Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 09 юли 2013 11:20

Между другото Данчо Милиев нямаше да направи толкова грешки, колкото направиха Пелето и Везалов ;) :mrgreen: :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 юли 2013 11:25

siniq_fen написа:Между другото Данчо Милиев нямаше да направи толкова грешки, колкото направиха Пелето и Везалов ;) :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Той затова още не може да си намери отбор, горкия, защото е много добър :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 09 юли 2013 11:26

tevez написа:
siniq_fen написа:Между другото Данчо Милиев нямаше да направи толкова грешки, колкото направиха Пелето и Везалов ;) :mrgreen: :mrgreen:

Вземете го под крилото си.

П.п Иво никъде не пише, че Присо се е махнал. Все още има надежда. 8-)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 юли 2013 11:27

tevez написа:

Прав си. Момчето мисли къде е най-добре да отиде, тъй като несъмнено има доста оферти за него ;) Още ме е яд, че не можа да покаже играта, с която през 2010 беше най-добрия защитник в България.
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 юли 2013 11:29

Red_Girl написа:П.п Иво никъде не пише, че Присо се е махнал. Все още има надежда. 8-)

Е чак никъде :lol: Нали ти пратих някъв линк.. Се едно. Честно казано и аз мисля, че ще остане. С един приятел са много близки и Присчето му казал, че няма да си тръгне. Любов ли бе да я опишеш :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 юли 2013 11:30

siniq_fen написа:
tevez написа:

Прав си. Момчето мисли къде е най-добре да отиде, тъй като несъмнено има доста оферти за него ;) Още ме е яд, че не можа да покаже играта, с която през 2010 беше най-добрия защитник в България.

Ще видим къде ще отиде(ако въобще някъде отиде) :lol: Може да спре с футбола. Не е неговият спорт това.

Милиев го бях нарочил на гонене отдавна, след толкова години най-накрая мисията е изпълнена. Сега идва ред на Илиян Йорданов. Той е Милиев номер 2. Той дори е още по-некадърен от Милийката. Да видим кога ще му дойде и неговото време. ;)

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 09 юли 2013 11:31

Здравейте, в очакване на морето :)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 09 юли 2013 11:33

tevez написа:Ще видим къде ще отиде(ако въобще някъде отиде) :lol: Може да спре с футбола. Не е неговият спорт това.

Милиев го бях нарочил на гонене отдавна, след толкова години най-накрая мисията е изпълнена. Сега идва ред на Илиян Йорданов. Той е Милиев номер 2. Той дори е още по-некадърен от Милийката. Да видим кога ще му дойде и неговото време. ;)

В момента само Везалов и Дани Димов биха стояли по-добре от Миличкия и то само ако наистина са във форма. (Силно се надявам, че те ще стартират в Павлодар, не знам какъв е тоя фетиш Пелето да го мъчат там :evil: ). Иначе Илиянчо си е Дани Младенов номер 2. Ама е по-добър вариант, защото поне ги надбягва, проблема е, че и той като Младенов забие поглед в топката и се затвори в омагьосан квадрат - аутлинията, тъчлинията и двама съперници :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 юли 2013 11:37

siniq_fen написа:
tevez написа:Ще видим къде ще отиде(ако въобще някъде отиде) :lol: Може да спре с футбола. Не е неговият спорт това.

В момента само Везалов и Дани Димов биха стояли по-добре от Миличкия и то само ако наистина са във форма. (Силно се надявам, че те ще стартират в Павлодар, не знам какъв е тоя фетиш Пелето да го мъчат там :evil: ). Иначе Илиянчо си е Дани Младенов номер 2. Ама е по-добър вариант, защото поне ги надбягва, проблема е, че и той като Младенов забие поглед в топката и се затвори в омагьосан квадрат - аутлинията, тъчлинията и двама съперници :lol:

За по-добър вариант... трудно. Все пак Младенов като носеше екипа на Пирин и вкара не малко голове под ръководството на Грозданов. После в Левски направи някои силни мачове в Лига Европа. Докато този смешник дойде от майната си, без да е вкарал един важен гол за Локо Пд, дори беше резерва там. Изведнъж идва в Левски и играе титуляр. Еееййй Богууу!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юли 2013 11:39

siniq_fen написа:Иначе Илиянчо си е Дани Младенов номер 2. Ама е по-добър вариант

Абе въобще не е по-добър, щото Младенов каквито голове вкара в Европа, Илианчо само ще ги сънува. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Върни се в “Свободна зона”