Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 80 години от началото на терора
Е....й турчин не знаеш ли, че Сталин никога не е бил Руснак. Освен това до сега Запада нападат Русия, а не обратно. Масоните не са измислени и създадени от Руснаците, а от западняците. Не забравяй, че Енгилизите са докарвали по-големи беди на България, защото винаги са подкрепяли турците, което доказва, че си такъв.
dodo7271 написа:На 10 юли се навършиха точно 80 години от създаването на КГБ. Тази дата се приема за началото на нечовешкия терор и касапница, иницирана от Сталин и неговата хунта. Русофили, четете внимателно и вижте на какви животни се кланяте и величаете....
http://clubz.bg/5836-stalinskiqt_teror_ ... _80_godini
Не,е че съм русофил или отричам това което е направил Сталин, но защо няма статия за примерно МИ-6, която е по-стара от КГБ? Да не говорим,че англичаните имат може би най-старите тайни служби в Европа и света, които са имали в началото за цел да се доносничи кой говори против "кралицата" .Всяка монета има две страни.
- Irish stout
- Контакти:
CTAHKO написа:Поздравявам Ви за положения труд, благодарим Ви, но не ни се чете
Викаш, когато не е според опорните точки на Позитано, не заслужава внимание?
Аз пък съм на обратно мнение. Докато не стане ясно, че нацизъм = комунизъм, не трябва да се спира.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Irish stout написа: Докато не стане ясно, че нацизъм = комунизъм, не трябва да се спира.
Нацистките и комунистическите режими са почти едни и същи. Но комунизъм и нацизъм са две различни неща. За нацизъм не знам, но комунизъм до сега не е имало.
Бял ден да не видят всички служили на тази уродлива структура
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Балкански Орел
- Контакти:
И Сталин и Хитлер са били евреи.
[center]Levski & Lazio[/center]
Irish stout написа:CTAHKO написа:Поздравявам Ви за положения труд, благодарим Ви, но не ни се чете
Викаш, когато не е според опорните точки на Позитано, не заслужава внимание?
Аз пък съм на обратно мнение. Докато не стане ясно, че нацизъм = комунизъм, не трябва да се спира.
Естествено че е така

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Балкански Орел написа:И Сталин и Хитлер са били евреи.
Какъв е евреин е Сталин

Alexx написа:Irish stout написа: Докато не стане ясно, че нацизъм = комунизъм, не трябва да се спира.
Нацистките и комунистическите режими са почти едни и същи. Но комунизъм и нацизъм са две различни неща. За нацизъм не знам, но комунизъм до сега не е имало.
Факт!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Според официалния документ задачите на новосъздадения комисариат са следните:
1. Гарантиране на обществения ред и държавната сигурност
2. Опазване на социалистическата собственост
3. Регистрация на гражданското състояние
4. Гранична охрана
5. Поддържане и охрана на поправително-трудовите лагери
Браво
Това е национално отговорна политика, защита на националните интереси, защита на държавната граница, а не както някои хора се опитват да ни внушат, че е терор 
П.П. Тези точки са от статията
1. Гарантиране на обществения ред и държавната сигурност
2. Опазване на социалистическата собственост
3. Регистрация на гражданското състояние
4. Гранична охрана
5. Поддържане и охрана на поправително-трудовите лагери
Браво

П.П. Тези точки са от статията

Последна промяна от CTAHKO на 11 юли 2014 14:12, променено общо 1 път.