Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот sin4ec » 09 дек 2015 20:13

Тия са редки царвули, да им сера в устата. Да съм цял ден на работа и да не мога да се прибера заради тая плява-вадя тръбата и ги почвам, деева и боклука мръсен...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 дек 2015 20:36

sin4ec написа:Тия са редки царвули, да им сера в устата. Да съм цял ден на работа и да не мога да се прибера заради тая плява-вадя тръбата и ги почвам, деева и боклука мръсен...

А по Борисов и компания кога ще играе тръбата? Или там има вече преференции... :?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 дек 2015 20:43

diplomat написа:
CTAHKO написа:
sin4ec написа:А тия прошлеци за кво протестират в центъра, пак ли има спонсорство от амбасадата?

Те други вече не протестират 8-) Гаранция че тич дни, по някой от сутрешните блокове ще има поканени от "Протестна мрежа" 8-) Сам прецени от къде идват парите и дали са спонтанни протестите 8-)

Така, така... Всички протестиращи са платени, всички във властта са пичове. Ама нали като падне ГЕРБ и пада едно финансиране, дето... Кво да го говорим, всеки знае за какво става въпрос.

Точно така 8-) Кой ги докара тия на власт 8-) Не бяха ли умните и красивите, срещу скромно заплащане естествено 8-) Сега кой протестира :roll: Не са ли същите 8-) Или ще ми кажеш, че тогава са протестирали за пари, а сега протестират заради брбата срещу системата 8-) Продажници сте и това е :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 дек 2015 20:47

CTAHKO написа:Точно така 8-) Кой ги докара тия на власт 8-) Не бяха ли умните и красивите, срещу скромно заплащане естествено 8-) Сега кой протестира :roll: Не са ли същите 8-) Или ще ми кажеш, че тогава са протестирали за пари, а сега ротестират заради брбата срещу системата 8-) Продажници сте и това е :!:

Такива старчоци с деменция като теб докараха гърбавите на власт. ;) 8-) Продажник и лицемер си само ти в този форум - всеки ден си сменяш позициите и не можеш да си следиш глупостите, които плещиш. Ама така е като не ме слушаш и не си пиеш хапчетата, дедко. :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 дек 2015 20:53

diplomat написа:А по Борисов и компания кога ще играе тръбата? Или там има вече преференции... :?

Аааа, Борисов вие си го избрахте. Победи с по 70-80%, и всеки вика-ама не съм аз...да бе да. Тоз филм сме го гледали. Срещу този и управлението му вадя тръбата, ама един 10 януари ми стига и съм с десет наум.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 дек 2015 21:00

sin4ec написа:
diplomat написа:А по Борисов и компания кога ще играе тръбата? Или там има вече преференции... :?

Аааа, Борисов вие си го избрахте. Победи с по 70-80%, и всеки вика-ама не съм аз...да бе да. Тоз филм сме го гледали. Срещу този и управлението му вадя тръбата, ама един 10 януари ми стига и съм с десет наум.

Не знам кои сме "ние". Аз за ГЕРБ през живота ми един път не съм гласувал и не смятам да гласувам. Нито пък съм част от протестна мрежа, ако това намекваш. Тях никой не ги кани и не им иска присъствието - те сами се самопоканват. И защо винаги когато някой протестира, то той задължително трябва да се свързва с тая мрежа и да се оплюва? :?: Изобщо не е коректно. Значи поколението било зле, всички са чалгари, не се интересуват от случващото се в държавата, кой ни тъпче постоянно от властови позиции и т.н., но пък тези, които проявяват будно гражданско мнение, са оплювани и ругани още повече... Какво по дяволите?!? :shock: Всичко ни е сбъркано в тая страна...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 дек 2015 21:27

Не се спичай излишно. 97-ма януари бях студент, агиткаджия и още вярвах, че можем да променим нещо. Подпалихме РайхКомунстага, повечето от нас дадоха фира в този бой, а след няколко месеца циганинът Костов, който дойде на власт благодарение на нас, ни се изплю в лицата.
Тогава прозрях всичко, случило се предните 7 и в последващите N години. Няма промяна, няма нищо. Комунистически боклуци си бяха, са и ще бъдат на власт. Може да се маскират като евроатлантици, евролиберасти, латиноседерасти-но това е същата гмеж и сбирщина, чиято основна черта е некадърност и лизане на нечий задник за пост и комисионна...
Точно в ГЕРБ и РБ се събраха най-много такива боклуци. Тези олигофрени ще направят федерос на звездите от американското знаме, само и само да има далавера. Ако се обърнат нещата-ще сложат каскетите и първа писта пред Руското посолство да се кланят и лижат оградата. И на джамията ще се подложат, и надписи от Корана ще си изпишат на колите, за да са в крак с времето и да лапат.
Това е положението. Аз седя и им гледам сеиря.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 дек 2015 21:31

diplomat написа:
sin4ec написа:

Не знам кои сме "ние". Аз за ГЕРБ през живота ми един път не съм гласувал и не смятам да гласувам. Нито пък съм част от протестна мрежа, ако това намекваш. Тях никой не ги кани и не им иска присъствието - те сами се самопоканват. И защо винаги когато някой протестира, то той задължително трябва да се свързва с тая мрежа и да се оплюва? :?: Изобщо не е коректно. Значи поколението било зле, всички са чалгари, не се интересуват от случващото се в държавата, кой ни тъпче постоянно от властови позиции и т.н., но пък тези, които проявяват будно гражданско мнение, са оплювани и ругани още повече... Какво по дяволите?!? :shock: Всичко ни е сбъркано в тая страна...

Единствените сбъркани в тази държава сте вие 8-) Били се самопоканили на протестите, пък вие какво правите? Гледате ги и им се радвате 8-) Що ме им хвърлите по едни тръби на тия платени толерасти и да видим дали ще продължат да се самопоканват 8-) Щом им позволявате да си развяват коня и марширувате рамо до рамо, занчи сте им съучастници 8-) Факт 8-) :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 дек 2015 22:42

Ей, нямало пари за пътища, вдигат ни ударно винетките, ама за лукс и охолство за някои богопомазани пари винаги се намират:

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/koj-lyzhe-za-luksoznite-dzhipove-za-gorskite-6046864

Чак трябвало и да имат монитори отзад, леле-мале.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 дек 2015 22:47

В България останахме към 6 - 6.5 млн. най-много и то когато се върнат гурбетжиите, за да си видят близките за 1-2 месеца.
Няма нужда от тая мега държавна и властова администрация.

Баси, то поне да вършеха няква читава работа, а не са нищо повече от бездънна яма за кинти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”