Верно,че не игра сщу кой знае какъв съперник,но показа характер и за.....3 минути някъде наниза 2-3 гола!
П.П.От 88-смата минута докрая+продължението има достатъчно време поне за гол!Лил даже тогава щяха да вкарат трети!

Щяха да вкарат трети.. в такъв мач защитата не се размества ;) . И къде сравняваш Лил с Астана не мога да разбера. Нанизали им? Тия бяха с човек по- малко, а да ти припомням ли, че когато Левски вкара в за 2:1 Дембеле беше извън терена и се радваше като малко дете, т.е. Левски бяха с човек по- малко.
Последна промяна от ralka_levskarka на 16 юли 2013 20:30, променено общо 1 път.
Image

Върни се в “Свободна зона”