Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Войната в Украйна

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2025 19:40

Drunken_Master написа: И както сами виждате, той е доста далеч от разбирането за "диктатор".
Викаш, печели всички избори "честно". :lol:
Позволява опозция и алтернатива на политиката и възгледите му, никой-никога не е бил арестуван, затварян, съден или... Убит, задето си е позволил различна от неговата политика и позиция ? :roll: :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 03 юни 2025 19:46

Кой? Навални?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2025 19:50

Е, Навални... Политици, общественици, журналисти, обикновени блогъри/хора...
Буквално хиляди пострадаха по един или друг начин, щото не мислиха като >Президента Путин<
Викам... Руската църква да го обявява за светец и да се приключва.
Ама, дано Бог да му прости, щото другите... Няма.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

nghcvth

Re:

Мнениеот nghcvth » 03 юни 2025 20:18

icko65 написа:Нито е слаб нито нерешителен Путин.Просто бавно и методично си ги мачка.Четох по -нагоре опити за анализи и оценки на войната от някакви осмокласници.!...Загубили били самолети..Ми ще загубят..Война е.Ти удряш и теб те удрят.Понякога боли..Войната е кой ще издържи до край...Няма да е изкуствената държава и етнос..Путин ще си вземе и земите и хората...Жертвите на Украйна:над 1 млн...Бежанците:десетки милиони..

АБсолютно е нерешителен- ония правят терористични атаки- взривяват мостове и линии и убиват цивилни, удрят базите със самолетите, удрят и Керченския мост, а Путин нищо не прави. Бавно и методично ги мачка- повече от година не могат да вземат Часов Яр, това е несериозно, покрай Покровск се въртят вече половин година. С тоя темп ще освободят ДНР сигурно след още 3 години.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 юни 2025 20:21

icko65 написа:
pomiqrat написа:Путьо отиде да освобаждава Украйна и очакваше да го посрещнат с хляб сол. Въображението на лижедупевъдците му го провалиха.

Ми не е казал че отива да я освобождава..Друго каза..И горе долу го изпълнява

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 юни 2025 21:06

pomiqrat написа:Путьо отиде да освобаждава Украйна и очакваше да го посрещнат с хляб сол. Въображението на лижедупевъдците му го провалиха.

Първо, нямам спомен Путин да е казвал такова нещо. Второ, на война винаги се лъже, че се отива с някакви хуманни цели ..... САЩ да не би да нападнаха Ирак, признавайки си, че отиват да свалят Саддам Хюсейн и да монтират на негово място свои марионетки ??! .... не, лъгаха за някакви въображаеми "оръжия за масово унищожение", с които Саддам плашел света и те отиват да го спасяват .....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот Drunken_Master » 03 юни 2025 21:49

nghcvth написа:
icko65 написа:Нито е слаб нито нерешителен Путин.Просто бавно и методично си ги мачка.Четох по -нагоре опити за анализи и оценки на войната от някакви осмокласници.!...Загубили били самолети..Ми ще загубят..Война е.Ти удряш и теб те удрят.Понякога боли..Войната е кой ще издържи до край...Няма да е изкуствената държава и етнос..Путин ще си вземе и земите и хората...Жертвите на Украйна:над 1 млн...Бежанците:десетки милиони..

АБсолютно е нерешителен- ония правят терористични атаки- взривяват мостове и линии и убиват цивилни, удрят базите със самолетите, удрят и Керченския мост, а Путин нищо не прави. Бавно и методично ги мачка- повече от година не могат да вземат Часов Яр, това е несериозно, покрай Покровск се въртят вече половин година. С тоя темп ще освободят ДНР сигурно след още 3 години.

Аз пак казвам, че това е положението. Напълно съм съгласен, че темпото е като на охлюв-маратонец. Напредва се бавно, вероятно заради опасността от дронове. Освен това, няма как и да се напредва с по-бързо (въпреки, че от миналата есен това се забелязва осезаемо), просто защото няма достатъчно хора. Не може от другата страна, да бухат пушечно месо до безкрайност и ти да напредваш бързо. Аз над 200 пъти дадох за пример случаят в Курска област. Кво дирят изобщо там? За какво ги пращат? Какво евентуално биха постигнали? Никаква логика нямаше тая тъпотия, която ВСУ я извършиха. Абсолютно никаква. Просто пращаш десетки хиляди украински войници на заколение. Между другото, в статията на NYTimes точно това се отбелязва, че САЩ са били против тая операция, ама аз доста силно се съмнявам в това. Надали Зеленски на своя глава би предприел всичко това. То и Сирски бил против. И Залужни бил против. Кой тогава е бил "за"? Имаше един от украинските офицери, дето беше казал, че само в Курска област са загубили към осем бригади.

Относно бухането на пушечно месо. Искам да потърсиш из сводките, по колко трупа се разменят от едната и от другата страна. Щото съотношението е чудовищно в украинска полза. ЧУДОВИЩНО. Нещо от порядъка на пет-шест пъти повече.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 04 юни 2025 19:56

Видео за любителите на това как горят рашистките самолетни макетчета.Дори се виждат два макета на А-50!
https://www.youtube.com/watch?v=Vy0Hz62oAF0

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 04 юни 2025 20:30

Укронаци, какво стана вчера в Суми?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 04 юни 2025 21:50

Между другото днес пак има ударен учебен полигон на украинците, трябва да се отбележи, че очевидно разузнаването поне в тази насока работи много добре и колкото и да се крият онези, руснаците бързо ги хващат и удрят. Затова и Драпатий си подаде оставката, понеже очевидно не може да си опази хората.

Върни се в “Свободна зона”