THE G.A.M.E написа:becks32milan написа:Истински усещаш че си на планина когато си на палатки
Т'ва е заради комарите ...
Комари високо в планината?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:becks32milan написа:Истински усещаш че си на планина когато си на палатки
Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:becks32milan написа:Истински усещаш че си на планина когато си на палатки
becks32milan написа:Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:becks32milan написа:Истински усещаш че си на планина когато си на палатки
На 1600 метра има и комари и таралежи, даже и змии има ама малки...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

siniq_fen написа:Айде, че тука чичо ви рос нещо ме задържа с интелекта си и не мога да се наспя сега заради негоЛека нощ!
Кашчей написа:Стара планина, местност над Плачковци.. може би 1300 метра, а може и по-малко.Бунгала, нощи... аз навън, по къси гащи само, седнал на табуретката, с бира до мен, музика и книга... почти цяла нощ.Как пък един комар не ми каза здрасти?!А наблизо има река.
И това 2 години подред, в разгара на лятото.
Кашчей написа:Стара планина, местност над Плачковци.. може би 1300 метра, а може и по-малко.Бунгала, нощи... аз навън, по къси гащи само, седнал на табуретката, с бира до мен, музика и книга... почти цяла нощ.Как пък един комар не ми каза здрасти?!А наблизо има река.
Кашчей написа:THE G.A.M.E написа:becks32milan написа:Истински усещаш че си на планина когато си на палатки
delqnski47 написа:Кашчей написа:Стара планина, местност над Плачковци.. може би 1300 метра, а може и по-малко.Бунгала, нощи... аз навън, по къси гащи само, седнал на табуретката, с бира до мен, музика и книга... почти цяла нощ.Как пък един комар не ми каза здрасти?!А наблизо има река.
Не те харесват сигурно
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта