Ми аз пък да изкажа различното мнение:
- Денерис пък грам не ме кефи напоследък, много ми е една такава овча, абе бритиш хомосекшуъл от мача с шалке

- Милфката пък знае, че има неканени гости в Драконов камък, но изобщо не е укрепила крайбрежието и си кеси в Кралски чертог - абе фантасмагории на макс. Поне познах, че ще се насочи явно към Златната дружина и другите свободни наменици от Есос - за кинтата беше ясно казано, че е минала през портите на Кралски чертог, така че не би следвало да има проблеми да се наемат нови хора с нея.
- Джейми и вълшебното фенерче е пич, ама и при него фантасмагории - няма да хвърли коппието отдалеч и да я убие, ами ще ти тича да я наръга с него, при жив дракон до Денерката. И как падна милия във водата - би следвало да се спаси (брат му падна по същия начин в същата река, но на друго място, пък го извадиха), но знае ли се с толкова железария по него. Все пак би следвало да успее да я среже. А пък сцената, в която 40 кг кифла иска да извади копие, забило се в дракон, след като е изстреляно с гигантски арбалет, оставям без коментар - абсолютното фентъзи е това

- Брон ми е май най-симпатичния от всички - наемник, ама с чест и спазващ думата си, което също си е фантастика

- Старките - ми старки са си, нищо особено, даже са ми доста безразлични. Това с кирливата сабичка на Аря беше много тъпо - тази Игла ще бъде строшена при първия удат с двуръчен меч като на Бриен. Санса си е Санса и дотам - много добро включване на Граучо тук (I got raped - черният хумор винаги ми е импонирал), а Бран е станал по-тъп, отколкото е грозен, дори и за евреец

- На Мисандейката единственото хубаво са кожените гащи, а Неопетнените вече трябва да са измрели от глад, но предполагам чудедейно ще се появят с марш на скок на третия ден

Слаб епизод докъм 40-тата минута, да видим следващият как ще е, че то реално останаха само 3