Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 11 юни 2025 10:12

THE G.A.M.E написа:Като цяло, дори Вермахта не видя пълната мощ на Щатите.
Но пък видяха Моща на руснаците... Да впечатляваща, но пък и самите немци не бяха със 100 % от силите и техниката си срещу тях.
Донякъде американците показаха какво могат срещу Япония, но и там бяха на около 50-60 % от капацитета си.

Само да питам... титана на историческата мисъл... американците как така показаха на Япония "какво могат", при положение, че по време на Ялта, Рузвелт моли чичо Джо, СССР да се включи възможно най-бързо във войната с жълтурите, че очевидно великият американски солджър не може, да се справи самичък... Говорим за февруари 1945 г.

Искам... много точно, да ми обясниш... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 юни 2025 10:21

Рузвелт няма как да "моли". Това го коментирахме вече. Не молиш някой, който е там благодарение на твоята милост.
И да, при всички случаи са им трябвали овце за заколение без никаква стойност, които да дадат живота си за нещо по-голямо, но техническия напредък им е спестил тази участ.
Нали някой не вярва, че Янките щяха да се бият с Японците за всеки метър и да дават чудовищни жертви? Все пак техния живот има някаква стойност.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 юни 2025 10:26

Аз няма какво да коментирам нещо, което е всеизвестен факт. Ти твърдиш и че САЩ премазали Вермахта, само дето това е историческа лъжа... Останалото не ми се коментира. Коментирам само поредните тъпотии на Дъ Гейма, че американската армия показала своята "мощ". Интересно ква ще е тая "мощ", при положение, че молиш СССР да ти ударят едно рамо срещу основният ти противник, понеже ти самият не можеш, да се справиш. И пак повтарям - това са исторически факти, а не разни статии от Таймс.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 юни 2025 10:35

Drunken_Master написа:Аз няма какво да коментирам нещо, което е всеизвестен факт. Ти твърдиш и че САЩ премазали Вермахта, само дето това е историческа лъжа... Останалото не ми се коментира. Коментирам само поредните тъпотии на Дъ Гейма, че американската армия показала своята "мощ". Интересно ква ще е тая "мощ", при положение, че молиш СССР да ти ударят едно рамо срещу основният ти противник, понеже ти самият не можеш, да се справиш. И пак повтарям - това са исторически факти, а не разни статии от Таймс.

Аз казвам само обективните факти. САЩ печелят Втората световна докато Хитлер обикаля пустини, блата и снегове. Ние за съжаление губим. Без САЩ, ние щяхме да сме победители, а вероятно Европа щеше да е много по-добро място без пукнат Ватник преди Урал. Без ватниците.... много вероятно Великобритания да беше паднала или поне да се беше случил опит за инвазия. След това вместо Хиропима щеше да е Дрезден и пак САЩ щяха да спечелят. Реално Фюрера загуби войната в момента в който се случи Пърл Харбър. Това са и свидетелствата на най-видната личност от този период, а именно Чърчил. Всичко друго е абсолютна заблуда или лъжа. Както искаш го наричай.

И както казах, няма как Боса да моли кварталната мутра. Той поставя някакво изискване и от там на татък квадратноглавия си прави сметката дали ще се блъска в стената или ще изпълни задачата.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 юни 2025 10:46

Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:
delqnski47 написа:
Thsmith написа:По скоро трябва да рестартираш. В твоя приемник е бъгчето.

Ти сравняваш Африка и Афганистан с ядрена сила.

Сравнявам едни и същи пещерни глупаци с едни и същи ценности.

Аз се чудя що още никой не ги е превзел тея пещерни глупаци, при положение че имат страхотни ресурси. Тва вече не знам коя година стана.

Те и Афганистан имат, както и половината талибани и зулуси.

Да де и им раздадоха ''демокрация'' , руснаците имат също, но всеки ги заобикаля, странно защо. А са уж и те същите, това ми стана интересно.
Последна промяна от delqnski47 на 11 юни 2025 13:23, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 11 юни 2025 10:57

Прекрасна снимка
Изображение
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 11 юни 2025 11:22

Thsmith написа:И както казах, няма как Боса да моли кварталната мутра. Той поставя някакво изискване и от там на татък квадратноглавия си прави сметката дали ще се блъска в стената или ще изпълни задачата.

Рузвелт нарежда на Сталин и оня изпълнявал... Майко Мари! Изображение
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 юни 2025 13:16

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:Аз няма какво да коментирам нещо, което е всеизвестен факт. Ти твърдиш и че САЩ премазали Вермахта, само дето това е историческа лъжа... Останалото не ми се коментира. Коментирам само поредните тъпотии на Дъ Гейма, че американската армия показала своята "мощ". Интересно ква ще е тая "мощ", при положение, че молиш СССР да ти ударят едно рамо срещу основният ти противник, понеже ти самият не можеш, да се справиш. И пак повтарям - това са исторически факти, а не разни статии от Таймс.

Аз казвам само обективните факти. САЩ печелят Втората световна докато Хитлер обикаля пустини, блата и снегове. Ние за съжаление губим. Без САЩ, ние щяхме да сме победители, а вероятно Европа щеше да е много по-добро място без пукнат Ватник преди Урал. Без ватниците.... много вероятно Великобритания да беше паднала или поне да се беше случил опит за инвазия. След това вместо Хиропима щеше да е Дрезден и пак САЩ щяха да спечелят. Реално Фюрера загуби войната в момента в който се случи Пърл Харбър. Това са и свидетелствата на най-видната личност от този период, а именно Чърчил. Всичко друго е абсолютна заблуда или лъжа. Както искаш го наричай.

И както казах, няма как Боса да моли кварталната мутра. Той поставя някакво изискване и от там на татък квадратноглавия си прави сметката дали ще се блъска в стената или ще изпълни задачата.

Рузвелт от самото начало прави всичко възможно да вкара САЩ във ВСВ - нищо лично, просто не е искал да има хегемон в Европа, особено в лицето на Германия. Сегашният САЩ прави същото - отново нищо лично и аз им се радвам как си играят повече от отлично играта/ За съжаление, ние отново сме на грешната страна...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 юни 2025 13:23

paceto написа:
Не са размазвали столицата през 2003 година. Преди да навлязат войските в Ирак авиацията се целеше в казармите, военните складове, складовете за петрол за армията и мисля, че удариха и сградата на партията на Садам както и генералният им щаб.

Дори токът им не спряха, но по тежки поражения имаше вече след сухопътната битка понеже се водеха не малко сражения около Багдад и в самият Багдад, но преди нахлуването авиацията не е сринала до основи столицата, а просто отряза важните им места както и въздушната отбрана.

Паце, за другата война говоря, за първата, войната в Залива с "пустинната буря" - тогава им премазаха всичко, което можеха да им премажат, включително всякаква инфраструктира от сорта на електропреносна ситема, централи и язовири. За да се случи същото сега, орките следваше да са думнали язовира над Киев и да залеят всичко, ама уж "удариха" Каховка, последният язовир, с което си заляха защитните позиции (че са идиоти, идиоти са, ма чак пък толкова :mrgreen: )

Иначе веселото е, че и тогава срещу Ирак имаше коалиция на желаещите, и сега има същата като наименование - слочаенос :geek: Не съм убеден какво щеше да се случи с онази война, ако сесесерету не се беше разпаднало и беше подкрепило Ирак или САЩ не бяха разбомбили брутално всичко. И не ме разбирай погрешно - точно така се прави - минаваш и разбомбваш всичко, както прави Нетаняху в Газа, а не ми се рпавиш на миролюбивия уж путлерчо, щото масово хората смятат това за слабост. И с право.

П.С. От друга страна за нас, българите, е по-добре тази война да се точи още много - вече се нагодихме към нея и сме ако не на плюс, то поне не сме на минус от цялата работа, а и генофондът се пообогати малко, така че нека си се трепят на воля, ние ще им продаваме (не подаряваме, а продаваме) оръжие и всичко е точно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 11 юни 2025 18:28

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:И както казах, няма как Боса да моли кварталната мутра. Той поставя някакво изискване и от там на татък квадратноглавия си прави сметката дали ще се блъска в стената или ще изпълни задачата.

Рузвелт нарежда на Сталин и оня изпълнявал... Майко Мари! Изображение

Принципно онзи като всеки комунист, лъже, мами и краде основно :lol: То заради това се развиват така нещата. Като си имаш работа с такъв, няма как да очакваш реално да ти свърши някаква работа. Без значение какви задания си му дал.
Единственото, което върши е да осигури овце за заколение.
Все едно да кажеш, че сега САЩ "молят" украйна за нещо, направо се скъсват да им се "молят". Точно като на Коба :lol:

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”