Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот petko.h.markov » 06 дек 2015 20:17

diplomat написа:
sin4ec написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:Не е от кризата :!: Нали това се опитваме да ти обясним 8-) Сравняваш с кризата от 2008-ма 8-) Ами що не сравним от 2009-та, с идването на картофа и младите ченгета на власт 8-) Те там е причината 8-)

Точно от кризата дойдоха големите проблеми. Друг е въпросът, че политиците са некадърни, а икономистите още повече и не знаят как да се справят вече 7 години.

Като говорите за едно и също,но с различни думи, що спорите? ;)
Няма как да има развитие с ниски доходи. Без доход няма потребление, няма малък и среден бизнес, няма приходи в хазната и так далее, както казват руснаците. Аз лично поддържам оборотите и дохода си от 2007-2008 , но съм вдигнал двойно асортимента, и отделям всеки месец сума за реклама- във ФБ, в сайтове, страничка с индексация, бизнес страничка в Гугъла и прочее. Без това щях да правя 40-50 % от онези обороти.
Хората нямат пари и свиват потреблението, това е истината.

За доходите съм абсолютно съгласен, даже аз спорих с Петко и още един тук точно по този въпрос. Без силна и доходоносна средна класа, няма как да просперира една икономика като нашата. Ние не сме Русия - с несметни ресурси и богатства, че да си позволяваме толкова много олигарси, богаташи и тем подобни. Преди имаше внос и износ постоянно - от Китай, за Китай, Азия, дори арабския свят. Сега едва се живее, дори и да опиташ да почнеш със собствено производство, пак те мачкат по домова книга. На баща ми първият братовчед с 300 зора успя да си завърши фабриката за обувки в Пещера, добре че имаше там някакви европроекти по едно време, та се намериха и машини от Турция на страхотни цени. А преди 2008 там имаше над 20 различни фирми, които се занимаваха с производство на различни продукти като обувки, чанти, дрехи и т.н. Сега да са най-много 6-7. :|

Биовет даже няма да го коментирам - наскоро почнаха най-после някакви инфраструктурни подобрявания да правят, щото явно са го натиснали Домуса за батака, който цари там. Иначе е голям отворко, паралия, отбори издържа, имения, кордони, а на хората плаща по 300 лв., докато всеки ден му минават по 5 тира границите, без даже да ги проверяват. Кой знае кви неща пренася и за къде....

С мен няма за какво спориш.Аз вече 24г съм на улицата.При почти не работеща икономика /енергетика,химическа промишленост,няма металургия,нефтопреработване/фирмите,които търсят работа там са повече от работата.Извиване на ръцете при договорите за цената и после се молиш да ти
платят.
Вместо да давате акъл тук какво и как трябва да се направи ни покажете.Направете си фирми,намерете си качествени работници,спечелете си търг и договор,свършете си работата,после получете си заработените пари/които се плащат 2 месеца след ф-рата/,плащайте европейски заплати.ПОСЛЕ МИ СЕ ОБАДЕТЕ.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: АКЦИЯТА НА ВМРО В КЮСТЕНДИЛ 06.12.1922г. - УРОК ПО РОДОЛ

Мнениеот DANS » 06 дек 2015 20:19

CTAHKO написа:
DANS написа:Коментарите на русеещите се в тази тема са поредното доказателство, че те са едни обикновенни платени БЕЗРОДНИЦИ!

Скоро виновните ще заплатят за разпокъсването на Родината и създаването т.н. "македонска нация", идва сетния час на поганците! Бог прощава, ВМРО не!

Уоу :shock: И какво отмъщение да очакваме от леко ояденият Каракачанов и Джамбазки :?

Тия не са ВМРО, защото ВМРО е кауза, не партия, която се ояжда с народни имоти, тия първи ще се накажат, след това си ти ;) !
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: АКЦИЯТА НА ВМРО В КЮСТЕНДИЛ 06.12.1922г. - УРОК ПО РОДОЛ

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 20:25

DANS написа:
CTAHKO написа:
DANS написа:Коментарите на русеещите се в тази тема са поредното доказателство, че те са едни обикновенни платени БЕЗРОДНИЦИ!

Скоро виновните ще заплатят за разпокъсването на Родината и създаването т.н. "македонска нация", идва сетния час на поганците! Бог прощава, ВМРО не!

Уоу :shock: И какво отмъщение да очакваме от леко ояденият Каракачанов и Джамбазки :?

Тия не са ВМРО, защото ВМРО е кауза, не партия, която се ояжда с народни имоти, тия първи ще се накажат, след това си ти ;) !

ЗНачи докато са живи да съм спокоен 8-) Ама чак толкова не искам да живея 8-)

П.П. Никулден е 8-) Някой няма ли да каже едно "Наздраве" поне 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

BETEPOK

90 % от пишещите тук са платени руски тролове!

Мнениеот BETEPOK » 06 дек 2015 20:29

Вън от съмнение е фактът, че този форум е обект не на хибридна, а направо на пряка атака! С изключение на десетина свестни потребители като например DANS, Капитана и Безкомпромисен (няма смисъл да изброявам всички, те си го знаят) останалите са на руско-комунистическа хранилка, зареждана всяка седмица.
Моля московските агенти да спестят коментарите си! И без това предварително е ясно какво ще копират.
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 дек 2015 20:39

CTAHKO написа:Никулден е 8-) Някой няма ли да каже едно "Наздраве" поне 8-)

Двама именника обиколих и сега приключвам с моя ракия, колкото повече чужда ракия пия, толкова повече се убеждавам, че моята нема равна като качество. :mrgreen:

Ае наздраве, кой-к'вот пие. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 20:44

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:Никулден е 8-) Някой няма ли да каже едно "Наздраве" поне 8-)

Двама именника обиколих и сега приключвам с моя ракия, колкото повече чужда ракия пия, толкова повече се убеждавам, че моята нема равна като качество. :mrgreen:

Ае наздраве, кой-к'вот пие. ;)

Наздраве :) Домашна гроздова ракийка, със салатка, луканка, кашкавалче и ...естествено риба :) Напук на Бойко :lol:

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: 90 % от пишещите тук са платени руски тролове!

Мнениеот DANS » 06 дек 2015 20:44

чак пък 90%, за 50-60% съм съгласен
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 дек 2015 20:46

Наздраве на всички, Господ здраве да ви дава, моята направи страхотни котлети от сомче с плънка, сипал съм от червеното вино, да го духат душманите! :)
пп Инджев, и ти да го духаш!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

samobotev
Контакти:

Re: 90 % от пишещите тук са платени руски тролове!

Мнениеот samobotev » 06 дек 2015 20:47

При тези разкрития не ти остава нищо друго освен да се обадиш в Нато и да поискаш незабавна помощ. Финансова и също така няколко стелта да минат да ликвидират 90% от населението които са отявлени русофили, а останалите да се опиташ да спасиш докато не е станало прекалено късно и не станат и те руски агенти.

Ако и това не помогне се обади на Ердоган да прати малко армия на почивка тук за поне едно 500 години , че явно последния път не са си свършили добре работата

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2015 20:49

А така, нека ни е гадно :lol:

Върни се в “Свободна зона”