Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 14:57

t0bl3ro_bg написа:
siniq_fen написа:Лошото е, че са само приказки вече, били те такива или онакива...

Аз благодарение на тези приказки съм фен на този велик отбор и благодаря на баща ми, че ми ги е разказвал. Малко късно ме заведе на стадиона - 9 годишен, но все пак.. усетих още от първия ми мач, че това е моя отбор, може би повлиян и от това че станахме шампиони точно на първото ми посещение.

Срещу Литекс ли? И аз бях там :) Само че далеч не беше първия ми мач :)
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 14:59

rhaegar написа:
ros написа:
rhaegar написа:Абе аз на моите може и да им разказвам, живот и здраве, за 1/4 финал в УЕФА, ама ти на твоите дали ще можеш поне за появяване на пролет в ЕКТ, не съм съвсем сигурен 8-)

Аз си спомням полуфинала на ЦСКА и Барса и онези голове на Стоичков на Камп Ноу срещу Субисарета... и с удоволствие ще им ги разказвам живот и здраве. ;)

Мдааа, забравих че си древен :lol:

Ама пък по-младите няма да могат.

:lol: :lol: :lol: Със старите кучета нема се ебаваш ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 15 юли 2013 15:06

siniq_fen написа:
t0bl3ro_bg написа:
siniq_fen написа:Лошото е, че са само приказки вече, били те такива или онакива...

Аз благодарение на тези приказки съм фен на този велик отбор и благодаря на баща ми, че ми ги е разказвал. Малко късно ме заведе на стадиона - 9 годишен, но все пак.. усетих още от първия ми мач, че това е моя отбор, може би повлиян и от това че станахме шампиони точно на първото ми посещение.

Дам :)

Уникално беше, малко бях в шок да видя толкова много хора, но на 3-4 мач свикнах да виждам стадиона пълен.
Още обаче си пазя в едно бурканче част от тревата, малко е изсъхнала ама сега проблем няма да правим за това :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 15:19

t0bl3ro_bg написа:
siniq_fen написа:
t0bl3ro_bg написа:

Дам :)

Уникално беше, малко бях в шок да видя толкова много хора, но на 3-4 мач свикнах да виждам стадиона пълен.
Още обаче си пазя в едно бурканче част от тревата, малко е изсъхнала ама сега проблем няма да правим за това :mrgreen:

Да, нахлухме и беше лудница :)
Не мога да се сетя кой беше първия ми мач на Левски, но ако не се лъжа беше срещу Славия Прага през 2004 година. Или поне от него имам спомени.
Иначе първия мач, на който присъствах, беше България 2:1 Андора година по-рано. Квалификациите за Евро 2004 :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 юли 2013 15:21

Кво става барбарони, Присо официално си е удома. Казах ви, че няма толкова лесно да си тръгне. :lol: Сега остава и да се сбъде предсказанието ми, че ше свкара гол и ше му потръгне. 8-) :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2013 15:21

rhaegar написа:
Ами имаше доста за разказване :lol:

Но никой не може да бие приказките, които онези дядовци разказват на онези внуци, как любимият им отбор е бил велик преди 1826489462355739 години.

Затова е историята,за да се разказват тези събития!Дали е било вчера или преди 100 години,няма значение,защото е минало !Проблемът при вас е,че си избирате разни откъснати от времето периоди,а не зачитате целия,както и трябва да бъде ;) Но аз не се впечатлявам от този факт,поради простата причина,че историята е най-използваната наука за пропаганда и интереси на определени субекти!Още от древността се изкривявала,та какво остава за днес!
Иначе и България е била велика преди много години,но това не пречи да се гордеем с нейното минало,макар че това с нищо не ни прави по богати материално.....но материалното е нищо в сравнение с чувството,което усещаш вътре в себе си!Така и ние се гордеем с нашия си ЦСКА,така и всички се гордеят с 94-та година!Както един румънец или македонец няма да разбере гордостта,която ние притежаваме с миналото на нашата държавва,така и един обикновен левскар няма да ни разбере какво чувстваме ние!Така че подмятания от сорта на ''успехите ви са на стари ленти'' са инфантилна провокация и болен комплекс! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 15 юли 2013 15:25

Изкарал съм 4 на изпита по математика :o
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 15:30

delqnski47 написа:
rhaegar написа:
Ами имаше доста за разказване :lol:

Но никой не може да бие приказките, които онези дядовци разказват на онези внуци, как любимият им отбор е бил велик преди 1826489462355739 години.

Затова е историята,за да се разказват тези събития!Дали е било вчера или преди 100 години,няма значение,защото е минало !Проблемът при вас е,че си избирате разни откъснати от времето периоди,а не зачитате целия,както и трябва да бъде ;) Но аз не се впечатлявам от този факт,поради простата причина,че историята е най-използваната наука за пропаганда и интереси на определени субекти!Още от древността се изкривявала,та какво остава за днес!
Иначе и България е била велика преди много години,но това не пречи да се гордеем с нейното минало,макар че това с нищо не ни прави по богати материално.....но материалното е нищо в сравнение с чувството,което усещаш вътре в себе си!Така и ние се гордеем с нашия си ЦСКА,така и всички се гордеят с 94-та година!Както един румънец или македонец няма да разбере гордостта,която ние притежаваме с миналото на нашата държавва,така и един обикновен левскар няма да ни разбере какво чувстваме ние!Така че подмятания от сорта на ''успехите ви са на стари ленти'' са инфантилна провокация и болен комплекс! ;)

Хубаво, ама и вие никога няма да разберете какво чувстваме ние 8-)
Само Левски!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 юли 2013 15:35

siniq_fen написа:Хубаво, ама и вие никога няма да разберете какво чувстваме ние 8-)

Не искам и да разбирам... толкова много мъка и срам няма да ми допада. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 15:36

Red_Girl написа:
siniq_fen написа:Хубаво, ама и вие никога няма да разберете какво чувстваме ние 8-)

Не искам и да разбирам... толкова много мъка и срам няма да ми допада. :lol:

Бях сигурен, че ще има такава реакция. Сега да питам Делянски това ако не е провокация какво е и отговор "Истина!" няма да приема за сериозен 8-) :lol:
Само Левски!

Върни се в “Свободна зона”