Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ros » 15 юли 2013 16:01

t0bl3ro_bg написа:До къде стигнахме - и "ros" да ги ползва тези златни фрази ;д

Че тези не са копирани... иновирани са :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2013 16:02

siniq_fen написа:Може би един ден отново ще имаме поводи да се радваме, кой знае.

Аз имам някакво странно усещане,че при вас се зароди някакъв навик с ранно отпадане в Европа!Дано не съм прав,разбира се!Даже си спомням,че като играхте с тия казахстанци и се връщах от Банско!Часът беше 16:14,вие вече бехте почнали,а аз бях забравил напълно!От някаква случайност и скука реших да проверя спортала на телефона.....и какво стана....
Първо прочетох Левски - Иртиш 2:0 (началото на изречението.....)!Докато мозъкът ми асимилира и поправи грешната информация(която е всъщност Иртиш - Левски 2:0),нататък изречението беше ''сините с 10 души''!Поправителните сигнали вече бяха достигнали до ''горе'' и се смесиха с още един ужасяващ факт!За пръв път се УЖАСЯВАМ в буквалния смисъл на ваша загуба(и хич не беше приятно чувството)!След това се сетих ''абе те май началото им беше в 16:00''!Погледнах си часовника......16:16 май беше!Е тва вече беше върхът на сладоледа за мене!Бях сигурен,че ще се затрудните и по някакъв начин ще минете,ама такова животно не очаквах,че ще ми дойде от засада......
Та има някаква такава тенденция при вас и дано не се окаже истина,защото хич не е приятно! :roll: Според мен тази тенденция е продиктувана от психиката на играчи и ръководство!В такъв случай трябва масова чистка в отбора,та да се махнат човечетата със заешки сърца(а футболистите ви определено са такива)
Колкото до ЦСКА...там проблемите по скоро са в управлението на клуба,което е довело до това състояние ,така че бирата там е съвсем друга!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 юли 2013 16:03

Другата седмица
Изображение
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1TD_pSeNelU[/youtube] 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 16:06

delqnski47 написа:
siniq_fen написа:Може би един ден отново ще имаме поводи да се радваме, кой знае.

Аз имам някакво странно усещане,че при вас се зароди някакъв навик с ранно отпадане в Европа!Дано не съм прав,разбира се!Даже си спомням,че като играхте с тия казахстанци и се връщах от Банско!Часът беше 16:14,вие вече бехте почнали,а аз бях забравил напълно!От някаква случайност и скука реших да проверя спортала на телефона.....и какво стана....
Първо прочетох Левски - Иртиш 2:0 (началото на изречението.....)!Докато мозъкът ми асимилира и поправи грешната информация(която е всъщност Иртиш - Левски 2:0),нататък изречението беше ''сините с 10 души''!Поправителните сигнали вече бяха достигнали до ''горе'' и се смесиха с още един ужасяващ факт!За пръв път се УЖАСЯВАМ в буквалния смисъл на ваша загуба(и хич не беше приятно чувството)!След това се сетих ''абе те май началото им беше в 16:00''!Погледнах си часовника......16:16 май беше!Е тва вече беше върхът на сладоледа за мене!Бях сигурен,че ще се затрудните и по някакъв начин ще минете,ама такова животно не очаквах,че ще ми дойде от засада......
Та има някаква такава тенденция при вас и дано не се окаже истина,защото хич не е приятно! :roll: Според мен тази тенденция е продиктувана от психиката на играчи и ръководство!В такъв случай трябва масова чистка в отбора,та да се махнат човечетата със заешки сърца(а футболистите ви определено са такива)
Колкото до ЦСКА...там проблемите по скоро са в управлението на клуба,което е довело до това състояние ,така че бирата там е съвсем друга!

Доста вярно.
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 16:08

Аз пък да си призная... специално излязох от обяд (в Порто беше 14 и 10 часа), за да проверя началото на мача и като отворих сайта 1-0 :o ... Докато го рестартирам, щото заби... пак зарежда 2-0 :lol: :lol: :lol: . Викам си - още не съм си изял десерта, а то... :lol:

[offtopic]Признавам си че очаквах да отпаднете но не и по такъв категоричен начин!!! Това, което се случи, е наистина тотален провал и няма как да не добавя, че е отново в колонката Левски :|[/offtopic]
Последна промяна от ros на 15 юли 2013 16:11, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 юли 2013 16:10

Група Д: Аржентина, Италия, България

17 юли: Аржентина - България
18 юли: България - Италия
19 юли: Аржентина - Италия
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 16:11

modor написа:Група Д: Аржентина, Италия, България

Мачкаме! 8-)
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 16:12

ros написа:Признавам си че очаквах да отпаднете но не и по такъв категоричен начин!!! Това, което се случи, е наистина тотален провал и няма как да не добавя, че е отново в колонката Левски :|

Какво говориш, това е най-големия резил в цялата история на отбора!
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 16:12

modor написа:Група Д: Аржентина, Италия, България

Като преизчислиш часовата разлика...

18 юли: Аржентина - България
19 юли: България - Италия
20 юли: Аржентина - Италия ... все в три сутринта :lol:

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 15 юли 2013 16:13

И с Еталия ли ще играем в 3 часа ?
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”