Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Вожда Борисов отново радио звезда - скандални СРС-та на Буда

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 апр 2013 00:43

ASENOVSKI VOYN написа:След днешният ден колелото се завъртя и вече:
ГРОБ ( ГЕРБ ) = комунизам
а
БСП = демокрация
на 12 май ние решаваме нали ;)

Каква демокрация могат да са пък комунетата от БСП, бе :shock: :shock: :shock: Но е факт, че като кадри, хитрост и обиграност са на светлинни години пред Боко и Цвъко, които са адски тъпи гъзове, типични мутри-милиционери ... И наистина е адски къса паметта на нашия народ, щом за някого БКП може да е алтернатива, при условие че на всеки 8 години са на власт и се осират тотално. ;) И който и нов политически субект да ги замени, след като се осерат и те, простият народ пак си избира БКП и чака нещо различно. Ами само малоумникът повтаря едни и същи грешки и очаква различни резултати. Иначе толкова много идиоти в предизборна кампания не помня отдавна - Боко, комунистите, Пръмовица, Волен, Яне, пародията СДС, Марешки и прочие ... Аз си гласувам за Костов и толкова ;)
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 27 апр 2013 13:16, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 апр 2013 01:55

GOLEADOR написа:
donDiego написа:Никога да не се връщат ГЕРБ на власт,никога !!,а защитниците на тази партия са откровени комунисти,точно такива ,които биха върнали лагерите,а ввменяват на останалите с различно мнение ,че те са такива....това е точно комунистически метод

А ти с какво си по-добър от комунистите щом одобряваш компроматите разнасяне от Станишев?Заставаш зад комунистите , а вменяваш това като вина на другите.ОК,пада ГЕРБ от власт и кой идва на тяхно място?
Ако е БСП и Доган кой от двама ни подкрепя комунизма?Айде по-леко.Тук всеки взе да се прави на уркораст.Явно е заразно!

Виж сега, незная защо си мислиш,че аз съм за социалистите,защо си толкова убеден,че това са компромати на Станишев и защо допускаш ,какво би се случило,ако се върне на власт 3-та коалиция :roll: ,казвам,че трябва някой да понесе политическа и лична отговорност за това,което днес бе изнесено пред обществото и не приемам защитната теза на ГЕРБ,че това е скалъпено,много бързо забравихте какво се случи с Мишо бирата,разговорите с Ваньо Танов за него ,масовите назначения и уволнения на министри и замове...това доказва неподготвеност,незрялост дори,защото като назначиш ръководител,значи имаш визия за бъдеща работа,и сам си го избираш ,мега аматьорско е да сменяш през 2-3 дни министри,шефове на агенции,директори на ДФ..как ли се чувстват европейските партньори на България,като трябва всяка седмица да водят разговори с нов министър...и то от тъп та по-тъп....нима ти харесва ,как се води външната политика от Младенов и ти е много симпатичен ли,че ни вкара в дипломатически (покрити,поне до колкото можаха) скандали с всичките ни съседи и партньори :!: 8-)
пп[offtopic]Много хора са объркани и не намират алтернатива,но това не означава,че трябва яростно да защитават един самозабравил се деспот,докарал младите в България до състояние на паническо бягство от Родината ,докарал невиждана бедност у хората,бедност ,която бе започнала да се забравя,безработица,престъпност в свъхразмери,и не на последно място новообразувана човешка пошлост,малко позабравена ,но набързо припомнена ни и отново възприета и наложена от БОКО И ЦЕЦО[/offtopic]
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 27 апр 2013 06:06

donDiego написа:
GOLEADOR написа:
donDiego написа:Никога да не се връщат ГЕРБ на власт,никога !!,а защитниците на тази партия са откровени комунисти,точно такива ,които биха върнали лагерите,а ввменяват на останалите с различно мнение ,че те са такива....това е точно комунистически метод

А ти с какво си по-добър от комунистите щом одобряваш компроматите разнасяне от Станишев?Заставаш зад комунистите , а вменяваш това като вина на другите.ОК,пада ГЕРБ от власт и кой идва на тяхно място?
Ако е БСП и Доган кой от двама ни подкрепя комунизма?Айде по-леко.Тук всеки взе да се прави на уркораст.Явно е заразно!

Виж сега, незная защо си мислиш,че аз съм за социалистите,защо си толкова убеден,че това са компромати на Станишев и защо допускаш ,какво би се случило,ако се върне на власт 3-та коалиция :roll: ,казвам,че трябва някой да понесе политическа и лична отговорност за това,което днес бе изнесено пред обществото и не приемам защитната теза на ГЕРБ,че това е скалъпено,много бързо забравихте какво се случи с Мишо бирата,разговорите с Ваньо Танов за него ,масовите назначения и уволнения на министри и замове...това доказва неподготвеност,незрялост дори,защото като назначиш ръководител,значи имаш визия за бъдеща работа,и сам си го избираш ,мега аматьорско е да сменяш през 2-3 дни министри,шефове на агенции,директори на ДФ..как ли се чувстват европейските партньори на България,като трябва всяка седмица да водят разговори с нов министър...и то от тъп та по-тъп....нима ти харесва ,как се води външната политика от Младенов и ти е много симпатичен ли,че ни вкара в дипломатически (покрити,поне до колкото можаха) скандали с всичките ни съседи и партньори :!: 8-)
пп[offtopic]Много хора са объркани и не намират алтернатива,но това не означава,че трябва яростно да защитават един самозабравил се деспот,докарал младите в България до състояние на паническо бягство от Родината ,докарал невиждана бедност у хората,бедност ,която бе започнала да се забравя,безработица,престъпност в свъхразмери,и не на последно място новообразувана човешка пошлост,малко позабравена ,но набързо припомнена ни и отново възприета и наложена от БОКО И ЦЕЦО[/offtopic]

Абсолютно лицемерие е да използва думата "пошлост" човек, който лъже и обижда хора, които не познава, без никакви факти! Човек, за който е аматьорско да се сменят хора, които не могат да си свършат работата... И започвай да изброяваш прикритите скандали с "всичките ни съседи и партньори" или това ти е поредната лъжа? Докажи, че Борисов е деспот или пак лъжеш? Докажи, че той е накарал младите да избягат от България или отново лъжеш? Докажи за престъпността в свръхразмери или и за това лъжеш? Докажи, че той е причина за безработицата или отново лъжеш? Докажи, че тази пошлост е новообразувана или отново лъжеш? Толкова пошлост, колкото написа ти за 5 реда не съм виждал! Не отговори на предишното ми съобщение-предполагам ще те е страх да отговориш и на това, но и това е въпрос на манталитет, култура и интелект!
Pro-European написа:2 неща са абсурдни:
- едното е, че хората не се интересували от подслушвания, щото "дневния ред бил друг". Мега клише, което е храна за глупаци.
- да се мисли, че погромът на герб ще донесе гласове на социалистите.

От всички мнения тук, това ли ти се стори абсурдното? И какво точно имаш предвид? Нима дневният ред на бедните, пенсионерите, хората, които живеят под прага на бедност са подслушванията? И кой е твърдял, че гласовете на ГЕРБ ще отидат при комунистите? Или ти не правиш разлика между това, което си написал и че понижението на рейтингът на ГЕРБ е в полза на комунистите? И за какви погроми ми говориш-някаква информация ли имаш или говориш неща, които си измисляш? :shock:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 27 апр 2013 09:05

parvanoff,ако се чувстваш обиден,говори лошо за теб,..така ми се струва.Да използваш "контраобиди" в този случай е показателно що за човек си,защото никъде в последният си пост не съм обидил персонално никой.Наричаш ме лъжец..аз бих те нарекъл манипулиран глупец,но това едва ли ще промени нещо ,всичко свърши за фашизоидната ви организацийка.
ПП:[offtopic]Поне ник-а си смени,че с тези разсъждения и с този ник си като контрареволюционер в очите на тукпишещите...венсеремос другарю :mrgreen:[/offtopic]
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 27 апр 2013 09:33

Който иска да бъде управляван чрез подслушване, изнудване, ограничаване на правото на свободно общуване, страх и т.н. да си копи самолетен билет за Северна Корея, Китай или Куба, за всички останали на 12 май пред урните инак лошо ни се пише ако ГРОБ остане на власт :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 апр 2013 10:39

Моето мнение е че Борисов е толкова зависим от бившия си вътрешен министър, че призна на всеослушание, че партията е негова!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 апр 2013 10:53

Че то 68 години комунягите непрестанно ни подслушват, ограничават правото на свободно общуване и издевателстват над българския народ , който е зомбиран с болшевизъм-комунизъм! България, за да бъде върната на българите трябва радикална и безкомпромисна декомунизация и лустрация комунягите трябва да са по затворите и да дават показания за престъпленията които са извършили и още извършват над нормалните хора! Но тази декомунизация няма как да стане с комунистически банди като СДС, ГЕРБ ,Атака, ДСБ, ВМРО , ГОРД, РЗС и всички други производни на терористичната и престъпна банда БКП!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 27 апр 2013 11:48

СЦЕНАРИЙ ЗА филма "КОМПРОМАТ"

Работно заглавие - "Миро Мършата"

сценарист КДС(ДС)

продуцент - Еврейчето
режисьор - Тракторчето

главни герои:

Мършата
Палавницата
Фаса
Набора
Диалекта
Вицето
Главния:

Кастинг:

Режисьора одобрява като главни герои:
Мършата
Палавницата, (тя по нареждане на Режисьора, е поставила в сексуална и финансова зависимост Мършата!)
Фаса - (отпада от проекта поради това че е осветен от скрита камера на Нова ТВ)

Сцена ПЪРВА

Чрез свои хора в СДОТО Режисьора е организира неформално подслушване, което следва да бъде "разкрито" от Продуцента! Продуцента внася публично в прокуратурата "анонимен" сигнал, изготвен от Режисьора, в който обвинява Вицето за незаконното подслушване!

Сцена ВТОРА

Режисьора се обажда на своя приятел Набора от СДОТО, да му честити рождения ден, казва му че като гледал новините по телевизията е разбрал че е "разкрит", Набора зарязва рождения си ден и отива да прикрие следите от "подслушването"!

Прокуратурата "разобличава" Набора и "приятелите" на Режисьора, и им повдига обвинения!

Сцена ТРЕТА

Мършата отива на среща с Режисьора, Режисьора го моли да остави смартфона си при охраната, защото разговора трябва да е конфиденциален.
"охраната" хаква телефона и му инсталира шпионски скрит софтуер, чрез който Режисьора може да подслушва онлайн!

Сцена ЧЕТВЪРТА

Мършата споделя на Палавницата, че си е насрочил среща с Главния заедно със своя приятел Диалекта. След като Мършата заспива, Палавницата се обажда на Режисьора и го уведомява за датата и часа на срещата!

Мършата отива на гости на Главния заедно с Диалекта, там те си говорят за политика, жени, женствени мъже и капути(Бареков), Режисьора записва разговора!

Сцена ПЕТА

Сценариста и Продуцента уговарят интервю на Мършата в сутрешния блок на бТВ.

Мършата отива на интевюто и "разкрива" че Вицето подслушва всички в държавата и ЕС!

ЕПИЛОГ(Фалшив Финал)

На другия ден, Режисьора разпраща по електронната поща, записа от къщата на Главния, до всички медии, като обявява че Вицето е слушал Главния!

Продуцента изрично е инструктирал платените медии, да не дават гласност на пасажа от който става ясно че Главния(Бойко Борисов) е един изключително честен и принципен човек!

"
М. Н.: Така – и това разбиране, минаваме през техническо задание на съответната обществена поръчка. И техническото задание на тия поръчки са го правили Криси (3) , Миро, тоя моя пиар (4) и тоя Боян (5) – педерастът на Сашо (6).
Б. Б.: Не на Сашо, а на Славка Бозукова (7).
М. Н.: Да, де на Славка.
Б. Б.: Аз съм го изгонил тоя още като бях главен секретар, 60 000 лева събра за деца сираци и ги украдна всичките. От мое име ги беше събрал. Тоя Боянчо Кривогледия.
М. Н.: … И Ани Русчева, дето тая на…. (8)
Б. Б.: … Аз къдет’ съм, той (Боян) не може да се появи. Така че, ако си работил със него, аз изрично съм предупредил за какъв човек става въпрос!
М. Н.: Ми той Сашо ми го прати.
Б. Б.: Ми да не ти го е пратил, бе! Къв ти е Сашо да ти го прати? Аз съм го изгонил, че ми е украднал 60 000 лева, беше събрал за деца, за сираци от мое име! Ще ти го пратим аз крадеца???!
М. Н.: … и Ани Русчева. Те са ми дали… и те идват при мен и казват: “Ние сме се разбрали, “Труд”, “24 часа”…”
Б. Б.: Ма хубаво, те не могат да се разберат, ама ти(Найденов) си ПРИНЦИПАЛА.
М. Н.: Аз за т’ва казвам, че притеснения нямам, щото…
Б. Б.: Не е виновен тоя, който яде баница, а тоя дето я дава, (ти Найденов си виновен)! "

Продуцента свиква пресконференция на "столетната" си партия, зависимата от него тв7 я предава директно, там Продуцента се възмущава как Вицето подслушва Главния, как всички са маскари!

ФИНАЛ преди Финала

На другия ден, поради това че ефекта от компромата е незначителен, Режисьора ненадейно АКТИВИРА и изпраща Феса при ДикOFF, Фаса заявява че Вицето е организирал група за мокри поръчки в МВР! ку, ку!

Филма се снима с любезното съдействие на

генералния спонсор БСП69ДПС,

както и на

П.Р. агенция Моника&Хохегер!

Следва продължение!
Последна промяна от DANS на 28 апр 2013 11:58, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 апр 2013 20:21

parvanoff написа:Твоето мнение отдавна не означава нищо... Човекът с няколкото акаунта, банван, заради "културният" и "интелигентен" начин на изразяване, който лъже, за да докаже тезата си, което не се прави от честен човек, а дори няма и потенциалът да води един културен диалог, а само обижда и то хиляди хора-дори и в случая се вижда как обижда, като всеки, който няма просто какво умно да каже, защото няма доводи, с които да докаже тезата си!... Това нито е смешно, нито е положително-това просто е тъжно... Тъжно е, защото той не води градивни дискусии, с които да стигне до начин за подобряване на положението, както на себе си, така на хората около него, а и на всички хора в България, а за него е по-важно да обижда хората...

Кой те пита, бе, пуряк? Муклесс!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 27 апр 2013 20:23

Viktor4o_Rs написа:Каква демокрация могат да са пък комунетата от БСП, бе :shock: :shock: :shock: Но е факт, че като кадри, хитрост и обиграност са на светлинни години пред Боко и Цвъко, които са адски тъпи гъзове, типични мутри-милиционери ... И наистина е адски къса паметта на нашия народ, щом за някого БКП може да е алтернатива, при условие че на всеки 8 години са на власт и се осират тотално. ;) И който и нов политически субект да ги замени, след като се осерат и те, простият народ пак си избира БКП и чака нещо различно. Ами само малоумникът повтаря едни и същи грешки и очаква различни резултати. Иначе толкова много идиоти в предизборна кампания не помня отдавна - Боко, комунистите, Пръмовица, Волен, Яне, пародията СДС, Марешки и прочие ... Аз си гласувам за Костов и толкова ;)

Изборът ти е логичен, но за жалост гласът ти ще отиде на вятъра, ДСБ с този 1,5 % няма да влезе!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”