Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ros » 15 юли 2013 15:44

Red_Girl написа:
ros написа:
Red_Girl написа:
siniq_fen написа:Хубаво, ама и вие никога няма да разберете какво чувстваме ние 8-)

Не искам и да разбирам... толкова много мъка и срам няма да ми допада. :lol:

:lol: :lol: :lol:

Роска, кажи каквосмяташ за новия сезон, за да си го сложа в подписа и да се случи. Виж как като каза още март месец, че заради Левски А група ще е без съдии, след това се случи. :lol:

Не желая дя стявям популярен в подписите на когото и да е :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 юли 2013 15:46

ros написа:Не желая дя стявям популярен в подписите на когото и да е :lol:

Кажи, че ше сме шампиони за 100-годишнината на Левски и всичко ше е точно. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 15:46

Аз си чакам минутките на водещия... с интерес :lol: :lol: :lol:
Офтопик:
Едва ли ще ги дочакам де... то когато стане криво и шефовете отиват на море. За тяхна радост последните сезони все мо морско време им се случва :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 15:46

delqnski47 написа:
siniq_fen написа:
delqnski47 написа:
rhaegar написа:
Ами имаше доста за разказване :lol:

Но никой не може да бие приказките, които онези дядовци разказват на онези внуци, как любимият им отбор е бил велик преди 1826489462355739 години.

Затова е историята,за да се разказват тези събития!Дали е било вчера или преди 100 години,няма значение,защото е минало !Проблемът при вас е,че си избирате разни откъснати от времето периоди,а не зачитате целия,както и трябва да бъде ;) Но аз не се впечатлявам от този факт,поради простата причина,че историята е най-използваната наука за пропаганда и интереси на определени субекти!Още от древността се изкривявала,та какво остава за днес!
Иначе и България е била велика преди много години,но това не пречи да се гордеем с нейното минало,макар че това с нищо не ни прави по богати материално.....но материалното е нищо в сравнение с чувството,което усещаш вътре в себе си!Така и ние се гордеем с нашия си ЦСКА,така и всички се гордеят с 94-та година!Както един румънец или македонец няма да разбере гордостта,която ние притежаваме с миналото на нашата държавва,така и един обикновен левскар няма да ни разбере какво чувстваме ние!Така че подмятания от сорта на ''успехите ви са на стари ленти'' са инфантилна провокация и болен комплекс! ;)

Хубаво, ама и вие никога няма да разберете какво чувстваме ние 8-)

Зависи за кое ''чувство'' става въпрос :lol: Ако говориш за ''лошото''...да,почувствахме го вече като отпаднахме от Мура :lol: Макар,че тогава имаше десетки проблеми в клуба,нямахме ВТБ и разни спонсори,нямахме медийно спокойствие,което до някаква степен осигурява сред масовото червено общество и в самия отбор чувство за прозрачност и спокойствие!Имахме ТОЧНО 14 картотекирани играчи(с юношите..без тях мисля,че правихме 11,макар да не съм много сигурен) + още десетки проблеми!
Това не са оправдания...просто отбелязвам неща,които са истина!
Иначе си прав,да!И обратното също е вярно,но аз наблегнах на изказвания от сорта на ''старите ленти'',което може да се приеме за вярно,но може и да се приеме за не толкова правилно!

Може би един ден отново ще имаме поводи да се радваме, кой знае.
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 15:47

Red_Girl написа:
ros написа:Не желая дя стявям популярен в подписите на когото и да е :lol:

Кажи, че ше сме шампиони за 100-годишнината на Левски и всичко ше е точно. :lol:

Нека минат поне 5 кръга де... та ние още и един сериозен мач не сме играли :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 15:48

siniq_fen написа:Може би един ден отново ще имаме поводи да се радваме, кой знае.

Със сигурност ще имаме... Лошото е, че ни докараха до там, че скоро време ще се радваме и на малките неща... като преминаване във втори кръг на ЕКТ :lol: :lol:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 15:50

ros написа:
siniq_fen написа:Може би един ден отново ще имаме поводи да се радваме, кой знае.

Със сигурност ще имаме... Лошото е, че ни докараха до там, че скоро време ще се радваме и на малките неща... като преминаване във втори кръг на ЕКТ :lol: :lol:

Това е доста, доста лошо :lol: :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 15 юли 2013 15:50

Офтопик:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 15:57

siniq_fen написа:
ros написа:

Това е доста, доста лошо :lol: :lol: :lol:

Ко? ДА :lol:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 15 юли 2013 16:00

До къде стигнахме - и "ros" да ги ползва тези златни фрази ;д

Върни се в “Свободна зона”