NOMER14 написа:Сега прочетох казаното - Бат'Бойко този път се издънил. Болниците в смесените райони са препълнени с небългари - те сланина не 'кусват. Комбинацията блажно с алкохол е препоръчителна за саморазграждането им.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Сега прочетох казаното - Бат'Бойко този път се издънил. Болниците в смесените райони са препълнени с небългари - те сланина не 'кусват. Комбинацията блажно с алкохол е препоръчителна за саморазграждането им.
smoothc написа:Ти, пък ако си мислиш, че е от ракията и сланината...
NOMER14 написа:Послушах премиера за сланината и ракията и тая вечер убихме микробите с червено и със суджуче.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
CTAHKO написа:NOMER14 написа:CTAHKO написа:sin4ec написа:А така, който яде сланина и пие ракия, да си плащал лечението...това каза Боко! Май забрави, че доскоро се хвалеше как ядял филии с мас, а? Кой му плаща лечението на високото кръвно, след като е ял мас, те това питам аз?
Аз ям сланина, пуша цигари и пия ракия, водка и бираОсвен да спра да си плащам данъците и осигуровките, защото държавата нищо не ми осигурява, пък да видим кой ще е на далавера
Данъци и осигуровки да плащат непушачите и трезвениците
Нека те да хранят и лекуват циганите
Тоя турци ли иска да ни прави или какво
Хубаво е да спреш цигарките и да намалиш водката. Сланинката и ракийката не ги бутай.
Е по дискотеките и клубовете ракийка не продават. Там биричка и водка
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта